İnşallah bebeğinize kavuşacağınız yere yöneltsin Rabbim sizi

Canım bu arada sen hangi merkeze gittin hamilesin değil mi
Bu sayfayı 3 binden okusan benim 6 senedir bu yolda nerelere gidip ve ne durumlarla karşılaştığımı görürdün
Ve inan her şeyi içten anlatanlardanım
Şuan Kiev Biotexcomda tedavi görüyorum

Malesef canımÇok pişmanım.İnsanlar oraya maddi manevi ne güçlüklerle gidiyor ama kimsenin umrunda değil
Ben de Dunya’da negatif aldim ve Turkiyede’ki drum yonlendirdi ki Kibris dusunmuyordum bile….hem maddi hem manevi hem zaman kaybi yasattilar

Bu sayfayı 3 binden okusan benim 6 senedir bu yolda nerelere gidip ve ne durumlarla karşılaştığımı görürdün
Ve inan her şeyi içten anlatanlardanım
Şuan Kiev Biotexcomda tedavi görüyorum
Tamam canım sağol yeni olunca bakamadım gerilere henüz daha.İnşallah Rabbim seni bu tedavinde sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuştursun inşallah amin.

Ben de Dunya’da negatif aldim ve Turkiyede’ki drum yonlendirdi ki Kibris dusunmuyordum bile….hem maddi hem manevi hem zaman kaybi yasattilar
Çok üzüldüm canım.İnşalah hepimiz bebişlerimize bi an önce kavuşuruz❤

Gecmis gitmis olsun ve toparladiginizda icinize sinen yer Evlat sahibi olmaniza vesile olsun Ben de ayni sizin gibi jinekologuma cok fazla guvendigim icin gittim ki cok arastirma yapmistim gidecegim yerle bile gorusmustum sizle ayni duygular icindeyim guvenim kalmadi ,drlar icin bir data olmak… tekrar gecmis olsun ve toparlandiginizda vakit kaybetmeyin sizin de yuzunuz gulecektir

A

Amin canım hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim❤bi an önce kavuşalım bebişlerimize

Z Zaza74 Canım bugün 2. transferin oluyor Allah en güzelini nasip etsin sana. Kucağını doldursun inşallah
Allah yuzunuze baksin dermani vererek evinize donmeyi nasip etsin Tum isteyen arkadaslarima
Bugun tum dualarimiz dileklerimiz sizlerle

İnşallah tekrar toparlanıp gidebiliriz.Merkezleri araştırıyorum Kıbrıs mı Kiev mi kararsız kaldım.kıbrıs olursa Hit le görüşmeyi düşünüyorum
Eğer kararınız Kiev olursa dersiniz ki daha önce niye gelmedim. Ben bunları hiç Kıbrıs'a gitmediğim halde soyleyebiliyorum. Çünkü tr de bile okadar denemem oldu böyle ilgi düzen alaka görmedim. Herşey saatinde bekletme yok . Herşey sana özel. Bu arada ben Kiev de negatif olduğum halde böyle soyleyebiliyorum. Başarı oranları çok yüksek benden sonra çok şükür negatif gören olmadı ve hiç olmasında. Umarım birgün tekrar paramı toplayabilirsem tercihim tereddütsüz Kiev. Sizinle kendi duygularımi paylaşmak istedim aynı yollardan geçmiş biri olarak tercih sizin ama hiç değilse bir kere olsun Andrey le görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…