• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık ve kasık ağrısı olanlar

Pocha_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
269
193
33
31
Merhabalar,
Hamilelik tecrübeleri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Hani burda da çok kez yazılan ilk belirtiler olarak görünen kasık batması, yumurtalık ağrısı, bacağa vurması vb.var ya. Bunu tarif edebilir misiniz? Biraz saçma bir soru oldu ama :/
Mesela ilişkiden ne kadar süre sonra başladı? Nasıl bir ağrı/batma?
Yumurtlama olaylarını çok bilmiyorm açıkcası, burda okuyarak bilgi sahibi oldum biraz.
reglim 17si bitmişti. 18'inden 25'ine kadar ilişki yaşadık. sonrasında şehir dışına çıktım ama nerdeyse 8-10 gündür yumurtalığımda, kasığımda, uzanınca bacağıma inen saçma ve ilk kez yaşadığımı bi ağrı var. Yumurtalıktaki sanki böyle gaz sıkışması olur ya ona benziyor ama kasıklarda sızı halinde. Anlamlandıramıyorum.
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
1 gün daha geçti ve iyice hakaret etmemi zorluyor. Tam yumurtalıkların üzerinde gaz sıkışması gibi bir şey olabilir mi? Eğilip kalkarken acayip bi baskı oluşuyor? Kist midir gaz mıdır anlayamadım. Bir kaç gün daha devam ederse doktora gidicem galiba.
Böyle bişey yaşayanınız yok mu hiç?

1 gün daha geçti ve iyice hakaret etmemi zorluyor. Tam yumurtalıkların üzerinde gaz sıkışması gibi bir şey olabilir mi? Eğilip kalkarken acayip bi baskı oluşuyor? Kist midir gaz mıdır anlayamadım. Bir kaç gün daha devam ederse doktora gidicem galiba.
Böyle bişey yaşayanınız yok mu hiç?
Kist oluşmuş olabilir. Ben de geçen ay iki büklüm olarak acile gitmiştim. Hapşırırlen öksürürken bile acıyordu. 4 cm kist oluşmuş meğer.

Kist oluşmuş olabilir. Ben de geçen ay iki büklüm olarak acile gitmiştim. Hapşırırlen öksürürken bile acıyordu. 4 cm kist oluşmuş meğer.
Geçmiş olsun. Bana da öyle gelmeye başladı. Hep oluyormuş bende kist, adet olunca o da sökülüp atılıyor. Herhalde yırtılma falan oldu, ya da çok büyümüş de olabilir

Geçmiş olsun. Bana da öyle gelmeye başladı. Hep oluyormuş bende kist, adet olunca o da sökülüp atılıyor. Herhalde yırtılma falan oldu, ya da çok büyümüş de olabilir
Bende iki yumurtalık gelişmiş ancak çatlayamamışlar. Yumurta içeri doğru iç kanama olmuş. 3 cm’in üstüne çıkınca kist ağrı yaparmış bu şekilde. Ancak bu tür kistler zararsız basit kistlermiş. Adetle birlikte büzüşüp gideceğini söyledi. Ancak adetle de atılmadığını öğrendim. İlaç yine vermedi. Endişe edilcek bir durum yok şu an. Hala kiste rağmen hamile kalabilirmişim bu ay.

Resmen aynı şeyi yaşadığımızı düşünüyorum. Dediğiniz gibi iki büklüm olduğum da olmuştu 2 3 kere.. inşallah hamile kalabiliriz en kısa zamanda. Madem sorun da teşkil etmeyen tipte bi kistler

Resmen aynı şeyi yaşadığımızı düşünüyorum. Dediğiniz gibi iki büklüm olduğum da olmuştu 2 3 kere.. inşallah hamile kalabiliriz en kısa zamanda. Madem sorun da teşkil etmeyen tipte bi kistler
Merhaba şuan yaşadığınız aynı durum bende mevcut kist mi oluştu acaba sizde?

Back
X