Bende hep kendim yaptım boş yer kalmamıştı artık aynı yerlere batır çıkar patlıcana dönüyordu Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah bir gün

Bende hep kendim yaptım boş yer kalmamıştı artık aynı yerlere batır çıkar patlıcana dönüyordu Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah bir gün
Vallahi bende ayni kalcamin morluklariyla kalmistim bende ustune oturamiyordum.amiiiinnnn

Vallahi bende ayni kalcamin morluklariyla kalmistim bende ustune oturamiyordum.amiiiinnnn
Bu progesteron muydu neydi adı kalçadan vurulan o beni mahvetmişti. Kalçalarımı öyle bir şişirmişti ki 2 ay geçmemişti o iğne yerleri. O kadar masaj yapmıştım buz koymuştum yok anacım çok kötüydü
Hatta hemşireler bele yakın vuruyorlar bu iğneyi tam kalçadan da vurmuyorlar çok kızıyordum niye böyle vuruyorsunuz diye. Hatırlayınca bile kötü oldum

Kızlar çok çok teşekkür ediyorum
Fosterede dua edin
Yarın ikimiz el ele tutarak transfere gidicez

Aminnn arkadaşlar dualarında benide eksik etmeyen arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz hepimiz için olsun .
Dualarımız bugün sadece sizlerleBebekleriniz size can olsunn sımsıkı yapışsınlar Sağlıkla büyüsünler ve sağlıklı hayırlı evlat olsunlarSevgili zazam demiştim senin mükafatın büyük olacak diye bugün kavuşuyorsun ona inşşÖmür boyu yüzünü güldüren bir evlat olsun

Aminnn arkadaşlar dualarında benide eksik etmeyen arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz hepimiz için olsun .
Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
Tabi ki size de dua ediyoruz.
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Bebişlerle dönün inşallah

Burda yeniyim ama yaşadıklarımızı hesaba katarsak epey eskiyim ve sizleri en iyi anlayanlardan biriyim bugün transferi olacak arkadaşlarım öncelikle Rabbim hayırlı olanı kısmet etsin ve emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin sizlere. bende dua ediyorum hepinize mutluluktan ağlayın emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…