Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kekler - PastalarYumurtasız Sütsüz Vegan Browni Kek ..(Torku şeker sponsorluğunda)
Çok beğendim ben bu tarifi ben bir şey yaparken annem ne çok bulaşık çıkarıyorsun diye kızar. Pisme kabında yapılması ayrı güzellik malzemenin azlığı ayrı güzellik ellerinize sağlık
Bence bu kekin özelliği pişen kapta yapılması değil sizin bulaşık çıkarmak istememeniz. Yumurta sevmeyenlere güzel alternatif bir kek olmuş.Hem de masrafsız:)Gayet güzel görünüyor.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.
Normalde bende sütsüz asla sevmem derdim ama hiç aratmadı bana kakao tadı baya bastırıyor öyle ovvv değil ama krizim geldilere ve arkadaş arasında şipşak baya güzel oluyor .
Bence bu kekin özelliği pişen kapta yapılması değil sizin bulaşık çıkarmak istememeniz. Yumurta sevmeyenlere güzel alternatif bir kek olmuş.Hem de masrafsız:)Gayet güzel görünüyor.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.