- 7 Aralık 2012
- 182
- 2
- Konu Sahibi ulkerarici
Merhaba..Benimde kist çıktı yumurtalığımda 3 cm boyutunda doktor ilaç verdi ilaçla eritiriz dedi geçmiş olsun sizlere de...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba..Benimde kist çıktı yumurtalığımda 3 cm boyutunda doktor ilaç verdi ilaçla eritiriz dedi geçmiş olsun sizlere de...
slm kızlar, ben size birşey soracağım, bazı arkadaşlar doktorlarının ya hamile kal ya ameliyat dediğini yazmış, yani aslında tam tersi değil mi? hamileyken bu kist zararlı değil mi, hamileyken patlarsa falan diye önce ameliyat önermiyorlar mı?
benimde kistim var tam yumurtalıkta değil yani yapışık değil 6 cm. evliyim, bir sürü doktora gittim hepsi hamilelikten önce alalım dedi, tek dertleri açık mı olsun lakroskopi mi...ama ben korkuyorum acaba ameliyat hamile kalmamı engeller mi diye...çünkü şu anda hamile kalmamda sorun yok biliyorum.
Canım bana doktorumun dediği şey. 1 sene kistlerle denemem gerektiği...
Hamileliğin kistleri tedavi etkisi varmış.
Hiç adet olmuyoruz ya o dönemde işte o yüzden kistlerde yok oluyormuş büyük ihtimal.
Ama doktorum demiştiki 5 cm yukarısını ameliyat ediyoruz biz.
Soğan suyunu nasıl uyguladin bende işe yaramadı ya =((kızlar bende kist yüzünden doktor doktor gezdim..pko diyen oldu..parça alcam dişyen oldu..meğer tirotler çalışmıyormuş..kisti soğan kürü ilşe attım..tiroit ilacıda kullanmaya başladığımdan tekrarlamadı...kist için öncelikle soğan suyunu MUTLAKA deneyin derim..
merhaba banada "anormal uterus" teşhisi ile yumurtamın çatlamadığı ve kist oluştuğu söylendi, reglm 3 gün gecikti ama düzenli oluyorum, doktorum ilaç vermişti regl olabilmem için ama ilacı kullanmadan adet oldum. ben 2014 te doğum yaptım ama şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum , kalamıyorum. siz hamile kalabiliyormusunuz? bana tedavi , yumurtaçatlatıcı iğne söylendi ama kafam karıştı?kızlar bende kist yüzünden doktor doktor gezdim..pko diyen oldu..parça alcam dişyen oldu..meğer tirotler çalışmıyormuş..kisti soğan kürü ilşe attım..tiroit ilacıda kullanmaya başladığımdan tekrarlamadı...kist için öncelikle soğan suyunu MUTLAKA deneyin derim..
merhaba banada "anormal uterus" teşhisi ile yumurtamın çatlamadığı ve kist oluştuğu söylendi, reglm 3 gün gecikti ama düzenli oluyorum, doktorum ilaç vermişti regl olabilmem için ama ilacı kullanmadan adet oldum. ben 2014 te doğum yaptım ama şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum , kalamıyorum. siz hamile kalabiliyormusunuz? bana tedavi , yumurtaçatlatıcı iğne söylendi ama kafam karıştı?
Saracoglunu sitesinde yazdigi gibi,bence sende ordan bak...bende ertesi gun ise yaradi..(hatirladigim kadariyla:normal kahverengi soganin dis kabuklarini soyup, kaynamis olan iki bardak hazir su yada klorsuz suya atip agzi kapali sekilde 5 dk.kaynatiyoruz..)..ama dedigim gibi siteden bak mutlaka rakamlar yanlis olabilir..acil sifalar hepimize..Soğan suyunu nasıl uyguladin bende işe yaramadı ya =((
Bende Saraçoğlu nun sitesinde baktım. Söylediğin gibi yaptım. Adettim gecikti kistim de duruyor.Saracoglunu sitesinde yazdigi gibi,bence sende ordan bak...bende ertesi gun ise yaradi..(hatirladigim kadariyla:normal kahverengi soganin dis kabuklarini soyup, kaynamis olan iki bardak hazir su yada klorsuz suya atip agzi kapali sekilde 5 dk.kaynatiyoruz..)..ama dedigim gibi siteden bak mutlaka rakamlar yanlis olabilir..acil sifalar hepimize..
bünyeye göre değişiyor demekki..benim ikinci gün işe yaramıştı..üstelik günde bir bardak yaptım..yani ikinci bardakta işe yaradı..Bende Saraçoğlu nun sitesinde baktım. Söylediğin gibi yaptım. Adettim gecikti kistim de duruyor.
Ikinci bardakta sonra adet oldun mu yani .. soğan suyu içtiğim ay göğüs uclarim şiştibünyeye göre değişiyor demekki..benim ikinci gün işe yaramıştı..üstelik günde bir bardak yaptım..yani ikinci bardakta işe yaradı..
Ben adetlerimden sonra yapiyodum. Adetim geçince yapmadım bu ayevet aynen öyle oldu..hemde aşırı şekilde..ondan sonrada bidaha kistim olmadı..