• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bu ilaç biraz bulantı kusma ve baş ağrısı yapıyormuş kullananız oldumu ? Bilgi lütfen
Estrofem hemen hmen herkes kullanıyor , bir ay önceden tahlil sonuçlarınıza göre düşük dozda başladıp 1 hafta sonra biraz daha artırıyorlar donasyon sonrasındada 12. haftaya kadar devam ettirdiler bana ve son 1 hafta dozu düşürüp bıraktırdılar , herhangi bir yan etkisini hissetmedim ama kişiden kişiye değişebilir tabi

arkadaşlar kafam çok karıştı gürcistanda iki klinikle görüştüm bir tanesi neredeyse kıbrıs fiyatı gönlüm gynolife den yana ama maddi durumum çok el vermiyor bir arkadaşla tanıştım yaşı 37 ama çok yumurtası varmış genetikten sağlam gelen embriyo tutmamış ne bileyim onunla konuştum o da kendin dene diyor ama dile kolay çok şeyler yaşadım gebelik yaşadım kalbi durdu dış gebelik kendiliğinden oldu öyle inanın çok çaresizim hepimize şimdi dua ettim bizler sadece anne olmak isteyen insanlarız ki çokda hakettiğimizi düşünüyorum çok özeniyorum bir adet gecikmesi ve hamile kalanlara 10 yıllık evliyim sanki veba gibi bu dertle boğuşmak beni çok yordu içimi dökmek istedim Allah hepimize güzel günler göstersin hepinizi çok seviyorum hepiniz duamdasınız

Ne sendeyim ne de sensizim

Dert var gönlümde çok yalnızım

Yakındın oysa bana şah damarımdan bile

Neden bu efkarım sitemim

Oyun ve eğlenceydi bu dünya

Neden bu ciddileşmem neden bu resmiyet

Kalp katılaşırmış gözler görmez olurmuş

Gönül ile görmeyenler gözle gördüklerini gerçek sanıp

Bir ömür olmayana ağlarmış oysa ki

Nerdesin ey sevgili gözümden süzülen yaşım

Unuttuk da unutulduk mu

Oysa ki sanaydı sevdam sensizlikti bütün korkularım

Bilirim dualarım sensiz ulaşmaz yol bulamaz

Çaresizlik içinde çarparlar yüzüme

Nasıl unuttun der gibi acımazlar bana

Derler teslim değilsin kaygılısın duanda bile

İçimde sessiz haykırışlarımı korkularımı

Nereye kaçıyorsun ey gönül ondan gayrı yer varmı

Bu alemde sığınmak varken kuytusunda dinlemek varken

Nereye kaçıyorsun ey gönül

arkadaşlar içimden geldi bu ara sınavım var ders çalışıyorum

arkadaşlar kafam çok karıştı gürcistanda iki klinikle görüştüm bir tanesi neredeyse kıbrıs fiyatı gönlüm gynolife den yana ama maddi durumum çok el vermiyor bir arkadaşla tanıştım yaşı 37 ama çok yumurtası varmış genetikten sağlam gelen embriyo tutmamış ne bileyim onunla konuştum o da kendin dene diyor ama dile kolay çok şeyler yaşadım gebelik yaşadım kalbi durdu dış gebelik kendiliğinden oldu öyle inanın çok çaresizim hepimize şimdi dua ettim bizler sadece anne olmak isteyen insanlarız ki çokda hakettiğimizi düşünüyorum çok özeniyorum bir adet gecikmesi ve hamile kalanlara 10 yıllık evliyim sanki veba gibi bu dertle boğuşmak beni çok yordu içimi dökmek istedim Allah hepimize güzel günler göstersin hepinizi çok seviyorum hepiniz duamdasınız
Birde Bakü’yü arastır canım bana bu ay kampanya var dediler Türk vatandaşlarına.

Sabret canım derdi verende Allah çaresini verende Allah .

Benimkinin aynisi olmus canim Üzülme derdi veren Allah çareyi veren de Allah ben yarın tedaviye başlıyorum Azerbeycan Baküye gideceğim orada bir merkezde görüştüm sağ olsunlar çok ilgililer bir aile gibi her şeyme cevap veriyorlar
arkadaşım hit gibi dünyaca ünlü bi doktor varken mükemmel bir embriyologu varken ne işiniz var bakü de anlamıyorum sanki çok mu ucuz orası oralar ayak altı yerler

Canım burda çok çok parası olup giden var Mıdır bilmiyorum hepimiz bulup buluşturup gidiyoruz ve gittikçe de zorlaştı Euro arttıkça..ben gynolifedayım gerçekten iyi bir merkez ama biraz da şans elbette..gönlünün kalbinin sesini dinle..Bakü çok uygun geldi bana fiyat olarak ama Zaza önermiyor çok diye bilemiyorum..sadece tavsiyem şu Gürcistan’la aynı paraysa gynolife tercih edilir..hakkında hayırlı kararı ver inşallah canım

Transferin dördüncü günü..evdeyim hala iyiki izin almışım..sürekli yatmıyorum evdeki işleri kendim yapıyorım ama süpürge temizlik filan değil sadece toz alma yemek çamaşır..ilaçları tam saatinde kullanmaya özen gösteriyorum..belirti mi bilmem kasıklarımda bir gerginlik ve ara ara ağrı var ayaklarım buz gibi..ama ilk transferde de belirtilerler vardı hatta daha yoğundu ama negatif oldu..o yüzden çok belirti aramıyorum arasam da anlamlandırmamaya çalışıyorum..bugün tutunma başlıyor olması lazım..içimdelerse blast oldular ve kabuk attılar çoktan..umarım ordalardır..:)

Transferin dördüncü günü..evdeyim hala iyiki izin almışım..sürekli yatmıyorum evdeki işleri kendim yapıyorım ama süpürge temizlik filan değil sadece toz alma yemek çamaşır..ilaçları tam saatinde kullanmaya özen gösteriyorum..belirti mi bilmem kasıklarımda bir gerginlik ve ara ara ağrı var ayaklarım buz gibi..ama ilk transferde de belirtilerler vardı hatta daha yoğundu ama negatif oldu..o yüzden çok belirti aramıyorum arasam da anlamlandırmamaya çalışıyorum..bugün tutunma başlıyor olması lazım..içimdelerse blast oldular ve kabuk attılar çoktan..umarım ordalardır..:)
Sadece transfer icin ne kadar odediniz

Canimm, iyi oldugunu okuyunca okadar mutlu oluyorum ki... Calismamanda iyi, evde olmanin tadini cikar :) kendine dikkat et!

Canimm, iyi oldugunu okuyunca okadar mutlu oluyorum ki... Calismamanda iyi, evde olmanin tadini cikar :) kendine dikkat et!
Güzel yürekli arkadaşım benim için ne diliyorsan kat be katı seni bulsun:) dikkat ediyorum tabiki umarım iyi haber verebilirim hep size..korkuyorum aslında..yalan değil..gerçi kim olsa gerilir herhalde bu bekleyiş süresince:.bir an önce darısı başına :)

Güzel yürekli arkadaşım benim için ne diliyorsan kat be katı seni bulsun:) dikkat ediyorum tabiki umarım iyi haber verebilirim hep size..korkuyorum aslında..yalan değil..gerçi kim olsa gerilir herhalde bu bekleyiş süresince:.bir an önce darısı başına :)
Canim arkadasim, amin, insallah... Dün ultrason yapildi,Rahim kalinligi malesef düsüs yapmis... Ilaclarin dozunu arttirdilar haftaya persembe tekrar Kontrol oluyorum bu yüzden transferim tekrar ertelendi ama artik üzülmüyorum kafama takmiyorum her is de vardir bir hayir diye düsünüyorum... Gec olsun öz olsun :)

Hep iyi dusunelim.

Canim arkadasim, amin, insallah... Dün ultrason yapildi,Rahim kalinligi malesef düsüs yapmis... Ilaclarin dozunu arttirdilar haftaya persembe tekrar Kontrol oluyorum bu yüzden transferim tekrar ertelendi ama artik üzülmüyorum kafama takmiyorum her is de vardir bir hayir diye düsünüyorum... Gec olsun öz olsun :)
Aynen öyle canım..tam olarak hazır olduğunda olsun..beklemek de güzel gelen güzel olunca :) senin transferin başarılı olacak ikizin olacak..yaz bunu bir yere...:)

Arkadaslar valla bilmeden arastirmadan on yargi yapmayin bu yazanlar bence kibrisdan yaziyor insanlari yonlendiriyor Ben cok arastirdim. Bakuye gidecegim Hicte ayak alti falan degil koskocaman hastane ve 2 merkez yaklasik 200 hasta yapiyorlarmis. Boyle Konusup insanlarin morallerini bozmayin tl odeme yapacagim ben kibrisda tl odeme yok herseyide karsiliyorlar niye kibrisa gitmek zorundamiyim Hasan Bey kibrisin herseyini anlatti bana ayrica. 5 yil orda yasamis inanin cok iyi birisi cok durust birisi konusunca bile belli oluyor Arkadaslar herkesi yanlis yonlendirmeyin lutfen Hasan bey her konuda alnimiz acik diyor isteyen arasin arastirsin Allahin izni ile Ben bugun basladim tedaviye hersey guzel olacak eminim ❤️

Arkadaslar valla bilmeden arastirmadan on yargi yapmayin bu yazanlar bence kibrisdan yaziyor insanlari yonlendiriyor Ben cok arastirdim. Bakuye gidecegim Hicte ayak alti falan degil koskocaman hastane ve 2 merkez yaklasik 200 hasta yapiyorlarmis. Boyle Konusup insanlarin morallerini bozmayin tl odeme yapacagim ben kibrisda tl odeme yok herseyide karsiliyorlar niye kibrisa gitmek zorundamiyim Hasan Bey kibrisin herseyini anlatti bana ayrica. 5 yil orda yasamis inanin cok iyi birisi cok durust birisi konusunca bile belli oluyor Arkadaslar herkesi yanlis yonlendirmeyin lutfen Hasan bey her konuda alnimiz acik diyor isteyen arasin arastirsin Allahin izni ile Ben bugun basladim tedaviye hersey guzel olacak eminim ❤️
İnşallah olumlu sonuç alırsın. Peki her şey dahil fiyat bilgisi nedir?

Ayrica kizlar hanginiz doktorlariyla Embriyologuyla genel Kordinatoruyle istedigi gibi konusabiliyor? Tedaviye baslamadan butun sorularima cevap aldim Allaha sukur. Keske esimin ailesi bu kadar baskici olmasa valla Ben Televizyon’a bile cikarim bunlari anlatmak icin kadinlar arasinda grup kurarim ama esimi cok seviyorum bosanmak zorunda kalirim diye bisey yapamiyorum.

İnşallah olumlu sonuç alırsın. Peki her şey dahil fiyat bilgisi nedir?
26 bin tl hersey dahil evine kadar ilaclarini yolluyorlar Ucak biletini aliyorlar İstanbul Ankara veya izmirde otel konaklama var 5 gun daha herkes kotu diye konusuyor istersen iletisimlerini veririm arastirin web sitelerınde sanal 360 tur var Laboratuarın içine kadar girebiliyor gezebiliyorsun

Back
X