- 6 Aralık 2014
- 472
- 265
- Konu Sahibi mathildatuci
- #2.521
marsay fsh dusunce yumurtlama gerceklesıyor degılmı yuksek oluncamı olmuyorBenim fsh 80/90 arasıydı. Hayıt tentürü kullandım 25 e düştü yumurtlama başladı prp yaptırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
marsay fsh dusunce yumurtlama gerceklesıyor degılmı yuksek oluncamı olmuyorBenim fsh 80/90 arasıydı. Hayıt tentürü kullandım 25 e düştü yumurtlama başladı prp yaptırdım
Evet fsh düşünce yumurtlama oluyormarsay fsh dusunce yumurtlama gerceklesıyor degılmı yuksek oluncamı olmuyor
0.59 canm senin kacAmh değerin
Benim fsh 80/90 arasıydı. Hayıt tentürü kullandım 25 e düştü yumurtlama başladı prp yaptırdım
Yas 41 fsh 44 amh 0.02 herseyi yaptirdim benim durumumda olup gebe kalan var mi cok merak ediyorum
Bu cok moral verici bir haber hadi insallah Allah emeklerimizi bosa cikarmasimEvet fsh ı dert etmeyin . Yapılacak doğru bir tedaviyle o düşer. Amh 0.004 le hamile kalani hatta amh 001 le normal yolla hamile kalani duydum. Allah nasip etmişse mutlaka olur.
Sonuc ne olduBenim fsh 80/90 arasıydı. Hayıt tentürü kullandım 25 e düştü yumurtlama başladı prp yaptırdım
Adet olunca gel dedi. Dün olmam gerekiyordu olmadım. Zaten düzensizdi adetlerim.ne zaman olurum bilmiyorum?Sonuc ne oldu
Al benden de o kadarAdet olunca gel dedi. Dün olmam gerekiyordu olmadım. Zaten düzensizdi adetlerim.ne zaman olurum bilmiyorum?