Ben kıbrısta iki defa yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuç alanlardanım.Sizler Kiev demi yaptırdınız lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar..

Yıllar önce bende burda tüp bebek forumda yazıyordum..
Allah'a şükürler olsun ki 8 inci İCSİ de kızım oldu.
Şu an 9 yaşında..
Kardeşi olması için gene Cokkk uğraştık..benim yumurtalar ile Malesef olmadı..
Malum artık 42 yaşındayım..
Son çare donör yumurta..
5 kez Prag da denedik..
Sonra Kiew e geçtik..
Burda 4 üncü denemem de ilk kez gene pozitif sonuç aldım Allah'a şükür ler olsun..

Herkese Allahtan hayırlı evlatlar diliyorum..
Çok zor bir his..
Bizi bizden başka kimse anlamaz..

Size bir sorum olacaktı..
Donör bebeğinize geldiği yeri söylemek istiyormusunuz?
Hani, ilerde internet üzeri DNA Bilgisi almak çok kolay olacak gibi..
Kendisi başka şekilde öğrenirse diye korkuyormusunuz?

Ben kıbrısta iki defa yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuç alanlardanım.Sizler Kiev demi yaptırdınız lütfen yardımcı olur musunuz
Hoşgeldiniz
Konunun 1. sayfasına bakarsanız kimler nerede yaptırmış hangi aşamada listeden görebilirsiniz.
Kievle ilgili detaylı bilgi istiyorsanız 7000 li sayfalardan başlayın okumaya.

Merhaba ,

Yanlış anlamadıysam kievde 4. denemede hamile kaldınız ve şuan hamilesiniz değil mi
Ben şahsen bebeğim olsa yumurta donasyonuyla söylemeyi düşünmezdim.
Başka bir şekilde öğrenecek olursa o zaman oturur konuşurdum ama diğer türlü kesinlikle söylemem diye düşünüyorum.

Çok sevindim ❤darısı bize inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin RabbimPeki nerde yaptırdınız acaba ben malesef dünya tüp bebekte yaptırdım
Ben hite gitmiştim şuan ikiz bekliyorum 7. Haftadayım kesemiz görüldü kalp atışına gideceğiz insallah

Rabbim sizede nasip etsin sıradaki ilk denemenizde inşallah vazgeçmeyin güzel araştırın

Kızlar demin pasaportum geldi.
İlk defa çıkardım kievde kimlikle geçiliyor biliyorum ama
Sorun çıkmasın beklemeyeyim vs diye çıkarttım
İnşallah şu işlerimi hallederim de bir an önce tedavi için adım atarım.

Canim cogumuz kieve gidiyoruz tedavi olup hamile olan arkadaslarimiz var gorusmede olan arkadaslarimiz var kibristada tedavi goren arkadaslarimiz var kibristada hamile olan arkadaslarimiz var

Bende neolur olmaz diye pasaportumuzu yenilettik canim kimliklede geciliyor mus ama iyi yapmissin ne olur olmaz pasaportlarimiz yanimizda olur enazindan

Merhaba, evlatlarımızı Allah bağışlasın
Benim canım oğlum 15 aylık söylemeyi düşünmüyorum çünkü onu ben 9 a karnım da taşıdım doğurdum ve sevgiyle aşkla 24 saat sevgiyle büyütüyorum yanı annesiyim ayrıca biz yumurta donasyonu yaptırdık ztn ata erkil toplum evlenince soyadın küyüpün bile değişiyo babasının soyu işte ayrı a öyle olmasa da gerçekten söylemezdim hıı rabbim den Bi mecburiyet olur çoookk acı çekerim ama söylerim kaderimin önüne geçemem rabbim sağlık versin evladıma yeter tabi bütün evlatlara

Dualarımız sizinlee hayırlı haberlerınızı beklıyoruz Allahım herkesin yüzünü güldürsün kucagını doldursun inşallah
Beyzoş az önce yer yoktu bizi yeniden bekleme odasına yönlendirdiler
Fosterle gitik ikinci kata full donör
Cillop gibi kızlar
Kovmadılar ordan
Ama zülfiye fırça yemesin diye ordan çıktık

Ayyy diline kurban olurum
Ne güzel dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…