E
erva15
Ziyaretçi
- Konu Sahibi erva15
arkadaşlar 2 aydır dr a gıdıyorum 9 aydır da korunmayı bırakmıştık gecen ay gıttım hiç ilaç vermedı folık plus dışında sonra yumurta takıbınde 10.gun gıttım 18mm olmuş dr cok iyi dedı 1 gun aradan sonra 12.gun gıttım çatlamış dedi dr erken çatlamış hamılelık olmayabılır dedı ve olmadı sonra bu ay gıttım klomen verdı 5 gun 5 tane içtim hergun 1 tane sonra 10.gun gel dedi gıttım 22x23mm olmuş cok erken zamanda cok buyumuş dedi 12.gun gıttım çatlamış bu ay da hamılelık olmayabılır dedi valla ben anlamadım benım erken çatlama problemım var yumurtam buyuyor zaten ama bana da klomen verdı ve neden erken çatlıyor hıçbırşey de soylemedı ama gununden once catlaması hamılelık için yeterlı olmuyormuş ben 28gunde 1 adet oluyorum ve 14.15.gunde catlamsı gerek ortalama ya benım durumda olan arakadaşlar varsa bana yazabılırler mı hep bakıyorum çatlatma iğnesı, ve yumurtanın buyumemesınden bahsetmış arkadaşlar benım durumda olan bırınde sitede şuana kadar baktım ama rastlamadım ne olur paylaşın arkadaşlar ne yapabılıım gununde catlaması için ve sızce sebebı ne olabılır?