Ben yumurta toplamadan önce biraz kilo verdim. Bol su ictim neredeyse her gun 1 yumurta yedim. Tavuktan uzak durdum daha cok bakliyat,sebze agirlikli beslendim. Et olarak balık tukettim. Hayatima duzenli hareket kattım. Her gun disari çıkıyordum. En olmadi iki gune bir. Mental saglikta cok onemli.Ayni zamanda Elenatal1 multivitamin kullandim. Bu surecte sigara falan iciyorsaniz birakmaya çalışın. Eşinizde ayni sekilde sigaraya dikkat etsin. Takviye gıda almak istiyorsaniz kullanabilirsiniz. Tek basina o takviyelerin bir ise yaradigini düşünmuyorum. Zamaninda argifertil kullandik esimle birlikte ve daha nicesini ama hicbirinde bir ise yaramadi(aldığımız en pahali takviyeydi sanirim o yuzden unutmadim
).
9 döllenen yumurtadan 5 tanesi 5. Güne donduruldu. 2 tane 4aa,3aa,3ba ya da bb miydi cok dikkat etmedim digerlerine..
Ilk transferde 4aa olan embriyo ile hamile kaldım. Bebeğim şuan 6 aylık :)
Transferden oncede elimdeki elenatal bitince sadece folbiol adinda folikasit kullandim. Mental olarak hazir olduguna inandiginda geliyor bence. Hep olacagina inandim bir yandan da olmazsa diye kendimi hazirliyordum. Sen ne zaman hem fiziksel hem mental saglikliysan o zaman gelir bence. He her seyi denedin olmuyorsa vardir Allah'ın bir bildigi demek lazim.
Bu arada 2 tane arkadasim kimyasal gebelikten sonraki 3aa embriyolari tuttu. Benden once dogurdular. Belki birinin bebesi 1 yasina gircektir.