Merhabalar, ben çocuk istediğim için 5 ay önce doktora gittim yani herhangi bir sorun var mı öğrenmek istedim başta. Benim normalde ara ara adet düzensizliğim oluyor. Bir sene içinde de yine olmuştu ama çocuk istemeye 5 aydır başladım öncesinde istemiyorduk. Doktor yumurtalıkların stresten dolayı yavaş çalışıyor dedi ve eğer hemen istersen ilaç vereyim olsun çocuğun dedi. Normalde 7-8 ay uzayabilir dedi. Ben de o ay yumurta geliştirici ve çatlatıcı iğne kullandım. Gelişen yumurtam oldu ama o ay olmadı. Ben Adanada bir doktora gitmiştim. Normalde eşimin görevinden dolayı doğuda küçük bir yerdeyiz, burada kadın doğum yok. Kadın doğuma gitmek için de dolmuşa binip bir saat yol gitmemiz gerekiyor. Kronik hastayım ve malum virüsten dolayı gidemiyorum doktora yani erteledim ama tabi çocuk meselesini takmak istemesem de aklıma geliyor. Bu şekilde yumurtalıkları yavaş çalışıp kendiliğinden hamile kalan var mı? Ya da ilk tedavide olmayıp sonrasında hamile kalan oldu mu? Cevap veren olursa çok mutlu olurum