Yumurtalık kisti ve rahimde miyom için ilaçlı MR

Kiz iyiyim napayim karin ici yapisiklik bana da olabilir dediler. 2 ay önce kimyasal gebeligim oldu. Dr direkt bana normal dogum yapamazsin dedi. Karin ici yapisiklik riski yüksek ve sezaryen kesigin oldugu icin demisti. Bendr kist ameliyatı olmustum senin gibi.
Genelde dikise ve kesigine bakarak karar verirler bebek süresine.

Olsun da sezaryen olsun artık ne yapalım inşallah önce sana sonra bana

Ilac mi kullandiniz ameliyat mi oldunuz

Ameliyat oldunuzmu patoloji nasildi

Merhabalar, ilaç kullandım 1 ay ama hiç bir faydası olmadı. Ameliyat oldum 2 ay önce, patoloji sonucum iyi huylu olduğu yönünde. Kist de miyom da alındı. Aralıkta tekrar kontrol randevum var

Ultrasonda görünmemiş miydi miyomlar ? Benden de istendi korkuyorum 4 adet en büyüğü 3 cm miyom var dedi doktor, MR da başka miyomlar da mi çıkıyor, panik atak oldum mesajınızı görünce

Ultrasonda görünmemiş miydi miyomlar ? Benden de istendi korkuyorum 4 adet en büyüğü 3 cm miyom var dedi doktor, MR da başka miyomlar da mi çıkıyor, panik atak oldum mesajınızı görünce
Merhabalar. Ultrasonda ilk 2 muayenede görünmemişti, sadece sol yumurtalıkta kist görünmüştü. Sonradan gittiğim doktor miyomu farketti. İlaçlı mr girince de miyomum 2 tane olduğu anlaşıldı. En kesin sonucu ilaçlı mr ile aldım, keşke ilk seferde yönlendirseydi doktorm. En büyüğü 3 cm demişsiniz, mr ile kesin boyutunu ve sayısını öğrenebileceksiniz hiç panik olmayın.

Ultrasonda görünmemesini anlayamadım. Sadece bu enteresan geldi. Karından mı olmuştu ilk vajinal mi ? Benim vajinal ultrason ile baktı. Keseye yakın yok ama çeşitli yerlere konuşlanmış. Bebeğim olmaz diye endişe ediyorum Allah isteyen herkesin yardımcı olsun ne diyeyim

Karın ultrasonu ile bakılmıştı sürekli yumurtalıktaki kiste odaklanıldığı için görülmemiş olabilir. Vajinal ultrasonda rahmin üstünde dışarıda miyom görüldü. Sonra mr ile bir tane de kas dokusunda miyom görüntülendi. Benim de rahim içinde değildi ama malesef 1 sene boyunca olmadı bebeğim korunma sürem bu ay bitiyor, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım bebeğine kavuş hemen, Rabbim nasip etsin inşallah. İsteyen herkese versin, güzel haberler verelim birbirimize

Merhabalar benim de dr um ilaçlı mr ve hsg istedi aynı gün yaptırılabilir mi bu bir de nerde yaptırmayı tavsiye edersiniz?

Merhabalar benim de dr um ilaçlı mr ve hsg istedi aynı gün yaptırılabilir mi bu bir de nerde yaptırmayı tavsiye edersiniz?
Merhabalar. Ikiside ılacli cekim. Ayni gün yapilmaz. Yer olarak bilemiyorum . Yaşadığım sehirde bende yabancıyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…