• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalığımda 6 Cm Lik Kist Varmış

öncelikle geçmiş olsun...arkadaşım..
benimde hamileliğimin ilk ayında böyle bir şikayetim vardı kist yani.Ama zannediyorum 9 cm.ulaştığında crrahi müdalede bulunuluyor.Doğumdan sonra kaybolduğu anlaşıldı.Sen kendini kasma sakın yara konuşundada bunun tedavisinin basit olduğunu duydum.Sen doktoruna güven..İçin rahat etmiyorsa başka bir doktora daha git.Eminimki ileride çokkk tatlı bebeklerin olacak sen bunlarla kendini üzme kadın olmanın içinde bunlarda var işte naaaapaaalımmmm..

canım benim inşallah bende istiyorum sonuç öyle olsun.

canım bendede bidefa 6,5 cmlik bi defa 7 cmlik kist olmuştu.doğum kontrol hapı hemen geçiriyor.her defasında ginera kullandım geçti.çok şükür.rahim yarasınada gelince annemde yaktırdı ama ondan sonra doğum yaptı.korkulacak bişey değil.işallah tez zamanda rabbim şifa verir.

geçmiş olsun arkadaşım kanamanın sebebi acaba kistmi yoksa yaramı bu kesinleşdimi bende hala kist var herkesinki farklı sen bence hemen bebek yap kistleri en kolay böyle yenersin yoksa hep dogum kontrol hapı kullanırsın tecrübe me dayanarak söylüyorum moda oldu anam herkesde kist var

geçmiş olsun arkadaşım kanamanın sebebi acaba kistmi yoksa yaramı bu kesinleşdimi bende hala kist var herkesinki farklı sen bence hemen bebek yap kistleri en kolay böyle yenersin yoksa hep dogum kontrol hapı kullanırsın tecrübe me dayanarak söylüyorum moda oldu anam herkesde kist var

arkadaşa katılıyorum.moda gibi herkeste var.hani derler ya,derdini söylemeyen dermen bulamaz diye.sormadan kimse demiyor bende kist var diye ama sen derdini açınca aaaaaaaabendede var deniliyor.yalnız sanırım herkesin ki farklı.bende de var.hem saçda hem solda çikolata kisti benimki.doğumkontrol hapı kullanıyorum 7 ay oldu ama hala geçmedi.dr biraz küçüldü diyor.inşallah.üffffffff çok can sıkıcı bir durum ya.

ya arkadaşlar bir forum da da civan perçemi yiyin diyor ama ben bunları uygulamaya korkuyorum.ya küçülteceği yerde büyütürse.güvenemiyorum pek

canım ya kudret narını hiç duymamıştım.biraz tarif etsene nasıl bişey bu.

Canım o mesajıma link vermemin sebebi orada hem nasıl kullanacağınızı, nelere iyi geldiğini hem de resimlerini görebilirsin. O sayfadaki benim mesajlarımı okur musun canım. Yapımı çok basit. Pazardan kudret narını alıyorsun. Rondodan çekirdekleriyle birlikte geçirip cam bir kavanoza koyuyorsun üstüne de bal ilave ediyorsun. 15 gün bekle, sonra 40 gün 1 tatlı kaşığı aç karınla içiyorsun. Bu kadarcık. Gene merak ettiğin bişey olursa sor canım.

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum yaaşım 21 on aylık evliyim ve yomurtalıklarımda 6 cmlik bi kist çıktı çok üzlüyorum korkuyorum hap verdi kullanıyorum onları amelşyat olma ihtimalimde var ama bu kullanduığım ilaçlar %65 eritir dedi doktor bide idrarımı yaparken sancım oluyo birazda kan geliyo canım çok yanıyo acaba normalmi kizti olanlarda hep oluyomu bu ama devamlı diil bazen oluyo hepinizin yazdıklarını okudum biraz moralim yerine geldi ama kimse idrarının bazen sancılı geçtini yazmamış nolur bana biraz bu konuda bilgi verin yoksa yine gidicem doktora cvplarınızı bekliyorum

Benimde sol yumurtalığımda 5.5 cm lik nurtopu gibi bir kistim var ..kist ağrı yapmaz diolar ama bende ağrı yapıyo nedense .şuan soğan kürünü uyguluyorum umarım kistler erir..bu hafta içinde doktora gidicem her zaman olduğu gibi gene ilaç vericek...İnşallah ameliyata gerek duymaz yumurtalıklarımıda alıcaklar die çok korkuyorum çünkü o yüzden olmak istemiyorum..senağlama

Benimde sol yumurtalığımda 5.5 cm lik nurtopu gibi bir kistim var ..kist ağrı yapmaz diolar ama bende ağrı yapıyo nedense .şuan soğan kürünü uyguluyorum umarım kistler erir..bu hafta içinde doktora gidicem her zaman olduğu gibi gene ilaç vericek...İnşallah ameliyata gerek duymaz yumurtalıklarımıda alıcaklar die çok korkuyorum çünkü o yüzden olmak istemiyorum..senağlama

evet benimkide ağrı yapıyor vadideki zambak bu arada soğan kürü ne geerçekten eritiyormu biraz bu konuda bilgi verirsen sevinirim ve bende korkuyorum yumurtalıklarımın alınmasından inş böle bişi olmaz geçmiş olsun cvbını bekliyorum senağlama

çok tşk vadideki zambak bide seninde idrarın sancılı oluyomu ve kan geliyomu acaba benim öyle oluyo yarın doktora gidicem inş kötü bişi demez Allah acil şifalar versin...

çok tşk vadideki zambak bide seninde idrarın sancılı oluyomu ve kan geliyomu acaba benim öyle oluyo yarın doktora gidicem inş kötü bişi demez Allah acil şifalar versin...

hayır yağmurcum olmuyor benim sadece ara ara kasıklarımda sancı oluyor o kadar ..Geçmiş olsun doktordan iyi haberlerini bekliyorum..

hmmm çok saol canım yaa bugün gittim doktora aldırmayı düşünüyorum yoksa çok sancı veriyo kapalı laparoksi yapıyolarmış yumurtalıklara dokunmuyolarmış yaptırıp kurtulayım diyorum internettende araştırdım ölee kanlı felan diilmiş zaten kadın rahmine ne oluyosa SıTRESTEN oluyo dedi hiç sitres yapmıcan dedi amaa nerdeeeee sakın kafana bişi takma kendimize yazık ediyoz bak erkeklerin hiç bişisi yok ne oluyosa kadınlara oluyo eşimde üzülüyo böyle olmama takmayım diyorum ama yapamıyorum korkuyorum bide anamdan babamdan ayrıyom buralarda onada üzlüyorum offf offff yok yokki eşimide çok üzüyorum kendimide en iyisi kökünden kurtulmak yoksa küçüleceği yok ilaçlarla neyse çok yazdım heralde :) kendine çok iyi bak inş sende hemen iyileşirsin vaddideki zambak eğer ameliyat olursam aydınlatırım senide

benim 3.5 santimlik yumurtalık kistimi 15 gün yaptığım soğan suyu yok etti. hemen ameliyat düşünmeyin arkadaşlar.

hmmm çok saol canım yaa bugün gittim doktora aldırmayı düşünüyorum yoksa çok sancı veriyo kapalı laparoksi yapıyolarmış yumurtalıklara dokunmuyolarmış yaptırıp kurtulayım diyorum internettende araştırdım ölee kanlı felan diilmiş zaten kadın rahmine ne oluyosa SİTRESTEN oluyo dedi hiç sitres yapmıcan dedi amaa nerdeeeee sakın kafana bişi takma kendimize yazık ediyoz bak erkeklerin hiç bişisi yok ne oluyosa kadınlara oluyo eşimde üzülüyo böyle olmama takmayım diyorum ama yapamıyorum korkuyorum bide anamdan babamdan ayrıyom buralarda onada üzlüyorum offf offff yok yokki eşimide çok üzüyorum kendimide en iyisi kökünden kurtulmak yoksa küçüleceği yok ilaçlarla neyse çok yazdım heralde :) kendine çok iyi bak inş sende hemen iyileşirsin vaddideki zambak eğer ameliyat olursam aydınlatırım senide

sadece kadın hastalıklarının değil bütün hastalıklar stresten üzüntüden kaynaklanıyo..
bende yarın doktora gidicem ..ya ilaç vericek yada ameliyat olmayı önericek..Hadi haırlısı bakalım ..

Back
X