Hersey hayirlisi olsun insallah guzel haberlerle dön

Acimak demeyelim canim kibrista tedavi gören , tedavisi devam eden, tedavi görüpte hamile olan arkadaslarda var.

Kızlar korkutuyorsunuz ben Gynlife gidiyorum çok araştırdım ve çok pozitif gören okudum orda ve sonuçta benim embriyo transferi ouf içime kurt düştü
Canim icine kurt dusmesin sen tedavine odaklan negativ düşünme lütfen iyi düşün iyi olsun

Merhaba ben Dünya Tüp bebekte iki defa yumurta donasyonu yaptırdım burdaki doktorumun tavsiyesi ile kesinlikle tavsiye etmiyorum.Klinik lüks olabilir
Merhaba canım ben yakın zamanda Dünya tüp bebekte burdaki doktorun tavsiyesi ile iki defa yumurta donasyonu yaptırdım sonuç malesef negatif hiç önermiyorum hiç güvenilir bi clinic değil bilgi sıfır ilgide parayı alana kadar.Sadece clinic lüks ama içindeki hereşey herkes boş kesinlikle para dökme oraya

Kızlar merhaba Kiev ile görüştüm üç paket sunuyorlar açıkcası insan kararsız kalıyor birisi garanti paket eğer5 denemede olmazsa para iadesi yapıyorlarmış bilginiz var mı?Açıkcası kıbrısta iki deneme ardından insan korkuyor.Sizler hangi paketleri seçiyorsunuz lütfen yardımcı olur musunuz

İkili paket daha mantıklı ve rahat
2 donör sunuyorlar
Kıbrısta embriyo dondurmasına para verince kievin ikili paketini geçiyor

Kievde garanti paketi doktor onaylaması gerekiyor. Onay olursa secebiliyorsunuz diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…