Merhabalar, ben de prp yi araştırıyorum ama emin olamıyorum . 39 yaşındayım , geçen sene Mayıs ayında baktırdığımda amh 0.15 fsh 19 idi . Haziran da tüp bebek denedim 3 tane toplandı boş çıktı. Eylülde tekrar denedim , o arada sabah akşam hayıt otu civan perçemi karışımı çayını içtim , hergün 1 yemek kaşığı kadar bal-polen-propolis-arı sütü karışımı 1 yemek kaşığı kadar da çörek otu-tarçın-bal karışımı yedim. Onların etkisi ile mi bilmiyorum ama eylüldeki denememde 4 yumurta toplandi, 3 ü dolu çıktı, 2 si döllendi ve 2 tane birinci kalite empriyo olarak transfer edildi , ikisi de tuttu ama birini 8. Haftada birini 11. Haftada kalp atışı durması ile kaybettim
( kasım sonunda kürtaj oldum . 2 ay regl düzene sokmak için ilaç kullandım . Tekrar deneyelim diye doktorum ile konuşurken rahim filmi Çektirdim , kürtaj sonrası Rahimde yapışıklık , polip gibi şeyler oluşmuş
(( geçen hafta tekrar operasyon geçirdim , 1 ay sonra felan aksilik olmazsa tekrar tüp bebek denemek için bakacağız . Araştırırken prp yi gördüm işe yarar mı bilmiyorum , doktorum çok da işe yarayan bir uygulama olmadığını söyledi ... offf offf... karmakarışık oldum iyce ... kızıyorum kendime neden bu kadar geç kaldım diye
(