• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtan catladi ya sonrasi ???

Kizlar merhaba Bu ay ayin 24 de hastalandim 24.10.2016 da hastalandim 5 gun surdu 31.10.2016 da hast

• Yumurtlama

OY: 2 50,0%
  • Döllenme

OY: 1 25,0%
  • Döllenen yumurta

OY: 1 25,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
Öyle canm anliya biliyorum seni ama öyle görünürde problem yok degilmi? Normal yolla hamile kala bilyorsun aslinda?
3 yıllık evliyim bir buçuk yildir deniyoruz pko var ama duzenli adet görüyorum iki kere catlatma denedim takip yaptırdım hersey normal ama olmadi en son rahim filmi cekindim asilama oncesi sol taraf tikali olabilir dedi kesin konusmadi simdi kendimi toparlamaya calisiyorum asilama deneyecem

Insallah canim insallah cok saol dualar yeter allah buyuk haber edicem zaten su gunleri bi atlatayim :)
Ben hep catladigi zamanlardaki belirtileri erken gebelik belirtisi saniyordum cok belirti saydım ama sende cevrenden biliyorsundurki belirti saymayanlar hemen hamile kaliyor oda ayri uyuz bir durum :) o yuzden kendini cok dinlememeni oneririm eger gercekten bebek cok istiyorsan bekleme ilacli tedaviler dene fakat rahimle ilgili islemler icin cok dusunmeni isterim cunku rahim hassas kendini kolay toparlayamiyor ins hicbirseye bu denli gerek kalmadan hamile kalirsin allah hepimizin yardimcisi olsun

Kizlar merhaba nasilsiniz?
Ya kizlar biraz once otururken hizlica ayaga kalktim ve sag kasima bir sey saplandi anlatamam yuruyemedim oturdum tekrar bi kac saniye surdu simdi gecti.
Bu nedir simdi acaba ????:((((
Yumurtam solda buyumustu eger bisey varsa bile sagda bu ani hareketle batma normal mi ya cok heycanliyik bu ay yaaa

Back