Yokmu yaşayan?Merhaba arkadaşlar. Benim 10unda yumurtlama akıntım geldi uzayan ve yapışkan o günü değerlendirdik. O günden sonra tekrar ilişki olmadı .. sonra hergun aynı akıntıyı gördüm. Dün ve bugün akıntı beyaz uzayan şekildeydi.. normalde yumurtlama günüm dışında hiç böyle akıntılarım olmadı.. yumurtlamadan sonra beşinci günüm aynı akıntı devam ediyor... bu şekilde akıntı yaşayıp pozitif sonuç alan var mı yoksa bu normal bişey ve ben ilk kez mi yaşıyorum yardımcı olur musunuz?
Evet ama sonrasında olma imkanı olmadıKonunun üste çıkması için yazıyorum. Yumurtlamadan sonraki günleride değerlendirseydiniz keşke hamile kalma ihtimali daha fazla olurdu Yumurtlama akıntısı olabilir
Başka belirtiniz var mı ?Benimde adetime 2 gün var ve su gibi şeffaf akıntım var son 2-3 gündür. Adet öncesi akıntı normal mi bilmiyorum bazı yazılarda hamilelik belirtisi olabileceği yazıyor ama bilemiyorum
Gerçekten çok haklısınız. Adet gecikince acaba hamilemiyim diye umut ediyoruz sira teste gelincede negatif cikiyor umudumuz kiriliyor. Allah kimsenin kucağını boş birakmasinEvet ama sonrasında olma imkanı olmadıbende ilkdefa böyle bişey olunca acaba mi diye umutlandım.. birde bir kişiden daha önce böyle bişey okuyunca acaba şuan başka yaşayan var mı diye merak ettm .. en azından yoksa umutlanmayayim diye çünkü insan umut edince çok üzülüyor
Bende 7 8 mart gibi tarlusal kullandim biteli 3 4 gun oluyor su siralar bi gaz doluyum seffaf akintim pek olmadi ama dediginiz gibi beyaz akintim var elime gelen uzayan, bende anlamadim dünde belim ağrımisti. Kasiklarim batiyor gibi. Bu sabah test yaptim bisey cikmadi ama adette gelmiyorGerçekten çok haklısınız. Adet gecikince acaba hamilemiyim diye umut ediyoruz sira teste gelincede negatif cikiyor umudumuz kiriliyor. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Sadece göğüs hassasiyetim var. Birde regl öncesi metabolizmam çok hızlı çalışır şuan da öyle, bat yarın muhtemelen regl olurum diye düşünüyorumBaşka belirtiniz var mı ?
Hayırlısı olsun inşallah.. hayal kırıklığına uğramak gerçekten kötüSadece göğüs hassasiyetim var. Birde regl öncesi metabolizmam çok hızlı çalışır şuan da öyle, bat yarın muhtemelen regl olurum diye düşünüyorum
Evet benim de öyleydi uzayan beyaz akıntı da vardi aslında beni en çok o umutlandırdı. Çünkü çok farklı benim bat daha bir hafta var mecbur bekleyeceğiz ama sürekli düşünmeden edemiyorum.Bende 7 8 mart gibi tarlusal kullandim biteli 3 4 gun oluyor su siralar bi gaz doluyum seffaf akintim pek olmadi ama dediginiz gibi beyaz akintim var elime gelen uzayan, bende anlamadim dünde belim ağrımisti. Kasiklarim batiyor gibi. Bu sabah test yaptim bisey cikmadi ama adette gelmiyor
Adet tarihiniz ne zaman pekiBende 7 8 mart gibi tarlusal kullandim biteli 3 4 gun oluyor su siralar bi gaz doluyum seffaf akintim pek olmadi ama dediginiz gibi beyaz akintim var elime gelen uzayan, bende anlamadim dünde belim ağrımisti. Kasiklarim batiyor gibi. Bu sabah test yaptim bisey cikmadi ama adette gelmiyor
Yaaa mutlaka haber verin eğer sizde olursa daha çok umutlanacagimBende de yumurtlama zamanı ve sonrasında günlerce akıntı oldu beyaz. Yarın bat im başlıyor. Bakalım ya usuttum yada bebiş mi var acaba bekliyorum
Amin inşallahGerçekten çok haklısınız. Adet gecikince acaba hamilemiyim diye umut ediyoruz sira teste gelincede negatif cikiyor umudumuz kiriliyor. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Ne yaptınız?Sadece göğüs hassasiyetim var. Birde regl öncesi metabolizmam çok hızlı çalışır şuan da öyle, bat yarın muhtemelen regl olurum diye düşünüyorum
Walla ben daha olmadım. 17 Mart'ta başlaması gerekiyordu bugün 18 Mart bişey yok. Normalde meme hassasiyeti olmazdı şimdi dokununca uç kısmı aciyor. birde olmadan bir iki gün önce hafif pembelik gelirdi peceteye o da yok. Heveslendim test almak için biraz bekleyeyim diyorum. Zaten şimdiye kadar iki üç kez test aldım onlarda da testi yaptıktan yarım saat sonra regl oldumYaaa mutlaka haber verin eğer sizde olursa daha çok umutlanacagim
Bat günüm 22siymiş yanlış hesaplamışım. dün çok ağrıdı göğüslerim bugün daha normal sadece hassasiyet şeklinde başka PMS belirtim de yok bakalımNe yaptınız?
Yaaa o zaman biraz daha bekleyip mutlaka test yapın inşallah bu sefer olmuşturWalla ben daha olmadım. 17 Mart'ta başlaması gerekiyordu bugün 18 Mart bişey yok. Normalde meme hassasiyeti olmazdı şimdi dokununca uç kısmı aciyor. birde olmadan bir iki gün önce hafif pembelik gelirdi peceteye o da yok. Heveslendim test almak için biraz bekleyeyim diyorum. Zaten şimdiye kadar iki üç kez test aldım onlarda da testi yaptıktan yarım saat sonra regl oldumOlursam yine uzelecegim. Zeynep Kamil den raporum çıktı Nisan reglimde tedavi başlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?