Senin değerine göre ikiz herhalde canım

Ayy çok üzüldüm neden oldu acaba bi açıklama var mı üzücü olaylar beni çok etkiliyor çok canım sıkıldı şimdi , Allah sağlıkla doğumunu nasip etsin inşallah kucağında görmeyi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Amiiiiiiinnn canım
Bizede güzel haberlerini ver umut olsun

Üzülücek bir şey yok
Yani en iyileri kalıcak
Beyenilmeyen reduksiyon olucak

Maşallah çok iyi çıkmış Amin inşallah sağlıkla büyüsünler

Merhaba kizlar.
Ben gecen sene ekim 17 adet olup kasim 3 de transfer olup 12 temmuzdada dogum yaptim. Allahima sukurler olsun ki yipranmadim. Suphesi olan vardir belki yazamayan gorupte cesaret edemeyenler icin yaziyorum. Ben spremde sikinti yasiyan bir insandim. Esim kliniferter. Tup bebek hic denemdik. Yuzde 5 yuzde 10 denilene caba harcayip surekli jmitaizlik yasamak istemedik. Esimde anlayisli cikti saolsun. Onun cabasiyla yaptik. Sukur konusurken bazen donasyonu unutup halasi ya bu diyor ya cadaloz ananin huyunu almis diyorum. Sanki hic dilime vermek istemiyorum bile. Eger denediyseniz ve olumsuzluga cok dustuyseniz esnizle ortak karar verip bu yola girin. Heleki yumurta donasyonu yahu zaten sen dogurucan senin sutunu icicek neyi baskasinin olucak ki. Karar sizin ama cok guzel ve gec olmadan yasanilmasi gereken bir duyguymus. Etrafimdakileri n bebeklerini sevip evde tek basima agladigim gunlere hamdolaun. Allahim burda caba harcayan, bosluga dusen yabrusunu kucagina almadan yitiren tum annelerin yardimcisi olsun. Daha fazla ahimiz olmasin. Bu arada pasaniz 26 ekkmde erkek olucak kestiricem efemi temiz kalbinizle dua edin ben sizin icin hep ediyorum...

Rabbim anali babali büyütsün canim bebeğini ayağınıza taş degdirmesin insallah nazarlarsan korusun rabbim

Maşallah Adamat oldugu günleri de gösterir inşallah çok teşekkürler yazdıklarınız için

@Zazacım sana bişey sorcaktım iki gün arayla transfer yapıyolar ya o yöntemin ismi neydi canım söylemiştin ama unuttum bulamadımda
Asinhron ikili transfer dondurulmuş embriyoları
Şimdi bu yöntem transfere kiev ilave 500 euro alıyor

Maşallah Allah iyi günlerini mezuniyetlerini damatlığını da göstersin darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…