Yumurtaların döllenmeme sebebi???

Angel...baby

Kızım&Oğluşum
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
1.330
10
selam kzılar bazı arkadaslar bilir ben gecen ay aşılama yaptırdım ama malesef sonuc alamadık ben gonalf igne kullanıyorum ve asılamadan öncede iki ay kullanmıstım igneleri kullanıca yumurta sayım cok iyi oluyor gecen ay 3 tane cok iyi gelişmiş ve arkadasn gelişenledre vardı eşimin degerleride cok iyi benim anlamadım neden olmadı tabi takdir ilahi ama ben diyorum ki acaba yumurtalar döllenecek kadar kaliteli degilmidir bunu nasıl anlarız acaba bilen arkadaslar varsa cvp bekliyorum hepinize cok tesekkür ediyorum....a.s.

selam kzılar bazı arkadaslar bilir ben gecen ay aşılama yaptırdım ama malesef sonuc alamadık ben gonalf igne kullanıyorum ve asılamadan öncede iki ay kullanmıstım igneleri kullanıca yumurta sayım cok iyi oluyor gecen ay 3 tane cok iyi gelişmiş ve arkadasn gelişenledre vardı eşimin degerleride cok iyi benim anlamadım neden olmadı tabi takdir ilahi ama ben diyorum ki acaba yumurtalar döllenecek kadar kaliteli degilmidir bunu nasıl anlarız acaba bilen arkadaslar varsa cvp bekliyorum hepinize cok tesekkür ediyorum....a.s.

Canım benim yumurtalar cok kaliteli olsada erkektede bir problem olmasa da tutmaya biliyor zaten asılamada sans cok düşük bu yuzden endişelenmene gerek yok

merhaba Angel yumurtaların kalıtelı olup olmadıgını anlamak için bır kan testı var .adetının 21. gunu yaptıcağın kan testı ıle progestron seviyesi ölçuluyor. bu deger senın o ay yumurtlayıp yumurtlamadıgını tespit ettıgı gıbı degerı 10 nun üzerinde ise kalıtelı yumurta oldugunu gosterıyor esen kal...

Canım benim yumurtalar cok kaliteli olsada erkektede bir problem olmasa da tutmaya biliyor zaten asılamada sans cok düşük bu yuzden endişelenmene gerek yok

saol canım ama aklım atakmadan edemiyorum işte 4 sene oldu evlenenli diorum acaba yumurtalarmı kalitesiz acaba rahimde tutmasına engel bişeymi var kafam o kadar karısıkki anlatamam bu ayda dr konusucaz ailem asılama yaptır diyolar ben hemen kısa yoldan tüp bebege geciyim diyorum işte daha yaşın erken diyolar 22 yasındayım allahım inş. bir gün önce olmayan arkadasalarıma ve bana nasip eder.....

merhaba

anladım bende senin gibi sorgulamıştım .Fakat açıklanamıyor bazı durumlar.Sorun yoktu bizde ama olmadı.2 tüpte öyle ...Kendiliğinden geldi fakat kaybettim.Neyse yumurtalar dölleniyorsa bile tutunması da o kadar önemli ,şimdi yapman gereken sadece yola devam etmek ,başaracaksın döllenecek ve tutunacak sana ama bizimkiler inatçı biraz bizi uğraştırmadan gelmeyecek.yaramazlar şimdiden
aşılamada şansımızı max.%25 yükseltiyor ve başarı oranı çok yüksek değil ama denemmesi lazım,başaranlarda var.

saol canım ama aklım atakmadan edemiyorum işte 4 sene oldu evlenenli diorum acaba yumurtalarmı kalitesiz acaba rahimde tutmasına engel bişeymi var kafam o kadar karısıkki anlatamam bu ayda dr konusucaz ailem asılama yaptır diyolar ben hemen kısa yoldan tüp bebege geciyim diyorum işte daha yaşın erken diyolar 22 yasındayım allahım inş. bir gün önce olmayan arkadasalarıma ve bana nasip eder.....

merhaba arkadaşım.bu sorular hep beynimizi kemiriyo zaman zaman ama bence gerçekten yaşın çok genç biraz daha bekle derim tüp bebek için.

sevgiler...

merhaba

anladım bende senin gibi sorgulamıştım .Fakat açıklanamıyor bazı durumlar.Sorun yoktu bizde ama olmadı.2 tüpte öyle ...Kendiliğinden geldi fakat kaybettim.Neyse yumurtalar dölleniyorsa bile tutunması da o kadar önemli ,şimdi yapman gereken sadece yola devam etmek ,başaracaksın döllenecek ve tutunacak sana ama bizimkiler inatçı biraz bizi uğraştırmadan gelmeyecek.yaramazlar şimdiden
aşılamada şansımızı max.%25 yükseltiyor ve başarı oranı çok yüksek değil ama denemmesi lazım,başaranlarda var.

hemde nasıl inatcı allahım bir gün önce nasip etsin inş. canım hepimize bu ayda denicem herhalde asılama tüp bebege eşimde ailemde erken diyolar sen erken evlendin diye 4 sene diye sayıklıyosun diyolar inş. bu ay güzel haberlerle döneriz...inşşş..

merhaba arkadaşım.bu sorular hep beynimizi kemiriyo zaman zaman ama bence gerçekten yaşın çok genç biraz daha bekle derim tüp bebek için.

sevgiler...

saol canım ndestegin için bekle diyolar bana sürekli ama biliyosun bu cevredeki insalar beni yıkıyolar her defasında tembel cıktın hadi bi tane yap anlamıyolar işte offfff offffffff

Canım benim seni cok cok iyi anlıyorum cünkü aynı seyleri bende yasadım 26 yasındayım 3.5 yıllık evliyim benimde olmadı ne bende nede eşimde hiç bir problem yoktu yaptırmadığım test kalmadı tepeden tırnağa herseyi yaptırdım endokronolojı doktoruna dahi gittim ama yok hiçbirseyim yok artık doktor sonuc iyi dediğinde Allah ım affetsin ama üzülüyodum bişey olsada tedavi görsem he bundanmıs desem diyordum ama yok yok.... Sonra doktorum kafaya cok takıyorsun psikolojın bozuldu iyice dedi artık bekleme tüp bebek yaptır dedi ben asılama dedim doktorum hayır asılamada cok düşük ihtimal psikolojin iyice bozulur bosuna uğrasma dedi benim kendi doktorum aşılama yapıyordu ama tüp bebek yapmıyordu dolayısıyla arastırmaya başladım ve yeditepe unv hastanesine prof. cem fıcıcıoğluna gittim o da bana aynı seyi söyledi istersen aşılama yapalım ama bence gerek yok cünkü ihtimal cok düşük derken tüp bebeğe karar verdim ilk denemem negatifti dünya başıma yıkıldı ama hayır dedim bir daha denicem cem bey 2. denemede ihtimal daha yüksek dedi ve nihayet Rabbime binlerce kere şükürler olsun sonuc pozıtıf Allah bu duyguyu herkese nasip etsin birde bir tane isterken rabbim ikiz verdi Allah ım tamamına erdirsin insallah. Rabbim sana da nasip etsin yasın daha cok genc sakın endişeye kapılma Allah a sığın insallah olur canım bazı seylerin malesef acıklaması yok ama bencede eğer cok istiyorsan ve maddi olarakta durumun el veriyorsa tüp bebek en iyisi Allah yardımcın olsun canım.

Canim Benim En Kisa Zamanda Inşallah Bebeğine Kavuşursun.allah Emeklerini Boşa çikarmasin.biraz şans Biraz Nasip.allahin Taktiri..

Canım benim seni cok cok iyi anlıyorum cünkü aynı seyleri bende yasadım 26 yasındayım 3.5 yıllık evliyim benimde olmadı ne bende nede eşimde hiç bir problem yoktu yaptırmadığım test kalmadı tepeden tırnağa herseyi yaptırdım endokronolojı doktoruna dahi gittim ama yok hiçbirseyim yok artık doktor sonuc iyi dediğinde Allah ım affetsin ama üzülüyodum bişey olsada tedavi görsem he bundanmıs desem diyordum ama yok yok.... Sonra doktorum kafaya cok takıyorsun psikolojın bozuldu iyice dedi artık bekleme tüp bebek yaptır dedi ben asılama dedim doktorum hayır asılamada cok düşük ihtimal psikolojin iyice bozulur bosuna uğrasma dedi benim kendi doktorum aşılama yapıyordu ama tüp bebek yapmıyordu dolayısıyla arastırmaya başladım ve yeditepe unv hastanesine prof. cem fıcıcıoğluna gittim o da bana aynı seyi söyledi istersen aşılama yapalım ama bence gerek yok cünkü ihtimal cok düşük derken tüp bebeğe karar verdim ilk denemem negatifti dünya başıma yıkıldı ama hayır dedim bir daha denicem cem bey 2. denemede ihtimal daha yüksek dedi ve nihayet Rabbime binlerce kere şükürler olsun sonuc pozıtıf Allah bu duyguyu herkese nasip etsin birde bir tane isterken rabbim ikiz verdi Allah ım tamamına erdirsin insallah. Rabbim sana da nasip etsin yasın daha cok genc sakın endişeye kapılma Allah a sığın insallah olur canım bazı seylerin malesef acıklaması yok ama bencede eğer cok istiyorsan ve maddi olarakta durumun el veriyorsa tüp bebek en iyisi Allah yardımcın olsun canım.

canım benim allah razı olsun inş. sende hayırlısında meleklerini kucagına alır uzun saglıklık bahtlı ömürler gecirirsiniz canım inş. işte adet olmayı bekliyorum dr gidicem bakalım o ne dicek durumu en iyi o biliyor allah hepimizin yardimcısı olsun inş......

saol canım ndestegin için bekle diyolar bana sürekli ama biliyosun bu cevredeki insalar beni yıkıyolar her defasında tembel cıktın hadi bi tane yap anlamıyolar işte offfff offffffff

ÇEVREDEKİ İNSANLARIN TEPKİLERİ ZATEN TUHAF GEÇRKETEN BENDE BIKTIM AMA RATIK İNANA BANA TINLAMIYORUM SORANLARADA ENGUSEL CEVPALARI VERİYORUM BENDE 4YILLIK EVLİYİM YAŞIM 25 BENIMDE 4 YILDIR BEBEĞİM OLMUYOR HER GÖREN AY AMMA TEMBEL ÇIKTINIZ NE GENÇKIZ GİBİ BEKLİYOSUN YAPSANA FALAN FİLAN DİYORLAR AMA EN GUSEL LAFI YAPIŞTIRIYORUM SENDE ÇEKİNME DENGESİZ ÜSTÜNE VAZİFE OLMAYAN ŞEYLERİ KONUŞANLARA AĞIZLARININ PAYINI VER..
ALTTAN ALDIKÇA İÇİN İÇİNİ KEMİRİRR TINLAMA BE CANIM KONUŞUR ONLAR İNSAN DENGESİZ OLMAYA GÖRSÜNN Çok üzgünüm çoook

SANA MORAL OLSUN... BAK BENDE 2 AŞILAMA OLDUM AMA TUTMADI MAYISTA KISMETSE 3.AŞILAMAMI OLCAM ODAMI OLMADI TÜP YAPARIZ BE CANIMMM ALLAH BÜYÜK ŞANSIMIZ VAR DAHA HERŞEY TAKDİRİ İLAHİDE BİTİYOR O OL DERSE OLACAK BİGUN.. TEBDİR BİZDEN TAKDİR ALLAHTAN

o canım aynı sorunlarıda bizde yaşıyoruz , kızmamak elde değil ama biz biz kısmet değip geçiyoruz verende alan da Allah ,bildiği bir şey vardır.Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin diye dua ediyorum de.öyle cümleler hazırladı insanları rahatsız etsin
bu konularda bilen konuşuyor bilğisi olmayanlarda Allah gönlünlerindeki fıtleniyi kendilerine başka türlü yaşatsın rabbim büyük.ayrıca ben neredeyse 5 yıldır uğraşıyorum.Ve tek rahatladığım yer burası yalnız değilim burada ve çok şeylerde öğrendim.
İyi ki güzel gölnünüzle buradasınız,başaracağız sonunda arkadaşlar .......

canim diger arkadasinda dedigi gibi yumurtalar kaliteli olsada baze tutmayabiliyor...bende 5 senelik evliyim 4.5 senedir bebek istiyoruz..ben bu ay 6.asilamami yaptirdim aslinda 3 ten sonra tupe gcicektik fakat 3. asilamam tuttu benim dusukle sonuclandi malesef...ama doktorum asilamayla oluyor diyip 3 asilama daha yapalim dedi ve bu ay 6. oldm ..oysai 3. asilamam tutunca sanmistimki 4. kesin tutar ,ama oyle olmadi hersey Allahin taktiri canim..uzulme daha gencsin kesin olur!!!!:emir_bebek:

cok saolun arkadaslar iyiki varsınız ben kimseyle konusamadım konuları bura konusuyorum ailemden ve sizden aldıgım destegi kimseden görmedim allah hepinizden razı olsun allah büyük hakkımızda hayırlısını versin inş.. dilerim allahtan hepimizin kucagını doldursun iyiki varsınız.......canlarımmmmm

adet olmayı bekliyorum bende hemen tedaviye baslamak için ignelerimi alıp dr konustugumda bende hiç yumurta gelişmiyormus ve gonalf kullanıca oluyomus hemde cok iyi hem sayı bakımından hemde boyutu bakımından hakkımızda hayırlısı bi şu 7 mayıs gelsede baslasam...........

canım üzme kendi sabırlı olman lazım bu sefer niye olmadı diye kendini zorlama hayırlısı allahtan kafana takma dicem ama biliyorumki olmuyoo ama sen üzülme öpüyorum seni

adet olmayı bekliyorum bende hemen tedaviye baslamak için ignelerimi alıp dr konustugumda bende hiç yumurta gelişmiyormus ve gonalf kullanıca oluyomus hemde cok iyi hem sayı bakımından hemde boyutu bakımından hakkımızda hayırlısı bi şu 7 mayıs gelsede baslasam...........

bu siteda okuduğumda ada çayı, çakşır otu,civan perçemi ve hayıt tohumu bitkisel olarak öneriliyor. yardımcı oluyormuş miktarı ve hangi periotlarda olduğunu bilmiyorum.azar azar belli miktarlarda ilaçlarla başla istesen.yumurta kalitesi ve sayısını artırıyormuş.

X