- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Hahhaha bende rejimdeyim ama görünce dayanamadım yaptım yyaınladım pişman değilimNevreste sana mutfak yolu göründü
Ellerine sağlık, bugün tatlı yemeyeyim dedim ama ne mümkün, tatifler salya akıtıyor
Bende görür görmez gidip truffle yedim şuan için pişman değilimHahhaha bende rejimdeyim ama görünce dayanamadım yaptım yayınladım pişman değilimTeşekkür ederim
30.tarif gelmiş bana mutfak yolu görünmüşNevreste sana mutfak yolu göründü
Ellerine sağlık, bugün tatlı yemeyeyim dedim ama ne mümkün, tatifler salya akıtıyor
TEşekkür ederiiimmmmeline sağlık yarışmada başarılar dilerim :)
Çok sağolun maksat heyecan insanın kazanacağı yoktaEllerıne saglık cnm
Basarılar dılıyorum
Hahahha bende kendime şaşırdımkedi seni buarlarda böyle çikolatalı tariflerle görmek gözümü yaşarttıluneyi sana da çağırayım bana yarışmaya katıldım diye neler yaptı kalorili dedigit spor yap dedi falan yaniseni görünce çok rahatladım
gelelim kekine çok hoş görünüyor hafif olduğu belli çok çok hoşuma gitti eline sağlık başarılar
bende bir dilim yemiştim ama inandıramadım tek yaşıyorsun geri kalanı ne oldu dediler ama ben yemedim gerçektenHahahha bende kendime şaşırdımDiyetteyim zaten de 1dilim yedim bıraktım
Gel hepsi senin olsun annem :)) Ya ye kız ye ne istersen ye az ye yeterki baklava ye cips ye vazgeçtim cips yeme ama canın çekerse sayıyla 3-5 tane ye bunlar zararsız ertesi gün 15 dakika fazla zıplarsın :)))bende bir dilim yemiştim ama inandıramadım tek yaşıyorsun geri kalanı ne oldu dediler ama ben yemedim gerçektensporumu yaptım ama bir daha olsa bir daha yerim arada lazım ya napalım sonsuza kadar sebze yiyecek halimiz yok ama ya ama nasıl canım çekti bana yollasana bir dilimcik
ya bak ne güzel söyledin işte beklediğim yaşam tarzı gel sarılayımGel hepsi senin olsun annem :)) Ya ye kız ye ne istersen ye az ye yeterki baklava ye cips ye vazgeçtim cips yeme ama canın çekerse sayıyla 3-5 tane ye bunlar zararsız ertesi gün 15 dakika fazla zıplarsın :)))
Aynen öyle çok pratik :) Teşekkür ederimTatlı krizlerini geçirecek birebir tarif :) yumurtam yok sütüm yok bahanesi yok yane :))) eline sağlık :) yarışmada başarılar:)
TTeşekkür ederim evet aşırı pratik :)Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, çok ta pratik. Yarışmada başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?