İnşallah Canımİnşallah temiz çıkıcakta
Bizede haber ver
emar da temiz cikacaktir insallah icin rahat olsun :) daha donorleri gorucez oraya odaklanKızlar biraz önce doktordan çıktım. Elle muayene etti. Sıkıntılı bişey çıkacağını düşünmüyorum ultrason da çok net göremediğimiz için emar istiyoruz dedi.
Hastanenin de emar cihazı bozulmuş randevu verecekler. Biraz olsun içim rahatladı
Zirkaa bir gitti pir gitti
Doktor bir sıkıntın görünmüyor dedi. İçimiz rahat etsin dedi.masallah ,
emar da temiz cikacaktir insallah icin rahat olsun :) daha donorleri gorucez oraya odaklan
İnşallah güzel çıkar sonucunuz.Kızlar bu geçen ay iptal olan transferim vardı progestron yüksek çıkmış tı 20 gün önce iğne yaptılar baskılasın diye az önce kan verim 1 gibi çıkar umarım güzel çıkar çünkü çok bekledim artık
Embriyo donasyonu mubenim direk embriyo transferi
Çok şükür canım, bundan sonrası da böyle olacakKızlar biraz önce doktordan çıktım. Elle muayene etti. Sıkıntılı bişey çıkacağını düşünmüyorum ultrason da çok net göremediğimiz için emar istiyoruz dedi.
Hastanenin de emar cihazı bozulmuş randevu verecekler. Biraz olsun içim rahatladı
Çok şükürKızlar biraz önce doktordan çıktım. Elle muayene etti. Sıkıntılı bişey çıkacağını düşünmüyorum ultrason da çok net göremediğimiz için emar istiyoruz dedi.
İnşallah canım benim.Çok şükür canım, bundan sonrası da böyle olacak
Amin canım inşallah emarda temiz çıkar.Çok şükür
Ailede memeyle ilgili sıkıntı varmi demisti banada doktor yok demistim ozaman uzulme demisti sende rahat ol canimİnşallah canım benim.
Dr ailede var mı dedi.
Yok aile geçmişimizde dedim.
Hatta halama anlattım halam da korkma bizde göğüs kanseri yok, kalp var , şeker var, tansiyon var , akciğer var ama gögüs yok diyor dedim.
Doktor baya güldü ( herhalde daha ne olsun demek istedi )
Sonra halan doğru söylemiş diyor
Doktor muayene etti ya biraz içim rahatladı. Ultrason sonucuna da baktı. Problem olduğunu düşünmüyorum dedi.Sen gönlünü ferah tut canim insallah guzel sonucun cikacak
Canim benim cok sevindim buna işte. Maalesef ben daha adet olamadim sunu anladim ama kafayi takinca stres olunca mıh gibi kesildi simdi relaxim olmadi diye kendimi hic kasmiyorum hatta alismaya basladim olmamaya belki boyle gelir 2 gun cok kasik agrisi cektim olurum sandim olmadim amaan deyip takmamaya calisiyorum artikDoktor muayene etti ya biraz içim rahatladı. Ultrason sonucuna da baktı. Problem olduğunu düşünmüyorum dedi.
Yine de tedbirli davranmak lazım kuzum.
Sen ne yaptın oldun mu regli
Kuzu soğan kavurup ye çok faydası varCanim benim cok sevindim buna işte. Maalesef ben daha adet olamadim sunu anladim ama kafayi takinca stres olunca mıh gibi kesildi simdi relaxim olmadi diye kendimi hic kasmiyorum hatta alismaya basladim olmamaya belki boyle gelir 2 gun cok kasik agrisi cektim olurum sandim olmadim amaan deyip takmamaya calisiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?