• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yyyeeesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
172
50
28
Kızlar merhaba bakındım baya konulara ama anlayamadım yardımcı olurmusunuz acaba 3 gündür test yapıyorum yumurtala günü için bugun en koyu çizgi acaba bugun mu çatlıcak yoksa 36/48 saat sonra mı çatlama olcak dün şansımızı degerlendirdik ama bgün dha koyu bgün mü yoksa yarına mi denesek şansımızı cvap bekliyorum lütfennn 1528547997568.jpg

CA523E3D-F09C-492A-89C9-E96C62CA8CD8.jpeg
Merhaba lütfen yardımınıza ihtiyacım var yumurtlama günüm bugün mü emin olamadım çok araştırdım koyu deniliyor ama bi kaç güne göre bugün daha belirgin ve koyuydu yinede emin olamıyorum

Kızlar merhaba bakındım baya konulara ama anlayamadım yardımcı olurmusunuz acaba 3 gündür test yapıyorum yumurtala günü için bugun en koyu çizgi acaba bugun mu çatlıcak yoksa 36/48 saat sonra mı çatlama olcak dün şansımızı degerlendirdik ama bgün dha koyu bgün mü yoksa yarına mi denesek şansımızı cvap bekliyorum lütfennnEki Görüntüle 2155576
Sonuçla ilgili beni bilhilendire bilir misin ?

Eki Görüntüle 2219991 Merhaba lütfen yardımınıza ihtiyacım var yumurtlama günüm bugün mü emin olamadım çok araştırdım koyu deniliyor ama bi kaç güne göre bugün daha belirgin ve koyuydu yinede emin olamıyorum
Bugunu ve yarını degerlendirin degerlendirin yarın da cizgi koyuysa 3 gün üst üste olsun

Back