- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Guxellll bunlar bebislerin olsun insallah bizimkide dondurulacak bakalim kalitesi ne olucak buseferSagol arkadasım tesekkurler5aa ve 5ab
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guxellll bunlar bebislerin olsun insallah bizimkide dondurulacak bakalim kalitesi ne olucak buseferSagol arkadasım tesekkurler5aa ve 5ab
BendeMerkez bugünden iki haftalığına kapandı
Bende adet oldum banada yasmin yazmış doktor
İlacın 19 günü ultrason ve sonra her halde o meşhur zoladex veya lukrin beni yeniden bulucak![]()
çok geçmiş olsun canım inş önemli birşey değildir zamanı değilmiş öyle düşün inş böylesi senin için daha iyi olurBen tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten
Çok geçmiş olsun canım. Umarım ciddi bir şey değildir, çabucak geçer. Allah şifasını versin.Ben tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten
Anam ben kiev sanıyordumZirka kıbrısta ikili transfer yok![]()
Fitilin zorluğu ne? Benim de vajinal fitik ve jel var tedavimde.. merak ettim, çalışmaya engel bir durum oluyor mu?Ben bu defa tedavimde senin protokolünle gidicem
Hakikaten fitil ömrümden ömür aldı
İstermisin denk gelelimMerkez bugünden iki haftalığına kapandı
İlacın 19 günü ultrason ve sonra her halde o meşhur zoladex veya lukrin beni yeniden bulucak![]()
Amin canim âminÇok geçmiş olsun canım. Umarım ciddi bir şey değildir, çabucak geçer. Allah şifasını versin.![]()
Cok saol canim benim nasip kismet hersey. Evet herseyde bir hayir vardirBende
çok geçmiş olsun canım inş önemli birşey değildir zamanı değilmiş öyle düşün inş böylesi senin için daha iyi olur
Öncelikle çok geçmiş olsun gülüm Rabbimden acil şifa diliyorum inşallah kötü bir durum yoktur. Donörün yumurtalarını dondurma derken embriyo olarak kastettin galiba? Yoksa direk yumurta olarakmı dondurulacak?Ben tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten
Ben fitil koymayınca düşcek diye korkuyorum psikolojik miBen bu defa tedavimde senin protokolünle gidicem
Hakikaten fitil ömrümden ömür aldı
Geçmiş olsunBen tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten
Ben tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten
Geçmiş olsun acil şifalar dilerimBen tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten
Zazacım bende andreyle iletişime geçtim bana Ekim gibi tedaviye başlanabilir ancak dedi senin erken mi olacak yakın tarihler mi olur bende temmuzun 4 de adet olmuştumMerkez bugünden iki haftalığına kapandı
Allah yardımcın olsunBen tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten
Canım tedavin mucizenle sonlansin![]()
Guxellll bunlar bebislerin olsun insallah bizimkide dondurulacak bakalim kalitesi ne olucak busefer
Teşekkürler kızlar, inşallah devamida güzel gelir.Test sonucu pozitif çıkan 2 arkadaşımı tebrik ederimmyazılarınızı sürekli takipteydim ama tatilde hep seyahat halindeydik o yüzden kimseyi tebrik edemedim
A Asya merve transferin hayırlı olsunn, çok güzel haberler ver bize 12 gün sonra inşallah![]()
Canım en önemlisi sağlık, kafan rahat gidince daha da güzel olur .şimdi zaten stresli bir dönemde gitseydin de için rahat etmezdi en iyisini yapmissinBen tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten