- Konu Sahibi mathildatuci
-
- #1.141
prp öncesi hayıt tohumuyla 4 adet yumurtam olmuştu hep döllenmişti genetik olarak sonuç olumsuz gelmişti
Merhaba benim yumurtam kalitesiz döllenen yumurtaların gelişimi duruyor bana da prp önerdiler.Şu an gözüm korktu ben zaten döllenme olsun diye prp yaptıracaktım şimdi bunları duyunca iyice çıkmaza girdim.iyi günler arkadaşlar prp sonrası 3.adetimle 3 yumurta oluştu 2 tane toplandı ikiside döllenmedi prp öncesi toplanan yumurtalarım hep döllenmişti ne düşüneceğimi bilmiyorum artık bu prp benim için kötü oldu umudumu kestim artık allaha şükür doğal yolla bir kızım var allahım kızıma ömür versin umutlar paralar emekler boşa gitti sizler inşallah mutlu sonuca ulaşırsınız
Su anda prp sonrasi 3 kisiyiz kizlar..baska var mi aramizda prp sonrasi toplanip dollenmeyen?Ayni durumdayiz arkadasim ben parayi geçtim hakikatten bize bir zarar gelirse ve 5 6 ay bu sekilde olursak.bulent beyin aciklama yapmasi lazim 1 ay bile cok.kiymetli ozellikle yaş faktorü olan biri icin.sonucta prp yaptirmamuzinda sebebi zaman kaybetmemek.Insallah kisa ve gecici bir durumdur aksini düsünmek.istemiyorum.
biraz daha sonuclari beklemek lazim belki de,tup bebek ile yapilan oranlari ogrenin.su anda ayni seyi yasayan 3 vaka var.tesaduf de olabilir ,prp ye reaksiyon vermis olabilir,o yuzden belki 6 ay daha beklenebilir .doktorunuza sorun,tup bebek basari orani ne olmus diye..Merhaba benim yumurtam kalitesiz döllenen yumurtaların gelişimi duruyor bana da prp önerdiler.Şu an gözüm korktu ben zaten döllenme olsun diye prp yaptıracaktım şimdi bunları duyunca iyice çıkmaza girdim.
Acıbadem maslakta yiğit hoca daha dün önerdi.En iyisi beklemek.Off çok zor Allah hepimize bebiş nasip etsinbiraz daha sonuclari beklemek lazim belki de,tup bebek ile yapilan oranlari ogrenin.su anda ayni seyi yasayan 3 vaka var.tesaduf de olabilir ,prp ye reaksiyon vermis olabilir,o yuzden belki 6 ay daha beklenebilir .doktorunuza sorun,tup bebek basari orani ne olmus diye..
Su anda prp sonrasi 3 kisiyiz kizlar..baska var mi aramizda prp sonrasi toplanip dollenmeyen?
Sureklilik arz eden bi durumsa zaten kendim ettim kendim buldum diyerek gezinip dururum etrafta:))
[/QUOTE
Canım ben de 7 mayısta bahçecide prp yaptırdım. Ama en az iki ay beklemek gerekiyor demişti doktorum. Acaba diyorum sizlerde prp henüz etkisi olmamışken mi toplama yapıldı. Yani iki ay beklenmeli diye biliyorum
Belirttigim gibi her gun 10-15 hastaya prp yapiliyor. Bu 3 vaka sadece %1 lik bir orandir belki.bizim basimiza gelen sizin basiniza gelecek diye bir durum yok..Acıbadem maslakta yiğit hoca daha dün önerdi.En iyisi beklemek.Off çok zor Allah hepimize bebiş nasip etsin
Kesinlikle sonuclari zaten kanitlanmamis bir uygulama oldugunu hepimiz biliyoruz.biz sadece prp sonrasi deneyimlerimizi paylasiyoruz.en basindan dedigim gibi bizim basimiza gelen durum sizlerin basiniza gelecek diyebir durum yok.Yeni prp yaptiracak olan arkadaslar iyice emin olun doktorumuzu sorgulayin bizden bahsedin ona göre hareket edin korkulacak.bir sey yok ne duysak yaptırıyoruz caresiz kaldik bizi bu duruma bilerek sokmazlar diye düsünüyorum elbet bir aciklamasi vardir diye dusunuyorum.
İnanin onlarin da aciklamalari oldugunu sanmiyorum .cunku onlar da henuz tam olarak bilmiyorlar belki de:)Bülent bey 2.adet te baslatti.Burda bu konu da fazla kisi olursak bence bize aciklama yapmak zorundalar o zaman bize zaman konusunda esnek olsaydilar benim icin bir adet dönemi bile cok kiymetli iyi düsünmeye calisiyorum ama bu korku ile yeni deneme nasil olur bilemedim.
Merhaba hayıt tohumunu nasıl kullandınız acaba?prp öncesi hayıt tohumuyla 4 adet yumurtam olmuştu hep döllenmişti genetik olarak sonuç olumsuz gelmişti
Off yaa zaten bir iki tane embriyo oluşuyordu. Onlardan da olmasam bariTam 2 ay beklenildi:))
Olumsuz dusunmeyin.hele 2 ay bitsin,/sizin sonuclar daha iyi olur,Off yaa zaten bir iki tane embriyo oluşuyordu. Onlardan da olmasam bari
Umarım canımOlumsuz dusunmeyin.hele 2 ay bitsin,/sizin sonuclar daha iyi olur,
Umarim hepimiz icin guzel sonuclar olsun.Merhaba kızlar bende 23 Nisan da Prp yaptırdım. Adet olduktan sonra 3. Gün klomen kullanmaya başladım 5 gün klomen kullandım.
Doktora gittim 28mm büyük bir tane ve 13-15 mm toplam 3 yumurtam olmuş. 28mm çok hızlı büyümüş olması gerken zaten 10-15 mmdi.
Yinede değerlendirmek istedim Opu oldum hemen. 3ü de boş çıktı. 28mm olan kist değilmiş özellikle sordum.
Neden bu kadar büyüdü bi anlam veremedim.
Prpnin bana olumsuz bi etkisi olmadı benim yumurtam zaten boş yada kalitesiz çıkıyordu. Yani daha önce dölleniyordu şimdi döllenmiyor diyemem.
İlk ay büyük bi değişiklik beklemiyordum zaten. Prpden sonraki 6 ay çok önemli inşallah sonuç alabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?