- 22 Nisan 2018
- 182
- 65
- 18
- 38
- Konu Sahibi mathildatuci
-
Anladım benimde durum aynı hep bi yumurta çıkıyor bende yeni yaptırdım prp umarım hepimize faydası olur siz mutlaka gidin dktora inş olumlu güzel şeyler olurAslında biz prpden 1 ay sonra tüp bebeğe başladık sadece tek yumurta vardı o da döllenmedi prpden öncede 1 yumurta oluşuyodu zaten ondan sonrada tekrar doktora gidip baktırmadım bilmiyorum yani prp ne kadar işe yaradı ama çarşamba günü doktora gidicem inşallah kötü bişey değildir
Benim rezervim 0.02 bundan daha düşük değildir heralde hem doğal yolla gebelikte elde edilebildiğine göre tek yapılması gereken kalite yumurta elde etmek büyük ihtimal bence tedaviye başlanacaktır canınızı sıkmayın benimlede ilk görüşmede aynı şekilde konuşmuşlardı gereksiz umut vermek istemiyorlar sanırımBenim yumurta rezervim çok çok az. daha önce doğal yolla 3 kez hamile kalmıştım. ilkini 5 aylıkken kaybettim diğer ikisi 1,5 - 2 aylıkken düştü. tüp bebek de denedim ama folikül gelişmediğinden doktor tedaviyi bitirdi.
İnşallah hepimizin için güzel şeyler emeklerimiz boşa çıkmazAnladım benimde durum aynı hep bi yumurta çıkıyor bende yeni yaptırdım prp umarım hepimize faydası olur siz mutlaka gidin dktora inş olumlu güzel şeyler olur
benim rezervim de 0,017 yani sizden de kötü ne yazık kiBenim rezervim 0.02 bundan daha düşük değildir heralde hem doğal yolla gebelikte elde edilebildiğine göre tek yapılması gereken kalite yumurta elde etmek büyük ihtimal bence tedaviye başlanacaktır canınızı sıkmayın benimlede ilk görüşmede aynı şekilde konuşmuşlardı gereksiz umut vermek istemiyorlar sanırım
İlk aradığımda bana çok umutlu konuştu. Hatta bugün de yapılan 10 hastadan 7'sinde olumlu sonuç aldık dedi. Ancak sonrasında da biz çok umut vermiyoruz doktorumuz karar veriyor tedaviye dedi. iki ayrı bilgi hangisine inanmak gerek bilemedim.canım ben geçen yazmıştım burda yazılanlar gibi değil konu aradım bende prp bir defa deneriz olmazsa olmaz dedi bana telefondaki kız o yüzden bende çok güven duygusu yaratamadı açıkçasıTamara
Bende öyle canım çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarbenim rezervim de 0,017 yani sizden de kötü ne yazık kisöylediğiniz gibi olur inşallah. çook üzüldüm görüşme sonrasında. O kadar çok istiyorum ki anne olmayı, çocukluğumdan bu yana hep bir sürü çocuğum olsun isterdim.
Aminn, İnşallahBende öyle canım çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar
bende anlamadım, bakalım gidince detaylı konuşacağız.bende konuştum banada 10 hastadan 7si olumlu dedi hepsi gebe mi dediğimde yok hamile kaldı anlamında demedim dedi bende anlamadım
Arkadaşlar show tv de bülent hoca erken menopozla ilgili bilgi vericek sanırım prp den bahsedicek şuan reklam birazdan başlar bilginiz olsun
[/QUOTE
Ne söyledi hoca dinlediniz mi acaba. işte olduğum için dinleeyemedim . biraz bahsedebilir misiniz
Evet yazın lütfen bize umut olsunBende kararsızım gitme konusunda. Çok pahalı çünkü. Bahçeci bu işi 1500 TL yapıyorsa Bülent Tıraş 5000 TL ye yapıyorsa bu kadar uçuk bir fark varsa arada o zaman Bülent Tıraşın bu işi garanti etmesi gerekiyor. Ama kimsenin de henüz hamile kaldığını duymadım.
Yumurta rezervi düşük erken menopoz olup fsh yüksek amh düşük ve 40 yaş üstü veya ilaçla adet olanlar prp yapıp sonuç alan varsa lütfen buraya yazsın bize umut olsun burdaki tüm arkadaşlara. Birbirimizi haberdar edelim bence arkadaşlar.
İnşallahArtis olsun insallah.
Selam arkadaslar.benim 3 defa tup bebek denemem oldu.ilkinde tek yumurta 3.gun embriyosu transfer edildi tutunamadi.sonra 2 kez daha denedim embriyolar dolkenmedi.tabi bunlari Ankarada yaptirmistim.simdi dr.bulent beye prp yaptirdim nisanin 4 unde.10 gun sonra adet oldum normal surede.mayis ayindaki adetimde kontrole cagirdilar mayis ayini bekliyorumEvet yazın lütfen bize umut olsun
Bu arada yasim 43 yumurta rezervim dusuk kalitesi de dusukSelam arkadaslar.benim 3 defa tup bebek denemem oldu.ilkinde tek yumurta 3.gun embriyosu transfer edildi tutunamadi.sonra 2 kez daha denedim embriyolar dolkenmedi.tabi bunlari Ankarada yaptirmistim.simdi dr.bulent beye prp yaptirdim nisanin 4 unde.10 gun sonra adet oldum normal surede.mayis ayindaki adetimde kontrole cagirdilar mayis ayini bekliyorum
Çok sağolun, ilk adetinizde yumurta sayısında bi değişiklik oldu mu, baktırdınız mı?Selam arkadaslar.benim 3 defa tup bebek denemem oldu.ilkinde tek yumurta 3.gun embriyosu transfer edildi tutunamadi.sonra 2 kez daha denedim embriyolar dolkenmedi.tabi bunlari Ankarada yaptirmistim.simdi dr.bulent beye prp yaptirdim nisanin 4 unde.10 gun sonra adet oldum normal surede.mayis ayindaki adetimde kontrole cagirdilar mayis ayini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?