yumurtalık kisti ameliyat oldum

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
slm kızlar yumurtalık kisti ameliyatımı oldum.bu günde pataloji sonucunu aldım allah şükür temiz çıkmış sonuç siderofajik kist.bana dua ettiniz için hepinize çok tşk ederim.allah hepimize sağlık versin.allahım inş. bir daha hastalık vermesin

gözün aydın arkadasım gecmıs olsun bende mıyomdan amelıyat olucam ama amelıyattan korkuyorum o psıkolojıden

geçmiş olmsun bundan bir sene once bende myom aml oldum korkulacak bişe yok bir haftada eski halinize dönebiliyorsnz acil şifalar olsun

geçmiş olsun canım Allah şifasız dert vermesin

slm kızlar yumurtalık kisti ameliyatımı oldum.bu günde pataloji sonucunu aldım allah şükür temiz çıkmış sonuç siderofajik kist.bana dua ettiniz için hepinize çok tşk ederim.allah hepimize sağlık versin.allahım inş. bir daha hastalık vermesin

mrb canım bende pazartesi günü laparoskopi ve histeroskopi operasyonlarını birlikte oldum.kistlerim ve polipler alındı ve şekil bozuklukları düzeltildi.patoloji sonucun kaç günde geldi?benim alınan parçalarda patolojiye gitmiş sonuç bekliyorum.senin ameliyatın nasıl oldu.ne kadar sürede iyileştin?benim ağrılarım ve kanamam devam ediyor.senin iyileşme sürecin nasıl gelişti?
allah herşeyi gönlüne göre versin.hoşçakal...

canım sanada geçmiş olsun patoloji sonucum ameliyattan 10 gün sonra çıktı.açık ameliyat oldum 2 hafta sonra hava almak için sokağa bile çıktım:)benim kanamam yok ağrıda olmuyor ara sıra biraz gaz sancısı oluyor öyle sorunlarım şimdilik yok.bebim sadece yumurtalık kistim alındı senin birkaç işlem yapılmış ondan dolayı şikayetlerin olabilir.

gözün aydın arkadasım gecmıs olsun bende mıyomdan amelıyat olucam ama amelıyattan korkuyorum o psıkolojıden

canım sana geçmiş olsun bende korkuyordum ama o kadarda korkacak bişey yokmuş.sakin olmaya çalış moralini yüksek tut.hiç birşey hissetmiyorsun.inş. ameliyatın iyi geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…