- Konu Sahibi mathildatuci
- #2.581
İnstagramda karahanoğlu çiftliğinden aldımCanim sen nerden aldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstagramda karahanoğlu çiftliğinden aldımCanim sen nerden aldin
tamamdir bende ayni yerden siparis verdim sen en son yumurtam buyudu demistin bir gelisme var miİnstagramda karahanoğlu çiftliğinden aldım
Henüz yok çatlıcak dedi.değerlendir dedi. Eğer adet olursam tekrar gidicem kaç tane antralfolikül var ona bakılacak.tamamdir bende ayni yerden siparis verdim sen en son yumurtam buyudu demistin bir gelisme var mi
Nerden aldın acaba hayıt tentürünü? Ve resmini atabilir misin acaba?Çay değil benim dediğim tentür. Suyuna damlatıp içiyorsun. Çayları ve hapı etkili değil.
tamamdir bende ayni yerden siparis verdim sen en son yumurtam buyudu demistin bir gelisme var mi
Karahanoğlu çiftliği diye bir yer. İnstagramdaNerden aldın acaba hayıt tentürünü? Ve resmini atabilir misin acaba?
Bende şubatta prp yaptırdım normalde bu adetimde gitmem gerekiyodu doktora ama malum durumlardan ötürü gidemedim.bulunduğum ilde kontrole gittim kistim varmış 1 tane bitanede küçük bi folikül.burdaki doktora kalsa kist olması bile iyi bişeymiş demek ki yumurtalıklarım cevap vermeye başlamış Desolett verdi kist için bidaha ki ay gel dediMerhaba. Geçen ay kontrolümde kendiliğinden büyüyen 1 yumurtam vardı adet oldum dr a gittim çatlamamış fakat solda 15 mm büyüyen yumurta gördü. Dr bu ay da dene dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı? Kist varken diğer yumurta bir işe yararmı
Çok aksi oldu bu salgın. Prp yaptırdım ilk kontrole gidemeden salgın başladı. Süresi 3 aymış prp nin. Hayırlısı artık. Dr bana gerek yok dedi ilaç kullanmana dene bu ay adet olursan gel dedi.Bende şubatta prp yaptırdım normalde bu adetimde gitmem gerekiyodu doktora ama malum durumlardan ötürü gidemedim.bulunduğum ilde kontrole gittim kistim varmış 1 tane bitanede küçük bi folikül.burdaki doktora kalsa kist olması bile iyi bişeymiş demek ki yumurtalıklarım cevap vermeye başlamış Desolett verdi kist için bidaha ki ay gel dedi
Ben ilk yaptırdığımda 6 ay gibi demişlerdi şimdi 8-9 ay etkisi var diyorlar artık inanmaktan başka şansımız yok.kendi adıma çok bi etkisi olmadı gibi solum hiç gelişmiyodu zaten prp sonrasındada folikül çıkmadı artık bidaha ki ay umarım tedaviye gidebilirizÇok aksi oldu bu salgın. Prp yaptırdım ilk kontrole gidemeden salgın başladı. Süresi 3 aymış prp nin. Hayırlısı artık. Dr bana gerek yok dedi ilaç kullanmana dene bu ay adet olursan gel dedi.
Merhaba benimde 18 mm buyumus yumurtam var catlatma ignesi yaptim doktor hergun iliski dedi sizin ne oldu acabaBen bugün gittim adetim prp sonrası 1 hafta geçikti. 18mm yumurtam varmış. Tahlil istedi sonuçlara göre ne yapacağımızı söyleyecek
Merhaba. Malesef yumurtam kiste dönmüş. ADet olduğumda tekrar gidicem.Merhaba benimde 18 mm buyumus yumurtam var catlatma ignesi yaptim doktor hergun iliski dedi sizin ne oldu acaba
Merhaba. Malesef yumurtam kiste dönmüş. ADet olduğumda tekrar gidicem.
Merhaba benimde 18 mm buyumus yumurtam var catlatma ignesi yaptim doktor hergun iliski dedi sizin ne oldu acaba
[/QUOTE
Merhabalar prp den sonra adet olmadığınızı yazmıştınız adet oldunuz mu yumurtanızın olduğunu farkettiniz merak ettim.
bende prp yapmıştım ilaçla adet görüyorum şimdi ilaç almadan bitkisel kullanarak adet olmaya çalışıyorum bakayım adetim gelmez ise ğine ilaç alırım galiba Allah hayırlısı ile hepimize bebek nasip etsin İNŞALLAH mübarek Ramazan’ı Şerif hürmetine