- 16 Eylül 2021
- 95
- 561
- 13
Ben görmedim, kısaca yazar mısınız ?Burda okadar çok anlatım ki bu konuyu
Hersey hayirlisi olsun insallah guzel haberlerle dönKızlar 11 ekimde kiev ön görüşmeye gittim bana ofis hesteroskopi yaptırmam gerektiğini söylediler salı günü profesör ibrahim versel den randevumu aldım bu işlemden sonra iyi çıkarsa sonucum tedavim kiev Biotex de başlıyor onlara çok güveniyorum inşallah her şey güzel olacak benim içinde duanızı esirgemeyin lütfen
Acimak demeyelim canim kibrista tedavi gören , tedavisi devam eden, tedavi görüpte hamile olan arkadaslarda var.Şimdiden çok heyecanlıyım kızlar Kıbrıs sa giden kadınlara çok acıyorum Kıbrıs da çok deneyim yaptım ama çok olumsuz negatif aldım benim gibi bir çok bayan paralarıyla rezil oldular kıbrısta herkez üç kiğatcı olmuş kesinlikle Kıbrısa gitmeyin Biotex kiev bu konuda çok profosyonel her giden kadın orda hamile kalıyor hiç negatif leri yok valla helal olsun adamlar işlerini çok düzgün yapıyorlar herkeze tavsiye ediyorum
Haftanın 1,3,5-elena mozgovayaBen görmedim, kısaca yazar mısınız ?
Canim icine kurt dusmesin sen tedavine odaklan negativ düşünme lütfen iyi düşün iyi olsunKızlar korkutuyorsunuz ben Gynlife gidiyorum çok araştırdım ve çok pozitif gören okudum orda ve sonuçta benim embriyo transferi ouf içime kurt düştü
Merhaba ben Dünya Tüp bebekte iki defa yumurta donasyonu yaptırdım burdaki doktorumun tavsiyesi ile kesinlikle tavsiye etmiyorum.Klinik lüks olabilirYüreginize saglik, cok güzel yazmissiniz. Cok tesekkür ederim. Aynen dediginiz gibi, evliligimiz daha oturmadi, henüz cok yeni. Insan gec evlenince belirli davranislari tahamül edemez duruma geliyor. Gencken gülüp gecilecek konulari, simdi ciddiye aliyoruz. Her tartismadi evliligimi sorguluyorum. Insallah zaman gectikce böyle düsünceler yerine oturacaktir diye düsünüyorum. Kavga etmedigimiz zamanlarda cok mutluyum, esim cok ilgi ve alaka gösteriyor. Sizinde söylediginiz gibi, oturup acik acik korkularimdan söz edecegim ve duruma göre ilerliyecegim. Ön bilgi edinmek icin dünden Dünya kibris tüp bebek merkeziyle görüstüm. Bu merkezi taniyormusunuz ? Hepimiz icin insallah herseyin hayirlisi :-*
Merhaba canım ben yakın zamanda Dünya tüp bebekte burdaki doktorun tavsiyesi ile iki defa yumurta donasyonu yaptırdım sonuç malesef negatif hiç önermiyorum hiç güvenilir bi clinic değil bilgi sıfır ilgide parayı alana kadar.Sadece clinic lüks ama içindeki hereşey herkes boş kesinlikle para dökme orayaYüreginize saglik, cok güzel yazmissiniz. Cok tesekkür ederim. Aynen dediginiz gibi, evliligimiz daha oturmadi, henüz cok yeni. Insan gec evlenince belirli davranislari tahamül edemez duruma geliyor. Gencken gülüp gecilecek konulari, simdi ciddiye aliyoruz. Her tartismadi evliligimi sorguluyorum. Insallah zaman gectikce böyle düsünceler yerine oturacaktir diye düsünüyorum. Kavga etmedigimiz zamanlarda cok mutluyum, esim cok ilgi ve alaka gösteriyor. Sizinde söylediginiz gibi, oturup acik acik korkularimdan söz edecegim ve duruma göre ilerliyecegim. Ön bilgi edinmek icin dünden Dünya kibris tüp bebek merkeziyle görüstüm. Bu merkezi taniyormusunuz ? Hepimiz icin insallah herseyin hayirlisi :-*
tatlim selam,bende kievde gebe kaldim ve evet bircok kibrista sonuc alamayan arkadasimiz kiev de pozitifi gördü.
ama bu demek degil ki kibris ta pozitif yok.acıyorum falan demeyelim de kimsenin motivasyonu bozulmasin.gayet orda da gebe kalan arkadaslarimiz var
neresi olursa olsun Allah herkese nasibini versin insallah.hepimizin tedavileri pozit
İkili paket daha mantıklı ve rahatKızlar merhaba Kiev ile görüştüm üç paket sunuyorlar açıkcası insan kararsız kalıyor birisi garanti paket eğer5 denemede olmazsa para iadesi yapıyorlarmış bilginiz var mı?Açıkcası kıbrısta iki deneme ardından insan korkuyor.Sizler hangi paketleri seçiyorsunuz lütfen yardımcı olur musunuz
Kievde garanti paketi doktor onaylaması gerekiyor. Onay olursa secebiliyorsunuz diye biliyorumKızlar merhaba Kiev ile görüştüm üç paket sunuyorlar açıkcası insan kararsız kalıyor birisi garanti paket eğer5 denemede olmazsa para iadesi yapıyorlarmış bilginiz var mı?Açıkcası kıbrısta iki deneme ardından insan korkuyor.Sizler hangi paketleri seçiyorsunuz lütfen yardımcı olur musunuz
Genelde her kes ilkinde gebe kalıyorKievde herkes ilk denemede mi hamile kalıyor
İlk muayeneden sonra karar veriyor sanırım teşekkür ederim.Kievde garanti paketi doktor onaylaması gerekiyor. Onay olursa secebiliyorsunuz diye biliyorum
Evet malesef ikili paket uygun garanti paket çok pahalıİkili paket daha mantıklı ve rahat
2 donör sunuyorlar
Kıbrısta embriyo dondurmasına para verince kievin ikili paketini geçiyor
Teşekkür ederim çok yoğun çalıştığım için burayı çok takip edemedim Zaza Hn ,Haftanın 1,3,5-elena mozgovaya
Haftanın 2,4,6-elena konstantinovna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?