Kızlar merhaba bakındım baya konulara ama anlayamadım yardımcı olurmusunuz acaba 3 gündür test yapıyorum yumurtala günü için bugun en koyu çizgi acaba bugun mu çatlıcak yoksa 36/48 saat sonra mı çatlama olcak dün şansımızı degerlendirdik ama bgün dha koyu bgün mü yoksa yarına mi denesek şansımızı cvap bekliyorum lütfennn
Merhaba lütfen yardımınıza ihtiyacım var yumurtlama günüm bugün mü emin olamadım çok araştırdım koyu deniliyor ama bi kaç güne göre bugün daha belirgin ve koyuydu yinede emin olamıyorum
Kızlar merhaba bakındım baya konulara ama anlayamadım yardımcı olurmusunuz acaba 3 gündür test yapıyorum yumurtala günü için bugun en koyu çizgi acaba bugun mu çatlıcak yoksa 36/48 saat sonra mı çatlama olcak dün şansımızı degerlendirdik ama bgün dha koyu bgün mü yoksa yarına mi denesek şansımızı cvap bekliyorum lütfennnEki Görüntüle 2155576
Eki Görüntüle 2219991
Merhaba lütfen yardımınıza ihtiyacım var yumurtlama günüm bugün mü emin olamadım çok araştırdım koyu deniliyor ama bi kaç güne göre bugün daha belirgin ve koyuydu yinede emin olamıyorum
2 sene sonra cewap veriyorum ama kusura bakmayın girmiyordum.benim malasef olmadı gebelik hâlâ gonal f igne basladm bu ay . Umarım sizin sonucu güzel olmuştur