- 3 Ocak 2018
- 224
- 134
-
- Konu Sahibi Papatyabahcesi
Çok teşekkür ederim bilgiler içinBen aylardır prowomen kullanıyordum. Eşimde sorun yoktu ama ona da tüp bebekte takviye olsun diye promenk almıştım. Eşim bir kutu içti sadece. Hamile kaldım. Ben histereskopi de olmuştum ona bağlıyorum gebelik sebebimi ama bu vitaminler de benden artı puan aldılar.
Eşimin testi 5 milyon çıktı doktor ona Proxeed Plus yazdı şuan onu kullanıyor 3 ay kullan dedi 1 ayı yeni dolacak. Daha önceki testinde morfolojisi yüzde 10 du ben sperm kalitesi artsın diye çaktır suyu, fındık fıstık karışımı,fırında tavuk ve domates çorbası falan yapardım ama sayıyı etkilememiş morfolojisi yüzde 40 olmuş. Şimdi sayı yükseltmek için doktor bunu Proxeed Plus kullansın dediÇok teşekkür ederim bilgiler içinevet ben de bu vitaminleri almayı düşünüyorum inşallah bizler de faydasını görürüz çok sağolasın
Doktorunuz kim cnmEşimin testi 5 milyon çıktı doktor ona Proxeed Plus yazdı şuan onu kullanıyor 3 ay kullan dedi 1 ayı yeni dolacak. Daha önceki testinde morfolojisi yüzde 10 du ben sperm kalitesi artsın diye çaktır suyu, fındık fıstık karışımı,fırında tavuk ve domates çorbası falan yapardım ama sayıyı etkilememiş morfolojisi yüzde 40 olmuş. Şimdi sayı yükseltmek için doktor bunu Proxeed Plus kullansın dedi
Vitamin tuketebilirsin amh değerin mi düşükBen sen yumurta kalitesi için bi takviye istiyorum lütfen yardımcı olun iğnede 2. Günüm incir ve fındık yiyorum başka neler tüketmeliyim
Hayır Pko ama yine de kaliteli olsun diyeVitamin tuketebilirsin amh değerin mi düşük
Başarı hastanesinde Tevfik bey önerdiDoktorunuz kim cnm
Yumurta kalitesi için incir kürü yapmanı tavsiye ederim ama iyi araştırman lazım saraç oğlundan duymuştum incir suyu ile havuç suyunu karıştırıp 21 gün uyguluyorsun araştır bence bunuBen sen yumurta kalitesi için bi takviye istiyorum lütfen yardımcı olun iğnede 2. Günüm incir ve fındık yiyorum başka neler tüketmeliyim
Ben de yumurta kalitesi prowomen vitamin kullanıyorumHayır Pko ama yine de kaliteli olsun diye
Benim amh düşük, tavsiyen olabilir mi?Vitamin tuketebilirsin amh değerin mi düşük
Bende 2 aydır kullanıyorum henüz işe yaramadı ama yumurtladigimi hissediyorumBenim amh düşük, tavsiyen olabilir mi?
Prowomen kullandım 3 ay, sizde işe yaradı mı?
Her yumurtlamada bende hissediyordum aynı.Bende 2 aydır kullanıyorum henüz işe yaramadı ama yumurtladigimi hissediyorum
Merhaba histereskopiyi neden oldunuz bir de kaç ay denedikten sonra histereskopide hamile kaldınız, hayırlı olsun bu aradaBen aylardır prowomen kullanıyordum. Eşimde sorun yoktu ama ona da tüp bebekte takviye olsun diye promenk almıştım. Eşim bir kutu içti sadece. Hamile kaldım. Ben histereskopi de olmuştum ona bağlıyorum gebelik sebebimi ama bu vitaminler de benden artı puan aldılar.
Rahimde ufak bir anormali vardı. 1. Tüp bebek başarısız olunca histereskopi oldum. Ertesi ay hamile kaldım. Tam da 2. Tüp bebeğe başlayacaktım. 2 yıl 3 ay sonra hamile kaldım ilk denemeye başladıktan sonra.Merhaba histereskopiyi neden oldunuz bir de kaç ay denedikten sonra histereskopide hamile kaldınız, hayırlı olsun bu arada
Bende de T rahim var ağustos kimyasal yasadım üstüne boş gebelik.. bugün kürtaj oldum (bu 2. Kürtajım) erken dönem düşüklerle T rahimin ilgisi yok biliyorum ama kafam bulanıyor histereskopi olsam mı diye Yücel Karaman’a gittiğimde gerek yok demişti .. sizin hiç düşük vs olmuş muydu kafam aşırı karışık…Rahimde ufak bir anormali vardı. 1. Tüp bebek başarısız olunca histereskopi oldum. Ertesi ay hamile kaldım. Tam da 2. Tüp bebeğe başlayacaktım. 2 yıl 3 ay sonra hamile kaldım ilk denemeye başladıktan sonra.
Hic düşük olmadı. Benim çok daha minik bir sorundu ama ben risk alamazdım. Bence histereskopi olun. Kayıp da yaşamışsınız zaten. Allah korusun daha ileri haftalar daha büyük problem. Daha büyük travma olur. Genetik ve pıhtılaşma testlerinizi yaptırdınız mı?Bende de T rahim var ağustos kimyasal yasadım üstüne boş gebelik.. bugün kürtaj oldum (bu 2. Kürtajım) erken dönem düşüklerle T rahimin ilgisi yok biliyorum ama kafam bulanıyor histereskopi olsam mı diye Yücel Karaman’a gittiğimde gerek yok demişti .. sizin hiç düşük vs olmuş muydu kafam aşırı karışık…
Evet içimi kemiren de o… hayır herşey çok yeni operasyonu bugün oldumHic düşük olmadı. Benim çok daha minik bir sorundu ama ben risk alamazdım. Bence histereskopi olun. Kayıp da yaşamışsınız zaten. Allah korusun daha ileri haftalar daha büyük problem. Daha büyük travma olur. Genetik ve pıhtılaşma testlerinizi yaptırdınız mı?