- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
MaşallahGittim bu sabah canım. Muayene etti ultrason sonuçlarıma baktı. Sıkıntılı birşey çıkacağını sanmıyorum dedi.
Emar için randevu alacağım
Çok teşekkür ederim
Senin değerine göre ikiz herhalde canımcanım çok teşekkürler 2189 çıktı , çok sevindik ,bende zamansız uykular da başladı birde iştahım kapandı canım bişi istemiyor günde iki öğün zor yiyorum , yarın bi ön muayne yapmak istedi dr , hayırlısı olsun inşallahsağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar inşallah
Canim havalar nasil orda dikkatin kendinize❤❤❤❤Amiiinn kuzum
Kaybolucaktık ormanda
Sonra yolu bulduk
Ayy çok üzüldüm neden oldu acaba bi açıklama var mı üzücü olaylar beni çok etkiliyor çok canım sıkıldı şimdi , Allah sağlıkla doğumunu nasip etsin inşallahEvet kuzum yarın ilk transferim
Dün embriyoglu yapıldı Elena bugüne ,yani transfere bir gün kala bacağın kopuncaya kadar gez dedi
Aldım Fosteri vurduk kafayı ormana
İyi yürüdük,terledik
Bugün zirkadanda haber geldi
Bebeklerin ikisinin ensesi kalın
25 ekim reduksiyonu var
O ikisini durdurucaklar
Ama doktor demiş belki doğal reduksiyonda olur kendiliğinden
Zirkama dua edelim
İnşallah haftaya o iki iyi olmayan kendiliğinden dursun
NasipSenin değerine göre ikiz herhalde canım
Amiiiiiiinnn canımcanım çok teşekkürler 2189 çıktı , çok sevindik ,bende zamansız uykular da başladı birde iştahım kapandı canım bişi istemiyor günde iki öğün zor yiyorum , yarın bi ön muayne yapmak istedi dr , hayırlısı olsun inşallahsağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar inşallah
10-14 dereceCanim havalar nasil orda dikkatin kendinize❤❤❤❤
Üzülücek bir şey yokAyy çok üzüldüm neden oldu acaba bi açıklama var mı üzücü olaylar beni çok etkiliyor çok canım sıkıldı şimdi , Allah sağlıkla doğumunu nasip etsin inşallahkucağında görmeyi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Amin canım benimİnşallah canım içini ferah tut öyle çıkacak Allah'ımin izniyle
Sogumus havalar orda canim gece baya sogukmus sizin sicakliginiz yeter10-14 derece
Akşam 0-1 derece
Maşallahcanım çok teşekkürler 2189 çıktı , çok sevindik ,bende zamansız uykular da başladı birde iştahım kapandı canım bişi istemiyor günde iki öğün zor yiyorum , yarın bi ön muayne yapmak istedi dr , hayırlısı olsun inşallahsağlıkla gelsinler sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar inşallah
Rabbim anali babali büyütsün canim bebeğini ayağınıza taş degdirmesin insallah nazarlarsan korusun rabbimMerhaba kizlar.
Ben gecen sene ekim 17 adet olup kasim 3 de transfer olup 12 temmuzdada dogum yaptim. Allahima sukurler olsun ki yipranmadim. Suphesi olan vardir belki yazamayan gorupte cesaret edemeyenler icin yaziyorum. Ben spremde sikinti yasiyan bir insandim. Esim kliniferter. Tup bebek hic denemdik. Yuzde 5 yuzde 10 denilene caba harcayip surekli jmitaizlik yasamak istemedik. Esimde anlayisli cikti saolsun. Onun cabasiyla yaptik. Sukur konusurken bazen donasyonu unutup halasi ya bu diyor ya cadaloz ananin huyunu almis diyorum. Sanki hic dilime vermek istemiyorum bile. Eger denediyseniz ve olumsuzluga cok dustuyseniz esnizle ortak karar verip bu yola girin. Heleki yumurta donasyonu yahu zaten sen dogurucan senin sutunu icicek neyi baskasinin olucak ki. Karar sizin ama cok guzel ve gec olmadan yasanilmasi gereken bir duyguymus. Etrafimdakileri n bebeklerini sevip evde tek basima agladigim gunlere hamdolaun. Allahim burda caba harcayan, bosluga dusen yabrusunu kucagina almadan yitiren tum annelerin yardimcisi olsun. Daha fazla ahimiz olmasin. Bu arada pasaniz 26 ekkmde erkek olucak kestiricem efemi temiz kalbinizle dua edin ben sizin icin hep ediyorum...
Maşallah Adamat oldugu günleri de gösterir inşallahMerhaba kizlar.
Ben gecen sene ekim 17 adet olup kasim 3 de transfer olup 12 temmuzdada dogum yaptim. Allahima sukurler olsun ki yipranmadim. Suphesi olan vardir belki yazamayan gorupte cesaret edemeyenler icin yaziyorum. Ben spremde sikinti yasiyan bir insandim. Esim kliniferter. Tup bebek hic denemdik. Yuzde 5 yuzde 10 denilene caba harcayip surekli jmitaizlik yasamak istemedik. Esimde anlayisli cikti saolsun. Onun cabasiyla yaptik. Sukur konusurken bazen donasyonu unutup halasi ya bu diyor ya cadaloz ananin huyunu almis diyorum. Sanki hic dilime vermek istemiyorum bile. Eger denediyseniz ve olumsuzluga cok dustuyseniz esnizle ortak karar verip bu yola girin. Heleki yumurta donasyonu yahu zaten sen dogurucan senin sutunu icicek neyi baskasinin olucak ki. Karar sizin ama cok guzel ve gec olmadan yasanilmasi gereken bir duyguymus. Etrafimdakileri n bebeklerini sevip evde tek basima agladigim gunlere hamdolaun. Allahim burda caba harcayan, bosluga dusen yabrusunu kucagina almadan yitiren tum annelerin yardimcisi olsun. Daha fazla ahimiz olmasin. Bu arada pasaniz 26 ekkmde erkek olucak kestiricem efemi temiz kalbinizle dua edin ben sizin icin hep ediyorum...
redüksiyon kievde mi oluyor?Üzülücek bir şey yok
Yani en iyileri kalıcak
Beyenilmeyen reduksiyon olucak
Canım ikili transfer diyorlar@Zazacım sana bişey sorcaktım iki gün arayla transfer yapıyolar ya o yöntemin ismi neydi canım söylemiştin ama unuttum bulamadımda
Asinhron ikili transfer dondurulmuş embriyoları@Zazacım sana bişey sorcaktım iki gün arayla transfer yapıyolar ya o yöntemin ismi neydi canım söylemiştin ama unuttum bulamadımda
MaşallahMerhaba kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?