- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.911
- 35
Yine ilk catlamayan yumurta sayesinde tanismistim kadin dogum doktorlariyla onunla başladı 3 aylik seruvenim sonra baska farkli doktor denerken 3 doktora gittim biri folikulu keşfetti digeri cikolatayı keşfetti o paracıldı hemen 2 cmlik kisti ameliyat edeyim dedi arkama bakmadan kaçtim ondan, sonra en son bu doktorum surekli takip halinde kaldı. O yumurtalamayan folikul kist gidiyo adette ama ufak baş belam cikolata kistim yerinde sayıyo. Adetim duzenli e yumurtluyorum da ne diye çatlamıyo neyim eksik anlayamadım da vallahi vitamin eksikligi etki ediyomudur bir bilgin var mı?
Sonucta yumurtanın catlamasını da bır hormon belırlıyor doktorun takıbını yapıyrdur mutlaka bırde her yumurta kesın catlayacak dıye bı kaıde yok canım her ay yumurtlamayabılırız bu cok dogal ama yınede sut hormonuna ozellıkle baktır brde stresten uzak dur stres sut hormonunu salgılatıyor ve sut hormonu da yumurtaları catlamadan vucuttan atıyor
Ahh canım amin inşaAllahhhh 4 yıl dile kolay neler yaşamışsındir ama rabbim 4 yılın sabrının azminin mukafatını vermis çok şükür inşaAllah sağlıklı bir gebelik yaşarsın da sağ salim alırsın meleğini kucağına
aminnnn kuzum ınsallah :)