- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 27
İki gün sonra.. ama sanki adet olacak gibi yani anlayamadım umutlarimi kaybettim galiba
Ben de öyle değilde tuvalete gitme durumum normal .. sadece göğüslerimde değişiklik oldu oda her ay olan gibi ucunda falan bı acıma yok yarın olmam lazım bekliyorum hayırlısı olsun dedim.. olunca yazarım sana yine de merak etmeBenim 8 ay önce düşüğüm oldu onda adet günümde sanki adet olucak gibi oluyordu ikide bir tuvalete gidip bakıyordum o znm öğrendim hamile olduğumu belki vardır umutsuz olma
Akıntı nasıl geliyor mu bnim kesildi ya 6 gün var daha bataBen de öyle değilde tuvalete gitme durumum normal .. sadece göğüslerimde değişiklik oldu oda her ay olan gibi ucunda falan bı acıma yok yarın olmam lazım bekliyorum hayırlısı olsun dedim.. olunca yazarım sana yine de merak etme
Güzel haber geldiBeş gün var şuan bekliyorum hala adet belirtileri var sürekli kendimi dinliyorum. Siz ne yaptınız
Öyle uzayan akıntı kesilmisti ama beyaz akıntım devam ediyor ama bu adet belirtisi de olabilecek olduğundan artık ihtimalim kalmadı diyebilirimAkıntı nasıl geliyor mu bnim kesildi ya 6 gün var daha bata
Yaaa ciddi misiniz çok sevindimmm coookGüzel haber geldi
Hayırlı olsun inşallahGüzel haber geldi
Ne yaptiniz benim adetim 2 gün gecikti henüz test yapamadım sizde durum nedirAkıntı nasıl geliyor mu bnim kesildi ya 6 gün var daha bata
Hayırlısı olsun birdahaki ay insllah olurBugün regl oldum kızlar regl öncesi akıntıymış benimki
Bence yapın varsa çıkar benim de işte yarın yumurtlamadan 11. günü göğüslerim çok acıyor Bir de bir şey soracağım Ramazan ayında öğleye kadar yatıyoruz hareket olmadığı için akıntı gelmiyor ama hareket ettiğim zaman �ç çamaşırımı beyaz peçeteyi sildiğimde ise sümüksü bir akıntı görüyorum senin de öyle miNe yaptiniz benim adetim 2 gün gecikti henüz test yapamadım sizde durum nedir
Hayır benim öyle değil ben sadece beyaz akıntı görüyorum uzayan akıntım sadece beş gün devam etti ama adette olamadım.. bugün almaya calisicam testi.. inşallah güzel haberlerle gelirimBence yapın varsa çıkar benim de işte yarın yumurtlamadan 11. günü göğüslerim çok acıyor Bir de bir şey soracağım Ramazan ayında öğleye kadar yatıyoruz hareket olmadığı için akıntı gelmiyor ama hareket ettiğim zaman �ç çamaşırımı beyaz peçeteyi sildiğimde ise sümüksü bir akıntı görüyorum senin de öyle mi
Adetin son günü lekelenmelerin olması normal diye biliyorumKizlar bugün adetimin son günüydu ve az önce pempemsi akıntı geldi iki defa neden acaba
Ben az önce dayanamayıp yaptık erken gebelik testi adet günüm Çarşamba negatif gördüm akıntı da belirti değilmiş anladım bu ay çok umutluydum olmadıHayır benim öyle değil ben sadece beyaz akıntı görüyorum uzayan akıntım sadece beş gün devam etti ama adette olamadım.. bugün almaya calisicam testi.. inşallah güzel haberlerle gelirim
Naptın test yaptinmi merak ediyorumAdetin son günü lekelenmelerin olması normal diye biliyorum
Test yaptım negatif ve adet oldum malesefNaptın test yaptinmi merak ediyorum
Bende dün akşam adet oldum cnmTest yaptım negatif ve adet oldum malesef
Sonuç nedirBende dün akşam adet oldum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?