E elifhalil Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 26 0 6 30 Perşembe 23:33 Konu Sahibi Konu Sahibi elifhalil #21 Talya AA .!.: Tekrar geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
E elifhalil Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 26 0 6 30 Perşembe 23:35 Konu Sahibi Konu Sahibi elifhalil #22 Talya AA .!.: Ay sonu görür o zaman karnımda ağrı olacak gibi ama olamiyorum Genişletmek için tıkla... İlacı kullanırken de olabilirsiniz, ben kanama başlarsa kesiyordum ilacı. Ama leke gelirse devam ediyordum
Talya AA .!.: Ay sonu görür o zaman karnımda ağrı olacak gibi ama olamiyorum Genişletmek için tıkla... İlacı kullanırken de olabilirsiniz, ben kanama başlarsa kesiyordum ilacı. Ama leke gelirse devam ediyordum
T Talya AA Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2025 169 17 13 27 Cuma 07:11 Konu Sahibi Konu Sahibi elifhalil #23 elifhalil .!.: İlacı kullanırken de olabilirsiniz, ben kanama başlarsa kesiyordum ilacı. Ama leke gelirse devam ediyordum Genişletmek için tıkla... Bende hiç yok leke vs dahil bakalım ne olacak
elifhalil .!.: İlacı kullanırken de olabilirsiniz, ben kanama başlarsa kesiyordum ilacı. Ama leke gelirse devam ediyordum Genişletmek için tıkla... Bende hiç yok leke vs dahil bakalım ne olacak
T Talya AA Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2025 169 17 13 27 Cuma 07:12 Konu Sahibi Konu Sahibi elifhalil #24 elifhalil .!.: İlacı kullanırken de olabilirsiniz, ben kanama başlarsa kesiyordum ilacı. Ama leke gelirse devam ediyordum Genişletmek için tıkla... Peki ilaçtan sonra düzene girdi mi
elifhalil .!.: İlacı kullanırken de olabilirsiniz, ben kanama başlarsa kesiyordum ilacı. Ama leke gelirse devam ediyordum Genişletmek için tıkla... Peki ilaçtan sonra düzene girdi mi
E elifhalil Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 26 0 6 30 Cuma 09:44 Konu Sahibi Konu Sahibi elifhalil #25 Talya AA .!.: Peki ilaçtan sonra düzene girdi mi Genişletmek için tıkla... Malesef benim adetim hiç düzene girmedi
Talya AA .!.: Peki ilaçtan sonra düzene girdi mi Genişletmek için tıkla... Malesef benim adetim hiç düzene girmedi
T Talya AA Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2025 169 17 13 27 Cuma 11:06 Konu Sahibi Konu Sahibi elifhalil #26 elifhalil .!.: Malesef benim adetim hiç düzene girmedi Genişletmek için tıkla... Boşuna umutlanma diyorsun yani
elifhalil .!.: Malesef benim adetim hiç düzene girmedi Genişletmek için tıkla... Boşuna umutlanma diyorsun yani
E elifhalil Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 26 0 6 30 Cuma 23:18 Konu Sahibi Konu Sahibi elifhalil #27 Talya AA .!.: Boşuna umutlanma diyorsun yani Genişletmek için tıkla... İnşallah işe yarar sizde ne kadar süre kullanacaksınız duğhastonu
Talya AA .!.: Boşuna umutlanma diyorsun yani Genişletmek için tıkla... İnşallah işe yarar sizde ne kadar süre kullanacaksınız duğhastonu
E elif dyn Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2025 10 0 1 25 Cumartesi 12:13 Konu Sahibi Konu Sahibi elifhalil #28 Kızlarrr aranızda çikolata kisti için denielle doğum kontrol hapı kullanıp da etkisini gören var mı
T Talya AA Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2025 169 17 13 27 Cumartesi 15:36 Konu Sahibi Konu Sahibi elifhalil #29 elifhalil .!.: İnşallah işe yarar sizde ne kadar süre kullanacaksınız duğhastonu Genişletmek için tıkla... Bı hafta sonra bitecek 18 inde 28 inde randevu aldım bakalım daha olmadım yani
elifhalil .!.: İnşallah işe yarar sizde ne kadar süre kullanacaksınız duğhastonu Genişletmek için tıkla... Bı hafta sonra bitecek 18 inde 28 inde randevu aldım bakalım daha olmadım yani
E elifhalil Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 26 0 6 30 Dün 00:36 Konu Sahibi Konu Sahibi elifhalil #30 20 sinden sonra olursunuz büyük bir ihtimalle