Konuyu arada girip okuyordum ama buradan bir arkadaşın başkasına ''ne güzel senin yaşın genç'' demesi üzerine kendimi tutamadım ve kısaca anlatmak istedim bende kendi yaşadıklarımı.
Öncelikle 44 yaşındayım. Konuya yazma nedenimde bu, kendimi tutamadım :)
Bir buçuk sene önce tam 43 yaşındayken, altını çizmek istiyorum Fertijin'de tedaviye başlamıştım. Tedaviden önceki hormon değerlerim menopoz sınırındaydı. Fsh 25-30 civarlarında... Ara ara hormonların düştüğü ve ilaç takviyesi yaptıkları zamanlarda en fazla 1 yumurta elde edebiliyorlardı. Ardından yine aynı merkezde Seval Taşdemir ile yumurtalık için PRP tedavisi uygulandı, 6 tane folikülün gelişimini sağladılar ve yumurtalar toplandı o günden sonra kendime kötü günler geride kaldı diyebildim, rahatça uyuyabildim.. Ve bana sımsıkı sarılan minik ellerin tek bildiği, güvendiği, sığındığı annesi olabildim.. Bu yaşta bu duyguyu tadabildim... bU nedenle yazmak istedim, umutsuz olmayın diye. Benim doktorum gerçekten çok özverili, tecrübeliydi sanırım benim ve bebeğimin de şansı bu oldu, iyi ki karşıma çıkmış Seval Hanım, binlerce kez Allah razı olsun diyorum..