- 25 Mayıs 2021
- 62
- 298
- 13
- 37
İnşallah bebeğinize kavuşacağınız yere yöneltsin Rabbim siziKeşke canım ama doktoruma çok güvendiğim için fikrim değişir miydi bilmiyorum tabi artık onada ne güvenir nede giderim. İnşallah kendimizi toparlarsak maddi manevi bu sefer kendi araştırdığım doktora gidicem Allah ın izniyle
Amin canım.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah ❤İnşallah bebeğinize kavuşacağınız yere yöneltsin Rabbim sizi
Bu sayfayı 3 binden okusan benim 6 senedir bu yolda nerelere gidip ve ne durumlarla karşılaştığımı görürdünCanım bu arada sen hangi merkeze gittin hamilesin değil mi
Ben de Dunya’da negatif aldim ve Turkiyede’ki drum yonlendirdi ki Kibris dusunmuyordum bile….hem maddi hem manevi hem zaman kaybi yasattilarMalesef canımÇok pişmanım.İnsanlar oraya maddi manevi ne güçlüklerle gidiyor ama kimsenin umrunda değil
Tamam canım sağol yeni olunca bakamadım gerilere henüz daha.İnşallah Rabbim seni bu tedavinde sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuştursun inşallah amin.Bu sayfayı 3 binden okusan benim 6 senedir bu yolda nerelere gidip ve ne durumlarla karşılaştığımı görürdün
Ve inan her şeyi içten anlatanlardanım
Şuan Kiev Biotexcomda tedavi görüyorum
İnşallah canım kardeşimTamam canım sağol yeni olunca bakamadım gerilere henüz daha.İnşallah Rabbim seni bu tedavinde sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuştursun inşallah amin.
Çok üzüldüm canım.İnşalah hepimiz bebişlerimize bi an önce kavuşuruz❤Ben de Dunya’da negatif aldim ve Turkiyede’ki drum yonlendirdi ki Kibris dusunmuyordum bile….hem maddi hem manevi hem zaman kaybi yasattilar
Ben de Dunya’da negatif aldim ve Turkiyede’ki drum yonlendirdi ki Kibris dusunmuyordum bile….hem maddi hem manevi hem zaman kaybi yasattilar
Çok üzüldüm canım.İnşalah hepimiz bebişlerimize bi an önce kavuşuruz ❤Ben de Dunya’da negatif aldim ve Turkiyede’ki drum yonlendirdi ki Kibris dusunmuyordum bile….hem maddi hem manevi hem zaman kaybi yasattilar
Gecmis gitmis olsun ve toparladiginizda icinize sinen yer Evlat sahibi olmaniza vesile olsunKeşke canım ama doktoruma çok güvendiğim için fikrim değişir miydi bilmiyorum tabi artık onada ne güvenir nede giderim. İnşallah kendimizi toparlarsak maddi manevi bu sefer kendi araştırdığım doktora gidicem Allah ın izniyle
Gecmis gitmis olsun ve toparladiginizda icinize sinen yer Evlat sahibi olmaniza vesile olsunBen de ayni sizin gibi jinekologuma cok fazla guvendigim icin gittim ki cok arastirma yapmistim gidecegim yerle bile gorusmustum sizle ayni duygular icindeyim guvenim kalmadi ,drlar icin bir data olmak… tekrar gecmis olsun ve toparlandiginizda vakit kaybetmeyin sizin de yuzunuz gulecektir
Amin canım hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim❤bi an önce kavuşalım bebişlerimizeGecmis gitmis olsun ve toparladiginizda icinize sinen yer Evlat sahibi olmaniza vesile olsunBen de ayni sizin gibi jinekologuma cok fazla guvendigim icin gittim ki cok arastirma yapmistim gidecegim yerle bile gorusmustum sizle ayni duygular icindeyim guvenim kalmadi ,drlar icin bir data olmak… tekrar gecmis olsun ve toparlandiginizda vakit kaybetmeyin sizin de yuzunuz gulecektir
Güzel haberlerle dört can dönün inşallah evinize, yurdumuzaSağol canım benim
Bekliyoruz arabayı
Eğer kararınız Kiev olursa dersiniz ki daha önce niye gelmedim. Ben bunları hiç Kıbrıs'a gitmediğim halde soyleyebiliyorum. Çünkü tr de bile okadar denemem oldu böyle ilgi düzen alaka görmedim. Herşey saatinde bekletme yok . Herşey sana özel. Bu arada ben Kiev de negatif olduğum halde böyle soyleyebiliyorum. Başarı oranları çok yüksek benden sonra çok şükür negatif gören olmadı ve hiç olmasında. Umarım birgün tekrar paramı toplayabilirsem tercihim tereddütsüz Kiev. Sizinle kendi duygularımi paylaşmak istedim aynı yollardan geçmiş biri olarak tercih sizin ama hiç değilse bir kere olsun Andrey le görüşünİnşallah tekrar toparlanıp gidebiliriz.Merkezleri araştırıyorum Kıbrıs mı Kiev mi kararsız kaldım.kıbrıs olursa Hit le görüşmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?