Yumurtalık İltihabı

dobrakedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
220
0
46
Kütahya
bir yıldır hamile kalamıyorum:14:
6.ayımda malesef özel bir hastaneye gitmiştim pahalı olan bütün tahliller tek tek yapıldı doktorum kocaman bir kistim oldugunu gözümün içine baka baka söyledi,ben ısrarla yeşil sarı akıntım var doktor hanım acaba iltihap mı desem de sen de kesinlikle iltihap yok dedi,tahliller 3 ay boyunca bitmedi nedense tek bir ilaç da yazılmadı bana en sonunda lanet olsun gitmiyorum dedim bıraktım...
şimdiye devlet hastanesine muayeneye gittim kist falan yok iltihap aşırı derecede sarmış çok üşütmüşüm,iltihap için ilaçlar yazıldı basladım doktor baska hiçbir sorun yok iltihap oldugundan hamile kalamamışsın dedi içimi rahatlattı,bazı özel hastane doktorlarının oyalama taktiklerinden de bahsetti bu da bana ders oldu...şimdi ilaçlarımı içiyorum sonra klomen içicem aranızda bu sorun yüzünden hamile kalamayanlar var mı iltihap kuruyunca hamilelik kolaylaşır mı acaba?:74:

Bende 1 sene böyle oyalandım canım malesef özel bir hastaneye gittim hiç birşeyin yok diyip yolladı her seferinde
Benim çok agrım vardı ama ilişki sırasında ve akıntım çok fazlaydı sonra böbrek agrım başladı ürolojiye gittim böbreklerim iltahap olmuş
Kadın d..değiştim aşırı iltahabım varmış tedavi edilmediği içinde böbreklerime geçmiş tüplerimide tıkamış Rahim filminde çıktı 3 yıl oldu tüp bebekte denedim olmadı
İnşallah seninki yanlızca iltahaptır yayılmamıştır bebişine kavuşursun tez zamanda...:emir_bebek:

sağ ol hevuk inş.benimkini tıkamamıştır,böbrek ağrım hiç olmadı,biraz da nasip kısmet belki 3yıl da kısa bir süre aslında insanlar uzun yıllar bekleyebiliyor inş.en kısa zamanda olur her isteyenin..

dobrakedi merhaba ben dün akşam msj yazmıştım bu başlığa sistemden dolayı sanırım yok.baştan yazayım.bi komşu nun beş yıl yumurta sorunundan dolayı çocuğu olmamış.beş yıl sonunda dünyalar tatlısı bi kızı olmuş.iltihap ı kurutmak için ilaç verir dr büyük bi ihtimalle.zaten yumurtlama sorunun ve tüplerinde bi sorun yoksa klomen hapını kullanama gerek yok.allah korusun iltihap kurumuş iken hamile kalırsan ilaç zarar verebilir.takip et bence.stresten uzak dur.bu sitede iltihap için maydonoz buharı okumuştum.birde polen arı sütü vs.alternatif tıp ta düşünebilirsin.rabbim inşallah sana da nasip etsin.anne olmak isteyen bütün bayanlara duacıyım.inşallah senden de güzel haberler alırız.

Sağ ol Melitta..iltihap azaldı,klomen de içtim yumurtlalar büyüdü çatlatma iğnesi ve takip yapılmadı gerek görmedi doktor su an...zaten doktor iltihap ilaçlarını yumurtlama günüme kada rbitecek şekilde verdi yani hamileleik olursa zarar vermesin diye...14.günden itibaren hiç ilaç içmedim beklemedeyim güzel dileklerin için sağ ol ben de her isteyenin çocugunun olmasını umut ediyorum inş..

meraba benimde tüplerimde iltahap varmış bu ay dr özeline gittim ieset diye iğne verdi sonra klomene başladım. acaba iltahabım verdiği iğnelerden sonra kurumuşmudur?? yarın dr gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diycek?*

bugün doktora gittim iltabımı görmesi için rahim filmi gerekiyomuş. alttan ulturasonla baktı bi tane kistim oluşmuş.yumurtam 27 mm olmuş onun için çatlatma iğnemi vurmadı ama kendiğinden çattlarsa bi ihtimal hamile kalabilirmişim .:49: bide birden fazla folikülün var dedi acaba 14. güne kadar büyürlerse çatlar mı? birden fazla yumurta çatlarsa çoğul gebelik mi oluyo ???

bugün doktora gittim iltabımı görmesi için rahim filmi gerekiyomuş. alttan ulturasonla baktı bi tane kistim oluşmuş.yumurtam 27 mm olmuş onun için çatlatma iğnemi vurmadı ama kendiğinden çattlarsa bi ihtimal hamile kalabilirmişim .:49: bide birden fazla folikülün var dedi acaba 14. güne kadar büyürlerse çatlar mı? birden fazla yumurta çatlarsa çoğul gebelik mi oluyo ???

iltihap için rahim filmine ne gerek var anlamadım benim gittiğim doktor ultrasyonla yumurtalıklarıma bakınca iltihap bitmiş mi anlıyor..paracı degildir inş.doktorun bazıları sırf para için film çekiyor canım dikkat et...14.günden önce mi 27mm olmuş bayagı büyümüş aslında catlaması gerekmez mi?sana doktor kendi mi çatlar dedi?kontol ediyor mu?sorunun tam olarak ne yani teşhisin?

iltihap için rahim filmine ne gerek var anlamadım benim gittiğim doktor ultrasyonla yumurtalıklarıma bakınca iltihap bitmiş mi anlıyor..paracı degildir inş.doktorun bazıları sırf para için film çekiyor canım dikkat et...14.günden önce mi 27mm olmuş bayagı büyümüş aslında catlaması gerekmez mi?sana doktor kendi mi çatlar dedi?kontol ediyor mu?sorunun tam olarak ne yani teşhisin?

önceki gittiğim dr özelinde ultrasonla bakıp tüplerinde iltahap var dedi iğneleri vurundum gittim bugün ben rahim filmi çekmeden göremem dedi.bugün 11. günüm 27 mm olmuş kendiliğinden çatlayabilir dedi bilmiyorum ne zaman çatlar düzenlide adet oluyorum 14. gün çatlar mı acaba ?off tüplerimde iltahap varmış çok yoğun dedi şimdi devlet hastanesine gittim kistin var diyo baya büyükmüş oda açıkçası neyim olduğunu bilmiyorum ilgilensin diye özeline gittim ama oda bana ilaçları verip yolladı ne yumurta takibi ne kontrol hiç bi şeye çağırmadı çok moralim bozukk:43:

önceki gittiğim dr özelinde ultrasonla bakıp tüplerinde iltahap var dedi iğneleri vurundum gittim bugün ben rahim filmi çekmeden göremem dedi.bugün 11. günüm 27 mm olmuş kendiliğinden çatlayabilir dedi bilmiyorum ne zaman çatlar düzenlide adet oluyorum 14. gün çatlar mı acaba ?off tüplerimde iltahap varmış çok yoğun dedi şimdi devlet hastanesine gittim kistin var diyo baya büyükmüş oda açıkçası neyim olduğunu bilmiyorum ilgilensin diye özeline gittim ama oda bana ilaçları verip yolladı ne yumurta takibi ne kontrol hiç bi şeye çağırmadı çok moralim bozukk:43:

özelde de iş yok..en iyisi iyi bir doktor bulup devlette calışan muanyenesine gitmek..bence yumurtan birkaç güne catlar sıvıdan fark edersin..kistle hamile kalan da cok boşver takma...adetle atılır mutlaka o kist..doktor kist va rdedi ama tedavi uygulayayım demedi mi ne garip iş ya insanı korkutuyorlar ama bilgi vermiyorlar..kaç aydır bekliyorsun bebegi?

kikirdek sen iltihabın tüplerde oldugundan emin misin?tüplerini tıkamaış mı yani?bana iltihabın yumurtalıklarda dendi tüplerde demediler..senin de bence tüplerde olamaz tüplerde olsa tıkar tüpleri ve ameliyat önerirler..yanlış anlamış olabilirsin..yumurtalıktadır ..

1 buçuk yıldır bekliyorum her ay bi umutla geçiyo adet olduğumda yıkılıyorum .. şuan böbreklerimde çok sancım var bu yumurtanın çatladığını bi türlü anlayamıyorum. dr belki çatlar dedi kistim içinde adet olunca gel bi daha bakalım dedi ama ben hep düzenli adet oluyorum o zaman yumurtam çatlıyodur değil mi annem bu halimi görünce çok üzülüyo çok takıyosun bu kadar üstüne düşme diyo ama biliyorum oda korkuyo bebeğimin olmamasındanüzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil ....:2:

kikirdek sen iltihabın tüplerde oldugundan emin misin?tüplerini tıkamaış mı yani?bana iltihabın yumurtalıklarda dendi tüplerde demediler..senin de bence tüplerde olamaz tüplerde olsa tıkar tüpleri ve ameliyat önerirler..yanlış anlamış olabilirsin..yumurtalıktadır ..

ilk defa gittim bebek için dr ve can kulağıyla dinledim tüplerinde iltahap var dedi antibiyotik iğne verdi çok fazla anlatmadı öle bende dr fobisi var oan hiç bişey soramıyorum.2 gün önce gittiğim dr da alttan ultrasonla baktı ben akıntım çok oluyo demiştim iltahap falan görünmüyo dedi tüplerdeki içinde rahim filmi dedi işte.. allahım bana çıkar yol göstersin çok dua ediyorum.:24:

ilk defa gittim bebek için dr ve can kulağıyla dinledim tüplerinde iltahap var dedi antibiyotik iğne verdi çok fazla anlatmadı öle bende dr fobisi var oan hiç bişey soramıyorum.2 gün önce gittiğim dr da alttan ultrasonla baktı ben akıntım çok oluyo demiştim iltahap falan görünmüyo dedi tüplerdeki içinde rahim filmi dedi işte.. allahım bana çıkar yol göstersin çok dua ediyorum.:24:

benim de birbucuk yıla yaklaşıyor ben de cok korkuyorum ..görünür neden yok ama olmuyor iltihap geçiyor ilaçla olsa olurdu 2aydır...annen de olsun istiyordur ondan soruyordur kadın aileler endişeleniyor hadi yapın artık diyorlar sanki bizim elimizde Allah vermiyor işte ne yapalım..allah inş.hepimize cıkar yol verir amin...inş.hamile kalırız bu ay beraber doğum yaparız :emir_bebek:meryem suresini oku bi de ya varis cek fırsat buldukça..allah verecek inş..

benim de birbucuk yıla yaklaşıyor ben de cok korkuyorum ..görünür neden yok ama olmuyor iltihap geçiyor ilaçla olsa olurdu 2aydır...annen de olsun istiyordur ondan soruyordur kadın aileler endişeleniyor hadi yapın artık diyorlar sanki bizim elimizde Allah vermiyor işte ne yapalım..allah inş.hepimize cıkar yol verir amin...inş.hamile kalırız bu ay beraber doğum yaparız :emir_bebek:meryem suresini oku bi de ya varis cek fırsat buldukça..allah verecek inş..

inşş tüm isteyenlere verir. bu gece 14. günüm çatladıysada artık kusura bakmasın yumurtam umutsuz olunca hiç içimden gelmiyoo çalışmak . çok dua ediyorum bu ara bende kenzül arş duasını okuyorum senin dediklerine de başlarım sağol canımm

arkadaşlar bende kadın doğuma gittim yumurtalıklarımda ilthap çıktı bana fitil ve hap verdi ben ailem ilişkiye girdiğimi bilmediği için sadece hapları aldım zolax ve biteral sizde sadece bunlar işe yararmı bununla ilgili fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen

Back
X