• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama akıntısı dan sonra devam eden akıntı

Merhaba arkadaşlar. Benim 10unda yumurtlama akıntım geldi uzayan ve yapışkan o günü değerlendirdik. O günden sonra tekrar ilişki olmadı .. sonra hergun aynı akıntıyı gördüm. Dün ve bugün akıntı beyaz uzayan şekildeydi.. normalde yumurtlama günüm dışında hiç böyle akıntılarım olmadı.. yumurtlamadan sonra beşinci günüm aynı akıntı devam ediyor... bu şekilde akıntı yaşayıp pozitif sonuç alan var mı yoksa bu normal bişey ve ben ilk kez mi yaşıyorum yardımcı olur musunuz?
Ben de bu ay ovulasyon testi kullandım ayın 15'inde pik gördüm akıntım oluyordu bugün 4 günüm yumurtlamadan ama daha hala beyaz bazen böyle sarımsı akıntılar geliyor en çok peçeteyi silince görüyorum benim de ilk kez başıma geliyor ben de genelde yumurtlamadan sonra kuruluk olur her ay bu ay bir farklı geldi Bir de yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı olup adet olana kadar devam ederdi bu ay göğsümde Ağrı yok bundan da şüpheleniyorum İnşallah vardır

Ben de bu ay ovulasyon testi kullandım ayın 15'inde pik gördüm akıntım oluyordu bugün 4 günüm yumurtlamadan ama daha hala beyaz bazen böyle sarımsı akıntılar geliyor en çok peçeteyi silince görüyorum benim de ilk kez başıma geliyor ben de genelde yumurtlamadan sonra kuruluk olur her ay bu ay bir farklı geldi Bir de yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı olup adet olana kadar devam ederdi bu ay göğsümde Ağrı yok bundan da şüpheleniyorum İnşallah vardır
İnşallah vardır.. bende beklemedeyim 5 gün kaldı ama akıntılar 5 gün devam etti ve durdu. İnşallah hepimizde vardır 🤲🌸

Benimde adetime 2 gün var ve su gibi şeffaf akıntım var son 2-3 gündür. Adet öncesi akıntı normal mi bilmiyorum bazı yazılarda hamilelik belirtisi olabileceği yazıyor ama bilemiyorum
Ya bende bu ay yumurtlama akıntısı gibi kıvamlı akıntı olmadı şu gibi şeffaf az akıntım oldu. Yumurtlama olmadı mı acaba biz ilk defa bu ay denedik bekliyoruz sende durumlar nasıl

Ya bende bu ay yumurtlama akıntısı gibi kıvamlı akıntı olmadı şu gibi şeffaf az akıntım oldu. Yumurtlama olmadı mı acaba biz ilk defa bu ay denedik bekliyoruz sende durumlar nasıl
Şuan akıntım yok denecek kadar az reglim 22sinde yarın rutin kontrol için kadın doğuma gidicem olası gebelik varsa rahim duvarından ya da belki ileri gebelikse keseden anlaşılır diye düşünüyorum

Şuan akıntım yok denecek kadar az reglim 22sinde yarın rutin kontrol için kadın doğuma gidicem olası gebelik varsa rahim duvarından ya da belki ileri gebelikse keseden anlaşılır diye düşünüyorum
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz o zaman

Valla ben de akıntıma anlam veremiyorum ayın 15- 16 Sında devam eden akıntım oldu ama daha sonra durdu bugün akıntım fazla gelmeye başladı yumurtlama dönemindeyim bilmiyorum kafam çok karışık

Valla ben de akıntıma anlam veremiyorum ayın 15- 16 Sında devam eden akıntım oldu ama daha sonra durdu bugün akıntım fazla gelmeye başladı yumurtlama dönemindeyim bilmiyorum kafam çok karışık
Yumurtlamada akıntı zaten olağan bir durum

Yumurtlamada akıntı zaten olağan bir durum
Ama 15-16 Sında geldi tamam yumurtlama dönemindeyim dedim sonra durdu hiç gelmedi ama bugün iç çamaşırımı ıslatacak kadar geldi eğer bu yumurtlamaysa öteki neydi eğer onlar yumurtlama ise bu neydi

Yumurtlamadan sonda beşinci gününüzde mi kesildi sizinde adete kaç gün var peki
Kesilmemiş geliyor peceteye sildigimde açık sarı sümük gibi akıntı geliyor iç çamaşırımida ıslaklık oluyor adetime 9 8 gün fln var yumurtlamadan sonra dinmedi hiç önceki aylarda olmaz di

Kesilmemiş geliyor peceteye sildigimde açık sarı sümük gibi akıntı geliyor iç çamaşırımida ıslaklık oluyor adetime 9 8 gün fln var yumurtlamadan sonra dinmedi hiç önceki aylarda olmaz di
Evet açıkçası beni de en çok o şüpheye soktu.. devam eden o akıntı insallah şüphelerimiz doğru çıkar çok sabırsızlanıyorum ama adet olmaktan da korkuyorum açıkçası

Olabilir değerlendirin bugünleri de

Bugün regl oldum kızlar regl öncesi akıntıymış benimki 💆‍♀️

Evet açıkçası beni de en çok o şüpheye soktu.. devam eden o akıntı insallah şüphelerimiz doğru çıkar çok sabırsızlanıyorum ama adet olmaktan da korkuyorum açıkçasi
Bugün göğüs ağrım arttı birde bel ağrım var akıntım da devam ediyor senin bat ne zaman

İki gün sonra.. ama sanki adet olacak gibi yani anlayamadım umutlarimi kaybettim galiba
Benim 8 ay önce düşüğüm oldu onda adet günümde sanki adet olucak gibi oluyordu ikide bir tuvalete gidip bakıyordum o znm öğrendim hamile olduğumu belki vardır umutsuz olma

Back