Merhaba arkadaşlar
Geçen ay adetimden sonra soğan kürü uyguladım vajinal enfeksiyon ve gebelik için her ikisinede iyi gelıyo dıye bılıyorum çünki ama ben bu kürü 1 hafta yaptım sadece ama butun ay boyunca yumurtalıklarımda ağrı oldu çoğunlukla sol tarafta bazen sağda adet dönemine kadar sürer dedım ama dün adetim bitti hala ağrı var.hayatım boyunca hiç ağrım olmamıştı.Soğan kürü mü sebep oldu acaba uygulayan arkadaşlardada ağrı oldumu?
canim ben bi cok kez yaptim ama hic agri falan olmadi...ne bileyim belki iltihabiniz falan varsa sökülüyodur...bazilarinda kahverengi leke bile geldigini duydum...korkma bence gecer agrilarin...cünkü zararli bisey degil bu kür....
canim ben bi cok kez yaptim ama hic agri falan olmadi...ne bileyim belki iltihabiniz falan varsa sökülüyodur...bazilarinda kahverengi leke bile geldigini duydum...korkma bence gecer agrilarin...cünkü zararli bisey degil bu kür....
insallah canim benimm.ben bu sogan kurune gercekten guveniyorum 7cm lik kistim bir hafta kürü uygulamama ragmen kuculmus doktorum adetimle beraber kistin dokulecegi fikrinde ama yinede adetin ikinci gununde doktora gidicem muayane icin .zaten icmeye baslayinca 3.gunu akintilar cogaliyo ve cok fazla idrara cikiyosun
sadece bende olmamış bu ağrı neyse hafta sonu yoğun olduğum için dr a gidemedim ama adetten 1-2 gün sonra bitti ağrılarım.Ay sonu akıntım çok fazla oldu bu arada süt kesiği gibi parça parça ve çok yoğun inşallah tekrarlamaz enfeksiyonlar
ewet bnde enfeksiyon war bir hafta kullandim sogan suyunu aynı etkiler bnde de war hem kask agrsi hem idrara ciktigmda agrı kaşntı artik kotu birsey oldgnu dusunmye basliyorum ve adetim bitnce ilk is doktora gdcem
Aynı durumu yaşıyorum şu an 1 hafta kullandım ve aşırı ağrım var yumurtalıklarımda geçmek bilmiyorum adetimin 4. Günü hiç böle olmamıştım neden oluyor acaba korkumdan devam etmedim küre
Aynı durumu yaşıyorum şu an 1 hafta kullandım ve aşırı ağrım var yumurtalıklarımda geçmek bilmiyorum adetimin 4. Günü hiç böle olmamıştım neden oluyor acaba korkumdan devam etmedim küre
Arkadaşlar soğan kürünün ağrıyla hiçbir ilgisi yok, ağrı yapmaz. Hiçbir yan etkisi olmadığı gibi, aksine faydası var soğan kürünün. Mevcut ağrılarınız bir enfeksiyon ya da kist kaynaklı olabilir. Zaten kürünüze devam etseniz, yani 15 günü tamamlasanız çok iyi geldiğini göreceksiniz.