- 26 Eylül 2024
- 293
- 110
- 18
- 27
6 ay icinde olur belki gerek kalmaz gitmeneInsallah . Hastaneye gitmeye korkuyorum artık maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 ay icinde olur belki gerek kalmaz gitmeneInsallah . Hastaneye gitmeye korkuyorum artık maalesef
Umudum ondan yana . Genelde şanssız bi insanımdır ben6 ay icinde olur belki gerek kalmaz gitmene
Ben sadece tsh in sonucunu öğrendim bugün oda 2.7 çıkmış. Sizdeki olan diğer değerlerime bakilmadi henüz. Sizinki hakkindada bi fikrim yok bilemiyorum yüksek mi normalmi daha önce baktirmadigim içinprolaktin 10
Fsh 5.75
Total testosteron 0.30
Lh 3.96
Tsh 2.9
Dheo 161
E2 30
Amh 7 sizin değerler nasıl
Pcos diyip bunlara bakmadı mı ben normal muayne için gittim çocuk düşünüyorum dedim baktı prenatal takviyeleri ve folik asit b12 demir vs verdi 1 ay kullan sonra dene dedi ben kullanmadan hamile kaldım sonra da gidince pcos görüntüsü var ultrasonda 2. Gün gel dedi ama daha regl olmadımBen sadece tsh in sonucunu öğrendim bugün oda 2.7 çıkmış. Sizdeki olan diğer değerlerime bakilmadi henüz. Sizinki hakkindada bi fikrim yok bilemiyorum yüksek mi normalmi daha önce baktirmadigim için
Evet bakmadı . Folikasitimi degistirdi iste gebe kalınca devam edersin dedi. Demir ve takviye yi verdi.Pcos diyip bunlara bakmadı mı ben normal muayne için gittim çocuk düşünüyorum dedim baktı prenatal takviyeleri ve folik asit b12 demir vs verdi 1 ay kullan sonra dene dedi ben kullanmadan hamile kaldım sonra da gidince pcos görüntüsü var ultrasonda 2. Gün gel dedi ama daha regl olmadım