yumurtaların yeterli olgunluğa ulaşmaması ve çözüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi sessiz_zaman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben ayın 14 unde klomen kullanmaya başladım sabah aksam ayın 19 gunu doktora gittim yumurta 10 mmm olmuş cok sinir oldum pazartesi tekrar bakcaklar acaba büyürmü anlamadım

Merhaba arkadaşlar ben de aynı sorunla karşı karşıyayim. daha önce 1 hamilelik geçirdim ve düşük yaptım. Bu aralar ise yumurtalarim buyumuyor. Klomen kullandım olmadı. Menegon iğnesi aldım hergün 1 tane yine büyümedi. Dozunu 2 ye cikardik yumurtalar hiçbir şekilde cevap vermiyor. 10 mm de kaldı benim gibi bu sorunu yaşayan var mı gerçekten çok kötü bir psikilojiymis Dr stres ve sıkıntıdan olduğunu belirtti sizce ne yapmalıyım?

Mrb gecen sene yazmissiniz ne oldu merak ettim bende 1bucuk haftadir gidiyorum en buyuk 15mm goruldu bi ilerme yok tedaviyi obur aya atabilirler

Merhabalar,
3 yillik evliyim ve 3 yildir cocugumu olmuyor. Ilacli rahim filmi cekildi ve sag tupumde tikaniklik vardi az sivi gecisi oldu. Ayrica polikistikover oldugumu ogrendim aslinda her ay adet oluyorum ama 38. Gunleri buluyo. Doktorum klomen tedavisine basladi. Ilk ay yumurtam olusmadi bu ay gunde 3 defa 5 gun olarak verdi ve adetimin 12. Gununde kontrole cagirdi. Dün 12. Gunumdu gittim ve sol tarfimda 10,5mm bir yumurta olusmus. Ama doktorum kucuk dedi normalde 12. Gunde en az 15-16mm olmaliydi dedi. Fakat senin adet gunlerin ucun 38. Gunlerde o yuzden gec gelisebilir takip edecegiz dedi. 4 gun sonra tekrar cagirdi. Gercektem kucuk mu sorun mu bu ? Ama ben boyle kalirsa buyumezse diye endishe ediyorum o yuzden yumurtayi nasil buyutebilirim ?Benimle ayni durumu yasayan var mi ? Incir kuru demeyin cunku polikistikover icin tehlikeliymis incir yumurtayi cogaltiyor ve polikistik zaten cok yumurtadan kanaklaniyor. Simdiden tesekkurler

Femara kullansan danisip doktoruna..
Benm 13.nci 12.nci gunlerimde catliyordu gelisip..
Bu arada yeni konu ac istersen eski konulari hortlatmak yerine canim daha iyi anlasilirsin

Yumurtalar çocuk olmadı için ideal boyuta gelip mi çatlıyor yoksa 18 mm boyuta gelmeden çatlama da oluyor mu? Bilenler bilgi verebilir mi

Yumurtalar çocuk olmadı için ideal boyuta gelip mi çatlıyor yoksa 18 mm boyuta gelmeden çatlama da oluyor mu? Bilenler bilgi verebilir mi
Her ihtimal.olabilir hormon degerlerine ve takibine bakip anlarsin bunu. Yumurtlama takibi yaptirmalisin doktora 1 2 ay dene anlaşilir sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…