gecen ay adetim 13 gün gecikti ve hamile miyim diye düşünüp günlerce mutlu mesut yaşadım ama sonunda çok sancılı şekilde adet oldum. adetim bitti ve doktora gittim. doktor ultrasona baktı ve ufak tefek kistlerin var diyip hormon testine yolladı. şimdi sonuçlarını aldım. fsh değerim 5,68 (normal görünüyor) ama LH değerim 11,64 yanında high yani yüksek yazıyor. bu ne anlama geliyor, tedavi gerektiriyormu ve cocuk sahıbı olmaya engel olur mu?
bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir misiniz? doktora yarın gidicem ama çatlıyorum meraktan..
Ayni durumdayiz cnm ben tamitamina 1ay adet görmedim adet olduktan 3gun sonra hormon tahlili yapildi fsh 8.58 lh 17.55 cikti.senden vahim durumdayim yani kist adet düzensizliği de var naapcaz boyle bilmiyorum; (
aynen bende hala doktora görüneedim. çalışıyorum ve izin alıp ta hastaneye gidemedim bi türlü. doktorumun haftaya akşam saatlerinde muaynei varmış amanasıl beklerim bir hafta bilmiyorum. ve saolsun kimse bize yardım etmıyr .
ben bisey sorucam sana , adetin 3. günü demişsin, doktor mu ogün gelmeni istedi yoksa denk mi geldi? ben ben adet olduktan 11 gün sonra gittim doktora. netten okudugum kadarıyla adet dönemine gör lh döneminde farklılıklar oluyormuş.
Ayni durumdayiz cnm ben tamitamina 1ay adet görmedim adet olduktan 3gun sonra hormon tahlili yapildi fsh 8.58 lh 17.55 cikti.senden vahim durumdayim yani kist adet düzensizliği de var naapcaz boyle bilmiyorum; (
slm,
anliyorum seni cok zor bir durum insan basen kendi kendinden
bile süpelinior neyi dogru veya yanlis yapior diye.
ozaman doktorun tafsiyesini dinle bence.allah yardimciniz olsun
slm,
anliyorum seni cok zor bir durum insan basen kendi kendinden
bile süpelinior neyi dogru veya yanlis yapior diye.
ozaman doktorun tafsiyesini dinle bence.allah yardimciniz olsun
merhaba , benim bi sorum var.bir bayan hic kendi kendinden adet olmuyorsa ve sadece dogum kontrol hapiyla adet oluyorsa cocuk sahibi ola bilirmi..bu durumda olan birileri varmi ve bana yardimci ola bilirmi.ne yapmali bu durumda sizce... doktorlar sadece hap verior
benimde adetim 13 gün gecikti sonra oldum üzüldüm tahlillerde lh çok fazla çıtı 115,14 doktor şaşırdı daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım dedi ve tekrar kan tahlili istedi ama aranızda bu gibi durumda olan varmı cevap bekliyorum