- Konu Sahibi mathildatuci
Bulent tirasSiz nerde yaptırdınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulent tirasSiz nerde yaptırdınız
Yas 42.amh:0.1 fsh :11( cyclo prognova etkisi ile dusuk) yumurta rezervi az.adet duzenleyici kullandigim icin duzenli oluyorum.tam olarak neydi sorununuz fsh ve amh değeriniz kaç acaba. kaç yaşındasınız. adetleriniz düzenlimi biraz bilgi verir misiniz bu konu dada bize de umut olsun
kendin adet olamıyor musun canım pekiYas 42.amh:0.1 fsh :11( cyclo prognova etkisi ile dusuk) yumurta rezervi az.adet duzenleyici kullandigim icin duzenli oluyorum.
Yaptırdıktan sonra buraya da yazarmisiniz bahçecinin ortamını memnuniyet durumunuzuBülent Bey 5 bin liraya yapıyor prp yi. Bahçeci ise 1.500 liraya yapıyor. İkisi de başarısı kanıtlanmamış olduğunu söylüyor. Eğer yaptırmaya karar verirseniz bahçecide yaptırın derim. Ben adeti bekliyorum. Geçen hafta mustafa hoca ile randevum vardı. Adet olunca randevu al adet bitiminden bir hafta içinde yapalım dedi
7 mayısa randevu aldım. Tabii ki yazarım. Ben tüp tedavisini bahçecide gördüğüm için ortam konusunda çook kaliteli hizmet verdiğini biliyorum. Ama tabi prp nin işe yarayıp yaramadığı iki üç ay sonra tekrar başlayacağım tedavide belli olacaktırYaptırdıktan sonra buraya da yazarmisiniz bahçecinin ortamını memnuniyet durumunuzu
Adetlerim duzenli benim bildigim.ama inanin son 4-5 aydir adet duzenleyici verildigi icin guncel durumu bilemiyorum. cunku kist olusumunu engellemek icin veriliyorkendin adet olamıyor musun canım peki
Nerede yapılacak? Hayırlı olsun inşallah. Şifa olsunBenim de salı günü yapılacak prp işlemi
Amin inşallah hepimize şifa olur .Malatya'da yapılacak bana iki ay sonra da tüp bebeğe başlayacağım 3. Denemem olacakNerede yapılacak? Hayırlı olsun inşallah. Şifa olsun
merhaba malatyada hangi merkeze yaptıracaksınız. bide fiyatı biliyor musun.Benim de salı günü yapılacak prp işlemi
Doğu fertil ama fiyat konusunda bilgim yok sormadım siz de mi Malatya'da yaşıyorsunuzmerhaba malatyada hangi merkeze yaptıracaksınız. bide fiyatı biliyor musun.
sen bunu en iyisi dr sor canim olurken birden kesilme olur vs dr daha iyi cevap verirMrb arkadaşlar geçen gün de sormuştum burda 6 nisanda prp oldum sonrasında adet olamayınca doktorumu aradım prp üzerinden 15 gün geçti hala adet olmadım dedim cycloya başla demişti bende beş gündür ilacı kullanıyorum bu akşam adet oldum daha beşinci ilaçta sanırım zaten adet olacakmışım ilacı içmesemde... şimdi adetliyken ilaca devam edeyim mi yarın tatil olduğu için burdan soruyorum lütfen bilen biri varsa yardımcı olabilirmi çok acil bi durum
Bi yarın arayıp sorcam canım daha öncede kullanıyordum hiç böyle bişey başıma gelmedi akşam adet kanaması gibiydi bugün lekelenme şeklinde devam ediyo nette araştırdım bazen ara kanama görülebilir yazmışlar yarın bi arayıp öğrenicem inşallah teşekkür ederim cevap için :)sen bunu en iyisi dr sor canim olurken birden kesilme olur vs dr daha iyi cevap verir
rica ederim canım ama dr bitene kadar kullan der benceBi yarın arayıp sorcam canım daha öncede kullanıyordum hiç böyle bişey başıma gelmedi akşam adet kanaması gibiydi bugün lekelenme şeklinde devam ediyo nette araştırdım bazen ara kanama görülebilir yazmışlar yarın bi arayıp öğrenicem inşallah teşekkür ederim cevap için :)
Bende öyle düşünüyorum içim rahat etsin diye yinede bi arayıp sorayım canım bakalım inş normal bişeydir :)rica ederim canım ama dr bitene kadar kullan der bence
benimde başıma gelmişti ama benim yumurta olmuş kiste dönüşmüş nedeni buydu devam etmiştimBende öyle düşünüyorum içim rahat etsin diye yinede bi arayıp sorayım canım bakalım inş normal bişeydir :)
fiyatı sormuştum ben doğu fertil e 1500 tl. evet çok yakınım malatya-yaDoğu fertil ama fiyat konusunda bilgim yok sormadım siz de mi Malatya'da yaşıyorsunuz
Anladım canım inş kist falan yokturbenimde başıma gelmişti ama benim yumurta olmuş kiste dönüşmüş nedeni buydu devam etmiştim