• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalıklarım tembelleşmiş:((((((((((((((((((yardım edin

ZUZUCUKUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
21
0
36
Ankara
yumurtalıkları tembel olan arkadaşlarım nolur yardım edin ben napıcam bununla ilgili bi tedavi ya da bitki ot mot bişey yokmu bunları yapıpta sonuç alan var mı Allahım isteyen herkese nasip et Ya Rabbim şüphesiz sen bizlerden çokkkkkk cömertin almadan verensin bağışlayansın Allahım sabrımızı arttır Amiiiiiinnnnn:50::2::14:

ibrahim saraçoğlunun incir kürünü deneyebilirsin canım.umarım çözüm olur.acil şifalar...

Bende de var aynı sıkıntı, bugün bir aktara gittim hem yumurta tembelliği hemde iltihap sökmek, sağlıklı biçimde bir an önce hamile kalabilmek için özel bir karışım önerdi ama biraz pahalı tuttu ne yapacağımı düşünmekteyim karar veremedim..

arkadaşım hiç canını sıkma, çok şükür tembel de olsa yumurtalıkların hala çalışıyor..
bak aynı sorun bende de var, hatta benim yumurta üretimim en fazla senede 5-6 kere oluyordu.
bazen 2-3 ay üst üste çatlamadığı oluyordu.
2 seneden fazla uğraştım hamile kalabilmek için..

ekim ayında adet olunca ilk defa bal-tarçın-çörekotu karışımı yedim ve allaha şükür çok güzel ve sağlıklı bir yumurtam oldu ve çatladı..

sonuç olarak yıllardan sonra şuan 6 haftalık hamileyim.. tabii vakti gelmiş, o karışım sadece vesile oldu ama dene istersen,
ilk aydan sonuç alamasan da 1-2 ay dene..

inşallah sen de hemen güzel haberi alırsın.

Merhaba , araniza yeni katıldım bende :) Bende yumurtalıklarımın tembel olmasi nedeni ile gecen ay dr'un serephone (sabah 1 aksam 1 )basladım , ilk ay takibinde tek yumurtamın ( sag veya sol hatırlamıyorum) ilk kontrolde 15 mm oldugu o haftası cumartesi gunu tekrar bakalım demisti gittigimde buyume olmadigini ve buyumedigi icin de gerileme basladigini iletti , normalde her gun 1 mm artıyormus buyumesi , normalde 18 mm olmasi gerekiyormus ama olmamis ve takibi bıraktı catlama igneside veremedi.
Evlenmeden once de adet duzensizligim vardı ve dogum kontrol hapı alıyordum evlenince devam ettim kullanmaya cocuk istemedigimiz icin ama 7 aydır almıyorum ve Haziran ayı itibari ile cocuk calısmalarımız var. (Ilk doktorum polikistik over baslangici demisti benim icin )
Dr bu ay olmadi diye tekrar adetim gecikmesin diye Duphaston almami istedi.Adet olduktan sonra tekrar serephone alacagım ama bu sefer dozu sabah 1 aksam 2 olarak degistirdi , eger tekrar bir ilerleme olmaz ise diger ay sabah 2 aksam 2 olarak yukseltecekmis.
Bu sekilde de olmaz ise benden sıvılı rahim rontgeni isteyecekmis tuplerime bakılması icin esimden de sperm sayımı ısteyecekmis , sonuclara gore tedaviye devam edecegiz dedi sanırım o da aşılama oluyor sonrasi tüp bebek...

Ama doktorun yaptıgı yoruma gore sanmıyorum o kadar ileri bir tedavinin gerekecegi 1-2 aya kadar hamile kalırsın dedi ama ilk ay olmadı yumurtam tam buyumedigi icin :(

Daha once bu asamalardan gecenler var ise bana bilgi verebilirler mi ?

Tskler.

Back