• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtam ne zaman çatlar ? Çok acil cevap lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

khaleesi41

Rabbi Hebli Mines Salihin <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
403
469
53
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bugün adetimin 12.günü bu ay klomen kullandım. 2 adet yumurtam oluşmuş. 19-20 mm civarıymış. Bana yarın çatlatma iğnesi vurun 36 saat sonrada ilişkiye girin dedi.

Yani tam cuma akşam saatleri. Benim kafamı karıştıran eşimle ayrı şehirlerdeyiz ve ancak cuma akşam ilişkiye girebiliriz. O zamana kadar yumurtam çatlar mı bugün yardın çatlarsa ilişkiye giremeyiz ? Kaçırır mıyız yumurtlama vaktini :( yardımcı olur musunuz?

Canım zaten cuma akşamıma denk geliyormuş cuma akşamı girin gün aşırı devam edin

cumadan önce çatlama ihtimali var mı acaba o kafamı karıştırıyor. Yumurta 1 gün yaşıyor çünkü:(

Yapcak bişey YÖK canım madem sen de gidemicegine göre sanırım bekleyip geldiği gibi olacak

doktorunuzun söylemiş olduğu tarih tutuyor bende 2 ay önce çatlatma iğnesi oldum ama bana gün aşırı dememişti
verdiği liste şu şekildeydi

1.gün -iğne yapıldığı gün akşam saat 10 da
2.gün - boş
3.gün - sabah saat 5 de
4.gün boş
5.gün herhangi bir saat

bu şekilde demişti bende tutmadı ama o günü boş geçsen bile bir sonraki gün en erken saati değerlendir.

doktor net bir şey söylemedi. ğneyi bu akşam veya yarın yap dedi ama 2 gün eşimle görüşmemiz imkansız. ancak cuma akşam. hayırlısı olsun yarın bir daha muayene olacağım çatladı mı çatlamadı mı diye

o zaman cuma akşamı mutlaka değerlendir canım birde eczaneden ovulasyon testi al ne durumda olduğunu anlarsın hemde çatlamadan sonra ki gün bebeğin tutunma şansı daha yüksekmiş

bu akşam alayım hemen bakayım en azından içim rahat olur canım çok sağol içimi rahatlattın

Back