• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar, pandanız nazara geldi🥺🥺Rahimim seklajllı yani dikişli, fakat biraz dikişte değil üst tarafında açılma olmuş, yatak istirahatine geçildi.Bebeklerim için dua bekliyorum güzel anneler , şuan okurken bile içinizden geçirmeniz kâfi.Teşekkür ederim🌹

Kanamam yok canım benim elhamdulillah , bulantılardan dolayı karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için oldu bebişimin birinin suyu azıcık fazla , tamamen karbonhidrat yasaklandı ekmek ve türevleri pilav makarna bulgur yemiyorum , doğuma kadar yasak, doktorum daha yeni bir arkadaşımı 4üz doğum yaptırdı, bebekler çok güzel çok sağlıklılar, Rabbim bana da o güzel günleri nasip etsin inşallah♥️
Canımm pandaa çok geçmiş olsunnn🤲🤲🤲🤲ayy içim titredi okurken valla Bebeklerini sana bağışlasın Rabbim🤲🤲🤲❤️❤️Sağlık iyilik güzellik diliyorum sana dualarım hep seninle sağlıkla kucağına alacaksınn dördünü de inşş 🤲🤲bol bol dinlen yatman gerekiyorsa da yat ve güzel hayaller kur arkadaşım ben senin için öyle yapıcam🙏😉❤️❤️❤️❤️

Aşı konusunda bir deneyimimi anlatmak istiyorum 1. Aşımı oldum vakti geldiğinde 2. Aşımı da olacaktım merkeze sordum “olma”dediler olmadım …Tedavi sürecindeydim o sıra …Şimdiki dr um 3. Aydan sonra olabilirsin dedi…Aşısı eksik olan arkadaşlar bu konuyu merkezinize sormanızda yarar var👍Ben biontech olmuştum tek doz

Aşı konusunda bir deneyimimi anlatmak istiyorum 1. Aşımı oldum vakti geldiğinde 2. Aşımı da olacaktım merkeze sordum “olma”dediler olmadım …Tedavi sürecindeydim o sıra …Şimdiki dr um 3. Aydan sonra olabilirsin dedi…Aşısı eksik olan arkadaşlar bu konuyu merkezinize sormanızda yarar var👍Ben biontech olmuştum tek doz
Ben bir ay önce dördüncü aşımı oldum(ikinci biontek)
Aşı önemli

Ben bir ay önce dördüncü aşımı oldum(ikinci biontek)
Aşı önemli
Aşı tabii ki çok önemli Aşı karşıtı değilim yanlış anlaşılmasın ve zaten ilk dozumu oldum👍Ben sadece başıma geleni paylaşmak istedim andrey olma dedi tedavi aşamasındaydım olmadım

Günaydın kızlar
Dün meme ultrasonu çektirdim. Sağ memenin altında kist gördü doktor. Emar çektirmemi istedi.
Doğru düzgün bir bilgi de vermedi
Doktorunuza gösterin dedi
Bende andrey den yazı istemiştim ultrason için çünkü hastanede ya doktora muayene olacaksın ya da doktorun istek kağıdını getireceksin.
Şimdi Emar içinde yazı istedim andreyden
İçime şüphe düştü moralim çok bozuldu
Canım benim 2006 dan beri her iki mememde kitleler var.40yas altı ultrason 40yas üstü mamografi yapıyorlar şüphelenirlerse yada emin olmak icin biobsi yapıyorlar benimkiler ıyi huylu şükür çoğu kadında var olan bişey korkma gerekli şeyleri yaptır önlem amaclı icin rahat olsun

Ne bileyim emar isteyince ne oluyor dedim
2 yıl önce ultrasona girdiğimde yoktu
Arkadaşım da girmişti emara
Kistin içindeki dokuyu görmek için emar istiyoruz demiş doktor
Bende girdim ilacli emara emar da garanti oluyor sonuç merak etme basit yağ bezesidir 🙇‍♀️

Kızlar hepinizin yazdıklarını okudum çok sağolun Allah razı olsun tüm güzel dualarınız için çok teşekkür ederim iyiki varsınız ♥️
Pandacım zorlu yoldasın yüküsün sorunlar çıkıyor bu durumlarda önemli olan sakinliğini koruyup güçlü durman salma sakın kendini Rabbim seni ve yavrularını korusun saglikla illerlesin hersey insalalh Allaha emanet olun 🙇‍♀️💕🍀

Inşallah ben sonuç çıkana kadar öldüm öldüm dirildim endişeni korkunu anlıyorum ama çoğu kadında olan sorun inşallah imsallah temiz çıkacak bizide haberdar et kuzum 🙇‍♀️💕
İnşallah canım yağ bezesi falandır.

Kızlar yarın yola çıkıyorum İstanbul ve Ankara ' dan istediğiniz bişii varmı ?? gelirken getireyim size ?
Canının sağlığından başka ne istenir ki 😊 yolun açık olsun işlerin su gibi akıp gitsin dualarımız seninle ❤❤

Kanamam yok canım benim elhamdulillah , bulantılardan dolayı karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için oldu bebişimin birinin suyu azıcık fazla , tamamen karbonhidrat yasaklandı ekmek ve türevleri pilav makarna bulgur yemiyorum , doğuma kadar yasak, doktorum daha yeni bir arkadaşımı 4üz doğum yaptırdı, bebekler çok güzel çok sağlıklılar, Rabbim bana da o güzel günleri nasip etsin inşallah♥️
Pandaacımm, sen zaten gayet bilinçli sorumluluk sahibi cici bir annesin.. ben sana, bebişlerine ve tabii ki doktoruna güveniyorum. Allahın izniyle bunların hepsi geçecek 🙏yarısı gitti kalan yarısına s-da azcık daha kuvvet dirayet diyelim 🥰 Rabbim sizinle olsun, arkadaşım 🤲💖

Back