YUMURTLAMA BELİRTİLERİ

Kızlar yumurtlama gününde neler yaşadığınızı yada belirtilerinizi yazında hepimize bilgi olsun. Yorumlarınızı bekliyorum
Benim tüm vücudum kurudur genital de dahil o yüzden uzun süreli akıntı oldu mu hemen anlıyorum ki yumurtam oluşuyor Artova pepapp diye bi program var ondan da yardım alıyorum tabiki program tam doğru diyemem ama ben en azından kendimi ne zaman dinlemem gerektiğini biliyorum . Normalde kuru olduğum için ovulasyon vs ya da akıntı rengi kıvamı bakmama gerek kalmıyor uzun süreli alıntı varsa kesin yumurtam vardır . Hamilelik isteyen herkese Allah bu mutluluğu nasip etsin

Aminn cnm inşallah var mı senin bebiş? yada düşünüyor musun

Kızlar yumurtlama gününde neler yaşadığınızı yada belirtilerinizi yazında hepimize bilgi olsun. Yorumlarınızı bekliyorum
Canım merhaba Ben yumurtlama günlerimi beyaz akıntıdan ve yumurtam hangi taraftaysa o taraftaki sancıdan anlıyorum çatlayacağı zaman sancım oluyor hissediyorum

Canım merhaba Ben yumurtlama günlerimi beyaz akıntıdan ve yumurtam hangi taraftaysa o taraftaki sancıdan anlıyorum çatlayacağı zaman sancım oluyor hissediyorum
Cevabın için teşekkürler cnm, ovulasyon testi alamayanlar ve bilgi sahibi olamayanlar için bu konuyu açtım. Yardımcı olduğun için çok saol

Cevabın için teşekkürler cnm, ovulasyon testi alamayanlar ve bilgi sahibi olamayanlar için bu konuyu açtım. Yardımcı olduğun için çok saol
Rica ederim bu sancı olayımı doktora dedim de herkes aynı şekilde hissetmez dedi.yani hissedilemeyedebiliyomuş.Geçtiğimiz ay doktora gitmiştim yumurtam oluşmuş mu diye önce sağ tarafta yumurta oluştuğunu söyledi. Daha sonra yumurtlama günümde çatlamayı yine hissettiğim için o günü değerlendirdik hiç ovulasyon testi falan kullanmadım ve sonuç olumlu şu an Tabi allah sağlıkla kavuşmamızı nasip ederse isteyen herkese en güzel zamanda nasip olsun

İnşallah cnm bnm saglıklı sıhhatli bebişini kucağına alırsın inşallah. Bu güzel bilgin içinde ayrıca tekrar tşk.

Sağlıkla kucağınıza alın.. çatlamayı nasıl hissettiniz?

Sağlıkla kucağınıza alın.. çatlamayı nasıl hissettiniz?
Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin.
Benim çatlama olurken ymuurtanın olduğu taraf sancıyo hafif sızlıyo.Doktora gidicektim bi dönem gitmeden bi gün önce yumurtlama dönemimdi o gün çatladıpını bu şekşlde hissettim ertesi gün gittiğimde doktor bakmıştı çatlamış yumurtan çok yakın bi zamanda demişti. Daha sonra bu belirtiyi yaşadığımı söyledim bazı kişiler hissedebiliyor demişti.Hemen hemen her ay anlıyorum böyle

Anladım evet benimde öyle oluyor ama baya bi zamandır akıntım yok önceden baya çok olurdu bende ona anlam veremiyorum

Ben de cok yogun seffaf akintidan anliyorum goguslerim ayni adet olacakmisim gb agriyor ve sisiyor ayni sekilde kasiklarim da belimde 2 gun snra catliyor genelde gecen ay 5 gun sonra catladinsiz garanti akintidan itibarren 5 gunu degerlendirin rabbim gonlumuzdekini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…