Gözün aydın canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Morpati de mi pozitif oooo maşallahmaşallah Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Gözünüz aydin olsunSag saglim ilerlesin insallah
Iyi temennileriniz icin Sagolun kizlar,Hayırlı olsunAllah sağlıkla büyütsün kucağınıza almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım Allah'ım seni ve bebislerini esirgesin.Canım cevabın için teşekkür ederimEvre olarak ileri olmadığı için öncelikle su alma işlemi yapıldı, şuan hastanede müşade altında yatıyorum, su alınca karnım çok rahatladı, inşallah Rabbim dördünü de sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla kucağımıza almayı nasip eder Burdaki tüm kızlarıma toplu duamdır
Teşekkür ederim canımLittleBlueDaisy canım biz ön görüşmeye gitmediğimiz için buradan yapıkredi den ödeme yaptık 185 tl bizden kesti karşıya da 1000 Euro dan az gitmişti onu şimdi tam hatırlayamadım ama sorun olmadı transfere gittiğimizde tamamladık
Çok yokNasıl yani kara kaşlı kara gözlü hiç yok mu
Saglicakla dogur insallah hersey guzel mukemmel olsun canimIyi temennileriniz icin Sagolun kizlar,
Allahim isteyen ve bu ugurda ugrasanların kucagını bos bırakmasın
Bizde kodları gönderdik sonraki aşama nedir acaba?En çok dönerde zorlandıkgünde 3 kez 97 sayfa donöre baktık çok şükür istedigimiz oldu
Hangilerinin size uygun olup olmadıgına bakıyorlar, ona göre kesinlestiriyorsunuz :) inşallah en cok istedigin olurBizde kodları gönderdik sonraki aşama nedir acaba?
İnşallahHangilerinin size uygun olup olmadıgına bakıyorlar, ona göre kesinlestiriyorsunuz :) inşallah en cok istedigin olur
Yüreginize saglik, cok güzel yazmissiniz. Cok tesekkür ederim. Aynen dediginiz gibi, evliligimiz daha oturmadi, henüz cok yeni. Insan gec evlenince belirli davranislari tahamül edemez duruma geliyor. Gencken gülüp gecilecek konulari, simdi ciddiye aliyoruz. Her tartismadi evliligimi sorguluyorum. Insallah zaman gectikce böyle düsünceler yerine oturacaktir diye düsünüyorum. Kavga etmedigimiz zamanlarda cok mutluyum, esim cok ilgi ve alaka gösteriyor. Sizinde söylediginiz gibi, oturup acik acik korkularimdan söz edecegim ve duruma göre ilerliyecegim. Ön bilgi edinmek icin dünden Dünya kibris tüp bebek merkeziyle görüstüm. Bu merkezi taniyormusunuz ? Hepimiz icin insallah herseyin hayirlisi :-*Evliliğiniz oturmadığı için şüphelerinizin olması çok normal. Bunun kararını iyi düşünüp vermeniz lazım. Sonunu göremediğiniz bir evlilikse bunu yapmak ne kadar doğru olur bilemedim.
Benim ilk evliliğimden 2 oğlum var. Şuan ikinci evliliğim ve eşimin hiç çocuğu olmadığı için uğraşıyorum tüp bebek donasyon vs.
Ben şöyle düşünüyorum. Eşim için donasyon yaptırmama değer. Böyle düşünmemin sebebi eşim. Bana olan sevgisi, saygısı, anlayışı, iyi bir eş olması
Sizi de böyle tereddütte bırakan sizin eşiniz. Kendisiyle oturup bu düşüncelerinizden bahsedin. İkna olursanız yolunuza donasyonla devam edersiniz.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Kıbrısla ilgili çok bilgim yok açıkçasıYüreginize saglik, cok güzel yazmissiniz. Cok tesekkür ederim. Aynen dediginiz gibi, evliligimiz daha oturmadi, henüz cok yeni. Insan gec evlenince belirli davranislari tahamül edemez duruma geliyor. Gencken gülüp gecilecek konulari, simdi ciddiye aliyoruz. Her tartismadi evliligimi sorguluyorum. Insallah zaman gectikce böyle düsünceler yerine oturacaktir diye düsünüyorum. Kavga etmedigimiz zamanlarda cok mutluyum, esim cok ilgi ve alaka gösteriyor. Sizinde söylediginiz gibi, oturup acik acik korkularimdan söz edecegim ve duruma göre ilerliyecegim. Ön bilgi edinmek icin dünden Dünya kibris tüp bebek merkeziyle görüstüm. Bu merkezi taniyormusunuz ? Hepimiz icin insallah herseyin hayirlisi :-*
He bizim için suri donorler varmışNasıl yani kara kaşlı kara gözlü hiç yok mu
Kız ben napayım sarışın mavi gözlüyüHe bizim için suri donorler varmış
Yani acil olanların dışında açmazsınızKızlar bana acil şekilde yardımcı olmanız lazım ben yarın progestron bakılacak iyiyse Pazartesi transfer var ama bu telefon hattı işini nasıl yapıcam Turkcell’e görüştüm çok para oranın tarife dedi yada bi hat al ordan yada Wi-Fi ye bağlanacaz kimsenin bizim orda olduğumuzu anlamaması lazım
Evet yurtdışına açık olmalı , otel ve klinikte wifi var onlara bağlanırsınız biz öyle yapmıştıkYani acil olanların dışında açmazsınız
Bir de yurt dışına açık olması lazımmış hattın arayan kişinin anlamaması için
Öyle biliyorum
Ben kendi hattimin yurt disi tarifesini daha onceden actirmistim kibrisa gittigimizde arayanlar bizim kibrista oldugumuzu anlamamisti yurt disi tarifesi o kadar pahali deil diye biliyorum kibrisa gittiginde rahat rahat kullaniyorsun karsi taraf aradiginda anlamiyorlar buna emin olKızlar bana acil şekilde yardımcı olmanız lazım ben yarın progestron bakılacak iyiyse Pazartesi transfer var ama bu telefon hattı işini nasıl yapıcam Turkcell’e görüştüm çok para oranın tarife dedi yada bi hat al ordan yada Wi-Fi ye bağlanacaz kimsenin bizim orda olduğumuzu anlamaması lazım
Bana cekik gözlü lazim kizlarin hepsi uzun zaten o yonden sikinti olmazda tipime gore bulurum diye düşünüyorum andrey bizde her tipten donor var demistiKız ben napayım sarışın mavi gözlüyü
Mecbur bulacaz benzeyenden
Nasip be gülümKız ben napayım sarışın mavi gözlüyü
Mecbur bulacaz benzeyenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?