Anladım canım onları bende kullandım tedavide kullanılan en sık ilaçlar ve takviyeler bunlar zaten. Eğer eşinde büyük sorun yoksa ve senin yumurtalar dirençliyse Tüp bebek okadar mantıklı ki çünkü bu sefer yumurtaları hapla değil iğnelerle geliştirecekler ve daha yüksek doz ile devam edeceklerdir ki yumurta büyüsün diye sonra da yumurtaları toplayıp dölleyip dondururlar daha sonra da Transfer olursun. Bu asla kötü bir şey değil tedavinin bir parçası ve nekadar laboratuvar da geliştirilse döllense de o yine senin canın ciğerin olucak :)
tabi riskleri var mesela ilkinde tutmaya bilir diğer tedavi gibi ama bunu yaparken zaten insanlar parayı gözü görmüyor yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat kucağa alınsın.. ama sana şunu önermek istiyorum kilo varsa ver lütfen yoksa da pikos tablete devam et bırakma onu eczanelerde var istersen fiyat karşılaştır İlunga-F markasını al içindekiler aynı ama bundan da memnun kalan var benim de adetimi düzenledi felan adet düzensizliği vardı çoğuda normal hamile kalıyor bu takviyelerle ama yumurtaların dirençli olduğu için eşinle oturup mantıklı bir karar vermeniz en güzeli olucaktır
Allah büyüktür ..