Kızlar biraz önce doktordan çıktım. Elle muayene etti. Sıkıntılı bişey çıkacağını düşünmüyorum ultrason da çok net göremediğimiz için emar istiyoruz dedi.
Hastanenin de emar cihazı bozulmuş randevu verecekler. Biraz olsun içim rahatladı

masallah ,
emar da temiz cikacaktir insallah icin rahat olsun :) daha donorleri gorucez oraya odaklan

masallah ,

emar da temiz cikacaktir insallah icin rahat olsun :) daha donorleri gorucez oraya odaklan
Doktor bir sıkıntın görünmüyor dedi. İçimiz rahat etsin dedi.
Anacım öyle bir bastırıyorlar ki insanın cicikleri ağrıyor
Kız unutmadım onu donörler bizim kırmızı çizgimiz

İnşallah güzel çıkar sonucunuz.
Sizin tüp bebek tedavisi mi ?

Çok şükür canım, bundan sonrası da böyle olacak

Çok şükür

Çok şükür canım, bundan sonrası da böyle olacak
İnşallah canım benim.
Dr ailede var mı dedi.
Yok aile geçmişimizde dedim.
Hatta halama anlattım halam da korkma bizde göğüs kanseri yok, kalp var , şeker var, tansiyon var , akciğer var ama gögüs yok diyor dedim.
Doktor baya güldü ( herhalde daha ne olsun demek istedi )
Sonra halan doğru söylemiş diyor

Ailede memeyle ilgili sıkıntı varmi demisti banada doktor yok demistim ozaman uzulme demisti sende rahat ol canim

Sen gönlünü ferah tut canim insallah guzel sonucun cikacak
Doktor muayene etti ya biraz içim rahatladı. Ultrason sonucuna da baktı. Problem olduğunu düşünmüyorum dedi.
Yine de tedbirli davranmak lazım kuzum.
Sen ne yaptın oldun mu regli

Doktor muayene etti ya biraz içim rahatladı. Ultrason sonucuna da baktı. Problem olduğunu düşünmüyorum dedi.
Yine de tedbirli davranmak lazım kuzum.
Sen ne yaptın oldun mu regli
Canim benim cok sevindim buna işte. Maalesef ben daha adet olamadim sunu anladim ama kafayi takinca stres olunca mıh gibi kesildi simdi relaxim olmadi diye kendimi hic kasmiyorum hatta alismaya basladim olmamaya belki boyle gelir 2 gun cok kasik agrisi cektim olurum sandim olmadim amaan deyip takmamaya calisiyorum artik

Kuzu soğan kavurup ye çok faydası var
2 gün dene en azından soğan iyi söktürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…