• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Akıntısı

Pofikedy

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
148
13
13
Kızlar merhaba. Ovulasyon testi yapmıyorum fakat bugün yumurtlama akıntısı gördüm yumurtlama bugün mü olmuş oluyor. Dün değerlendirmiştim zaten bir daha ne zaman değerlendirmeliyim?

Benden 2 gün boyunca yumurtlama akıntısı geldi bebek tedavisi görüyorum doktor kontrolüm vardı gittiğimde sağ yumurtalıkta 21 mm yumurta oluşmuş doktor direk iğneyle çatlattı. Yani demem o ki yumurtlama olmuş oluyor ama çatlama o günden sonraki günler de olabilir

Benden 2 gün boyunca yumurtlama akıntısı geldi bebek tedavisi görüyorum doktor kontrolüm vardı gittiğimde sağ yumurtalıkta 21 mm yumurta oluşmuş doktor direk iğneyle çatlattı. Yani demem o ki yumurtlama olmuş oluyor ama çatlama o günden sonraki günler de olabilir
Sanırım akıntıdan sonra hemen çatlamıyor ve kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor 😬

Evet öyle iğneyi vurali 5 gün oldu doktorun dediği günlerde değerlendirdik ama bugün kasıklarım çok ağrıyor sizce nedeni ne olabilir

Ben ovülasyon ile takip ettim bu ay çatlama ile birlikte akıntı gördüm öncesinde yoktu

Back