- 25 Mayıs 2021
- 62
- 298
- 13
- 37
Ben kıbrısta iki defa yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuç alanlardanım.Sizler Kiev demi yaptırdınız lütfen yardımcı olur musunuzBiliyorum Zazam biliyorum ne kadar sevindiğini
Desteğin o kadar kıymetli ki kelimelerle anlatamam. Geçici menapoz olayına resmen senin yardımınla karar verdim. Bu kadının bi bildiği var dedim. Çok şükür
Bu hayatta anne olmak isteyen herkese tattırsın Rabbim bu heyecanı
Yaaa keşke. Çok teşekkür ediyorum zazam hep motive ettin beni allah razı olsun rabbim nasip eylesin tez zamanda sanada inşallah hep dualarımdasın
Allah isteyen herkesin kucağını doldu
HoşgeldinizBen kıbrısta iki defa yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuç alanlardanım.Sizler Kiev demi yaptırdınız lütfen yardımcı olur musunuz
Peki çok teşekkür ederimHoşgeldiniz
Konunun 1. sayfasına bakarsanız kimler nerede yaptırmış hangi aşamada listeden görebilirsiniz.
Kievle ilgili detaylı bilgi istiyorsanız 7000 li sayfalardan başlayın okumaya.
Ben kıbrısta iki defa yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuç alanlardanım.Sizler Kiev demi yaptırdınız lütfen yardımcı olur musunuz
Merhaba ,Merhaba arkadaşlar..
Yıllar önce bende burda tüp bebek forumda yazıyordum..
Allah'a şükürler olsun ki 8 inci İCSİ de kızım oldu.
Şu an 9 yaşında..
Kardeşi olması için gene Cokkk uğraştık..benim yumurtalar ile Malesef olmadı..
Malum artık 42 yaşındayım..
Son çare donör yumurta..
5 kez Prag da denedik..
Sonra Kiew e geçtik..
Burda 4 üncü denemem de ilk kez gene pozitif sonuç aldım Allah'a şükür ler olsun..
Herkese Allahtan hayırlı evlatlar diliyorum..
Çok zor bir his..
Bizi bizden başka kimse anlamaz..
Size bir sorum olacaktı..
Donör bebeğinize geldiği yeri söylemek istiyormusunuz?
Hani, ilerde internet üzeri DNA Bilgisi almak çok kolay olacak gibi..
Kendisi başka şekilde öğrenirse diye korkuyormusunuz?
Ben kıbrıs ilk denemede.
Ben hite gitmiştim şuan ikiz bekliyorum 7. Haftadayım kesemiz görüldü kalp atışına gideceğiz insallahÇok sevindim ❤darısı bize inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin RabbimPeki nerde yaptırdınız acaba ben malesef dünya tüp bebekte yaptırdım
Ben hite gitmiştim şuan ikiz bekliyorum 7. Haftadayım kesemiz görüldü kalp atışına gideceğiz insallah
Rabbim sizede nasip etsin sıradaki ilk denemenizde inşallah vazgeçmeyin güzel araştırın 
Senin icinde dua ediyoruz canim hersey sorunsuz gecer insallahAminnn arkadaşlar dualarında benide eksik etmeyen arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz hepimiz için olsun .
Canim cogumuz kieve gidiyoruz tedavi olup hamile olan arkadaslarimiz var gorusmede olan arkadaslarimiz var kibristada tedavi goren arkadaslarimiz var kibristada hamile olan arkadaslarimiz varBen kıbrısta iki defa yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuç alanlardanım.Sizler Kiev demi yaptırdınız lütfen yardımcı olur musunuz
Bende neolur olmaz diye pasaportumuzu yenilettik canim kimliklede geciliyor mus ama iyi yapmissin ne olur olmaz pasaportlarimiz yanimizda olur enazindanKızlar demin pasaportum geldi.
İlk defa çıkardım kievde kimlikle geçiliyor biliyorum ama
Sorun çıkmasın beklemeyeyim vs diye çıkarttım
İnşallah şu işlerimi hallederim de bir an önce tedavi için adım atarım.
Yurekten amiiiiiiiiiiinnnnTransferi olan ,olacak olanlar dualarımız sizinleBu son transferiniz olsun dolu dolu dönün inşallah
Merhaba, evlatlarımızı Allah bağışlasınMerhaba arkadaşlar..
Yıllar önce bende burda tüp bebek forumda yazıyordum..
Allah'a şükürler olsun ki 8 inci İCSİ de kızım oldu.
Şu an 9 yaşında..
Kardeşi olması için gene Cokkk uğraştık..benim yumurtalar ile Malesef olmadı..
Malum artık 42 yaşındayım..
Son çare donör yumurta..
5 kez Prag da denedik..
Sonra Kiew e geçtik..
Burda 4 üncü denemem de ilk kez gene pozitif sonuç aldım Allah'a şükür ler olsun..
Herkese Allahtan hayırlı evlatlar diliyorum..
Çok zor bir his..
Bizi bizden başka kimse anlamaz..
Size bir sorum olacaktı..
Donör bebeğinize geldiği yeri söylemek istiyormusunuz?
Hani, ilerde internet üzeri DNA Bilgisi almak çok kolay olacak gibi..
Kendisi başka şekilde öğrenirse diye korkuyormusunuz?
Beyzoş az önce yer yoktu bizi yeniden bekleme odasına yönlendirdilerDualarımız sizinlee hayırlı haberlerınızı beklıyoruzAllahım herkesin yüzünü güldürsün kucagını doldursun inşallah
Ayyy diline kurban olurumDualarımız bugün sadece sizlerleBebekleriniz size can olsunn sımsıkı yapışsınlar Sağlıkla büyüsünler ve sağlıklı hayırlı evlat olsunlar Sevgili zazam demiştim senin mükafatın büyük olacak diye bugün kavuşuyorsun ona inşş Ömür boyu yüzünü güldüren bir evlat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?