• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalıklarım iğnelerden dolayı çok ağrıyor?

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
iğnelerden dolayı göbeğim delik deşik oldu :)
yumurtalıklarımda çok hassaslaştı
çok hızlı hareket edemiyorum
olur dimi böyle

denizcim kac gundur kullanıyorsun ilaclarini? kontrole gittin mi? en son ne kadardı folikuller?
eger folikullerin iyice buyuduyse agrimasi cok normalmis. benimde bugun yumurtalıklarımda agrilarim artti. sanıırm artık çalışmaya basladilar. yumurtalar buyuyor ya ondan herhalde....

canım meraba evet bugun benımde bıraz bıraz basladı bugun adetımın 7. gunu sen kacıncı gundesın

tatlım ben adetimin 3.gunu başladım iğnelere 10 gun oldu iğne oluyorum
adetin 14. gunu oluyor o yuzden değil mi
ama tabi son iki gundür çok siddetli artık göğüslerim patlayacak sanıyorm ki
gerilmeye daha fazla dayanamıyacak
göbeğimde delik delik oldu :)
su içtikçe pt pıt heryerden su fışkıracak :sm_cool:

dur kız daha işin başındasın. olcak o kadar ağrı. benim ateşim yüksek. karnım davul gibi. bugün çatlatma yapıcam.

hadi yaaa o kadar şişecek miyim bende? hiiiii :1shok:
amaaanııınn neyse olsun yumurtaları toplayınca iner ama degil mi. ne olacak ki şunun şurası en fazla 3 hafta olur sıkıntı sonra bebişler gelince unuturuz inşallah hepsiniii :CüvCüv: :CüvCüv:

tatlım ben adetimin 3.gunu başladım iğnelere 10 gun oldu iğne oluyorum
adetin 14. gunu oluyor o yuzden değil mi
ama tabi son iki gundür çok siddetli artık göğüslerim patlayacak sanıyorm ki
gerilmeye daha fazla dayanamıyacak
göbeğimde delik delik oldu :)
su içtikçe pt pıt heryerden su fışkıracak :sm_cool:

canım nezaman toplanacagı bellı degılmı 10-12 gunden sonra toplanıyo dıye bılıyorum senın az kalmıs agrılardan kurtulmana hayırlısı ile tedavını tamamlarsın ınşaallah ve butun arkadaslarımızın hamiş haberlerinı en kısa zamanda almak dılegıyle

hadi yaaa o kadar şişecek miyim bende? hiiiii :1shok:
amaaanııınn neyse olsun yumurtaları toplayınca iner ama degil mi. ne olacak ki şunun şurası en fazla 3 hafta olur sıkıntı sonra bebişler gelince unuturuz inşallah hepsiniii :CüvCüv: :CüvCüv:

canım çok tatlısın
benim dün kontrole gittiğimde 10 tane demişti
5 tane 19
2 tane 18
2 tane 17
2 tane 15 buyukluğunde ama toplamı 11 yapıyor doktor 10 gibi düşündü sanırım
benim bugun son iğnem tatlılar
yarın bende çatlama yapıcam
ama karnım davul gibi olmadı ben
sadece göbek altım çok agrıyor
yatarken dönunce bile çok dikkat ediyorum acımasın diye olur mu böyle acıma

canım nezaman toplanacagı bellı degılmı 10-12 gunden sonra toplanıyo dıye bılıyorum senın az kalmıs agrılardan kurtulmana hayırlısı ile tedavını tamamlarsın ınşaallah ve butun arkadaslarımızın hamiş haberlerinı en kısa zamanda almak dılegıyle

cancan
ben bugun son iğnemi olucam
yarın son kontrolum var ve çatlama iğneni veririz pazartesi toplarız dediler
çok heyecanlıyım
çokda utanıyorum
uyurken herşey ortada :)
bu duyguyu kafamdan silebilirsem daha rahat olucam ama olamıyorum malesef

cancan
ben bugun son iğnemi olucam
yarın son kontrolum var ve çatlama iğneni veririz pazartesi toplarız dediler
çok heyecanlıyım
çokda utanıyorum
uyurken herşey ortada :)
bu duyguyu kafamdan silebilirsem daha rahat olucam ama olamıyorum malesef

canım aklına o düşünceyi getirmemeye çalış. onlar işlerini yapıyorlar. zaten üztünde önlük örtülü olacak ve şöyle düşün bebişini kollarını aldığında ordakilerden kimseyi görmüyor olacaksın....

inşallah canım
bebişimi bebişlerimi bir kollarıma alsam
suan yumurtalık ağrımı bile hissetmek guzel
yalnız arkadaşlar doktor ilk muane ettiğinde 15 yumurtan olur demişti
suan 10 tane olduğunu biliyorum
o kadar ilaç kullandım 10 tane olmuş
birde ideal boyut ne ne kadar buyuk olmalı

canım ne guzel boyutları... iyi gorunuyor bence yumurtalarının hic sıkıntı yapma kendine sen yarın çatlamayı yap pazartesi de toplanır bu durumda zaten.
18i gecince yumurtalar catlama ignesi veriyorlar diye biliyorum. seninkiler yarına kadar biraz daha buyur cogu toplanır herhalde dusunme artık bunları sen bebisinin hayalini kur simdiden....

kızlar yumurtalıklarınızın ağrıması iyi bişiymiş.bana dr um söylemişti.demekki çalışıyor ilaçlar işe yarıyor demişti....hadi bakalım inşallah tedavi sonunda müjde verirsiniz....

evet ağırlık hissediliyor.ben de garip hissetmiştim.sormuştum doktoruma.normal demişti.
hele hareket halinde olunca onlar da oynuyor.tuhaf hissediyorsun:)

kızlar iğnelere alışsanız iyi olur lakin benimkini bugün kesti doktorum darısı sizin başınıza inşallah.

çok şükür benim iğneler de bitti dün. ama bel ve kasık ağrım var. olsun kızlarrr bebeiş olsunda..

kızlar iğnelere alışsanız iyi olur lakin benimkini bugün kesti doktorum darısı sizin başınıza inşallah.

orfeta oncelikle tebrik ederim tickerdan 10 haftalık hamile gorunuyorsun allah tamamına erdirsin insallah saglikla kucagina al bebegini...:emir_bebek:

10. haftaya kadar ne ignesi kullandin progesteron mu merak ettim?

Back