• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalığıma dokununca acı

mercanhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
81
Puanlar
98
Adetimin son günündeyim.
1 haftadır sol yumurtalığıma biraz bile bastırınca çok acıdığını hassaslaştığını ve içerde bi doku hissettiğimi farkettim bunu yaşayan ve bilgisi olanlar var mı? Gerçekten tatlı bi acısı var ve korktum.
2.5 ay önce doktora gittim kist yoktu acaba kist mi oluştu? Fikri olan var mı?

Şimdi bu bende de oluyor sol yumurtalıkta fakat benimki rahime yapışık olduğu için acı ve ağrı çekiyorum. Sizin başka sebepleriniz olabilir. Bence bir doktora görünün ne olur ne olmaz. Çok geçmiş olsun ..

Şimdi bu bende de oluyor sol yumurtalıkta fakat benimki rahime yapışık olduğu için acı ve ağrı çekiyorum. Sizin başka sebepleriniz olabilir. Bence bir doktora görünün ne olur ne olmaz. Çok geçmiş olsun ..
Sonradan yapışıklık olabiliyor mu yoksa doğuştan mı affınıza sığınarak soruyorum bilgi sahibi değilimde..

Sonradan yapışıklık olabiliyor mu yoksa doğuştan mı affınıza sığınarak soruyorum bilgi sahibi değilimde..
Estağfurullah , ben çikolata kisti ameliyatı oldum 6 sene önce. ( Açık Ameliyat) yumurtalık bir kere açıldı mı maalesef kaçınılmaz son oluyor. Doğuştan oluyor mu hiçbir fikrim yok inanın...

Back