- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- Konu Sahibi ulkerarici
Ben adetlerimden sonra yapiyodum. Adetim geçince yapmadım bu ay
ne zaman yapılacağı da yazıyor saracoğlunun sitesinde..ben günü geçip gelmeyince yapmıştım..inşallah işe yarar sende de..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adetlerimden sonra yapiyodum. Adetim geçince yapmadım bu ay
Ben iki ay yaptım. Doktorum adet söktürücü verdi. Iki aydan fazla yapılıyor mune zaman yapılacağı da yazıyor saracoğlunun sitesinde..ben günü geçip gelmeyince yapmıştım..inşallah işe yarar sende de..
en iyisi siteden bak..yanlış bilgilendirmiyeyim..orda yazıyo detaylı.Ben iki ay yaptım. Doktorum adet söktürücü verdi. Iki aydan fazla yapılıyor mu
Teşekkür ederim tatlımen iyisi siteden bak..yanlış bilgilendirmiyeyim..orda yazıyo detaylı.
.
rica ederim..acil şifalar..Teşekkür ederim tatlım
Merhaba öncelikle gecmis olsun canim bende kac aydir kistle ugrasiyorum bendede cikolata kisti cikti doktorum subata kadar gecmesse ameliyat dedi cok korkuyorum ve istemiyorum ama cikolata kistini dogum kontrol ilaci da eritmiyomus ne yapsam bilemedim sana ne dedi doktor ameliyat mi dedi bide sogan kürünü denedinmi tavsiye ederim cogu kiside ise yaramis bide dogum kontrol ilaci ni tavsiye edebilirim oda eritiyo normal kistleriArkadaşlar bende on gün önce doktora gittim karın ağrısı şikayetiyle yumurtalıkların beştane kist olduğunu vede çok büyük olduklarını şöyle ilaç tedavisine başladık psikolojik olarak çok kötüyüm ilaçla gecermi acaba
Slm Arkadasim seni cok iyi anliyorum bende aylardir kistle ugrasan biri olarak benim kistim cikolata kistiymis seninkini bilemedim ama genelde uzun süreli gecmeyen kistler cikolata kisti diye biliyorum ben tahlil sonuclari ni anlayamadim yurtdisinda yasiyorum ve burda dr.öyle elimize vermiyo sonuclari benim durumumu kisaca özetliyeyim 5 cm kistim var ilac ve fitil kullanmama ragmen gecmedi ve en son cuma günü gittigim kontrolde bide polip cikti bende korka korkada olsa Ameliyata karar verdim bu ayin 19.da ameliyat olacam cocuk istiyorum bu engeli ortadan kaldirmadanda olmayacak gibi.Sen bekarmissin canim evli olsaydin gebelik cok iyi bi cözüm olurdu kist icin bide sogan kürü iyi diye biliyorum.Sana tavsiyem baska bi doktora git ve kistin hangi tür oldugunu ögren gecmis olsun canimArkadaar cevap verirseniz cok sevinicem doktorum yumurtaligimda kist oldugunu soyledi ve adet olamiyorum.2014 yilinda dogm kntrol hapi vermisti 31 ocak en fazla 6 ay kullanabldm cunku beni hastsnelk ediyoe refluyi tetikliyor uc sise serim tiyordm.ozaman teshis polikistik over dedni 3 cm di kisler sogan kurude yaptim ara ara duzenli oldugumsa sevinjhoedum. ufak uifak kistler brsy olmaz dediler.smdi aradan 2 sene gecti ve adetlerm yine duzensiz karnjmda agri hatta sag kasigimdma apandist deyip gittim ki su sonucla karsilastim.ultrason sonucu
Sag overde; 53x43x60 mm boyutlarinda, kalin duvarli, kalın septasyonlar içeren yoğun içerikli komplike kist.
Ne kist turu bilmiyorum anlayaniniz var mi.Tahlil olarakta kadn dogmun yetersjz baktkgkni dusuniuorum. E2:215.8 fsh:2.31 lh:4.50 .... tahmnm dogm kntrol hap vercek ama ben israrla vermemesini soylicem cunku hastanelik oluyorum
Sadece bunlara bakmis.Ben basima is acmasindan korkuyorum bekarjm 25 yasindayim.Bana onereblceegnz kadin dkgm dktoru var mii ozelde olablr yeterki iyi oluyum.adet donmde ckk agri cekiorm allahtan calismiyorm calissam kesin gdemezdim ise o derece agri sicak su torbasi koyiyorm.bu dertten muzdariplere cok gecms olsn.bana yardmci olablrmsnmoralim sifjr.